robert Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 (editat) Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid 2010 19-21 Noembrie 2010 Ultima etapa a CNOR Va invitam la Toyota - Mobil 1 Iasi Adventure Raid 2010 in perioada 19-21 noembrie 2010. Vor fi trei clase: auto standard,open,extrem Concursul va fi individual toate autovehiculele participante vor fi echipate conform regulamentului in vigoare. Inscrierile se vor face exclusiv on line incepand cu data de 09 noembrie 2010 Cele trei nopti de cazare vor fi la Hotel” Motel Bucium”*** si Pensiunea All Seasons*** din Iasi Taxa de participare este de 800 ron/participant Insotitorii, personalul tehnic platesc taxa de participare integral. Sportivii care au licenta vor lua startul cu numerele atribuite la inceputul campionatului, concurentii care nu poseda licenta FRAS, vor putea sa obtina licenta one event de la secretariatul concursului. Participantii pentru clasa standard platesc licenta conform hotararii CNOR;licenta se ridica de la secretariatul concursului Pentru plata taxei de participare: DIRECT LA SECRETARIATUL CONCURSULUI. Program desfasurare Toyota - Mobil 1 Iasi Adventure Raid 2010: Joi 18 noembrie -primire concurenti si validarea inscrierilor la secretariatul concursului din holul Hotelului Motel Bucium Iasi. Secretariatul va fi deschis pana la ora 23.00 Verificarea tehnica este obligatorie ora 21-23 prolog pentru toate clasele clasa standard va avea probe speciale in ambele zile Vineri 19 noembrie -ora 7.00-8.00-mic dejun -ora 8.20 briefing -ora 8.30 deplasare coloana iulius mall -ora 9.30-start oficial iulius mall -ora 10.00-start ziua 1 -ora 20.00-sosire traseu -ora 20.30 -22.00-cina Sambata 20 noembrie ora 7.30-8.30 mic dejun ora 8.30-8.45 briefing ora 9.00-start ziua2 ora 19.00-sosire traseu ora 20.00-cina +masa festiva Duminica 21 noembrie ora 8.00-9.00 mic dejun ora 10.00 start trial ora 13.00 premiere in memoria presedintelui bogdan pavlov,cel mai bun timp in speciala 2ziua 1 extrem si speciala2ziua2open va fi premiat cu cupe si diplome inscriptionate cu numele acestuia. Programul de desfasurare poate suferi modificari in timpul desfasurarii competitiei, acestea vor fi afisate la secretariat. Editat Noiembrie 10, 2010 de robert 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bigredyj Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 (editat) Re: Iasi Toyota Mobil Adventure Raid-editia a 8 a Pentru inscrieri:http://offroadclubiasi.ro/formular-inscriere/index.html Simbata petrecerea va fi la piscina hotelului, asa ca sa nu va uitati costumele de baie. Editat Septembrie 2, 2010 de bigredyj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a puteti pune o lista actualizata cu cei deja inscrisi? data limita pentru plata? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bigredyj Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Vom actualiza o lista cu inscrierile incepind din data de 06 septembrie. Am afisat si pe site, plata se poate face in contul clubului sau pe loc la inscriere la secretariatul concursului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO7080 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Dar dupa cite imi aduc aminte, acest concurs era pe data de 16-19 septembrie, cum poate fi modificat cu doua saptaminai inaite, data de concurs, nu este normal, fiecare isi planifica timpul in functie de aceste zile de concurs, nu ma mira, doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Vis-a-vis de programari si de respectarea lor , numerele mele provizorii expira pe 20.09 :grin::grin:, asa ca nu stiu daca voi putea sa mai vin la Iasi ! Bineinteles , asta e o problema personala, doar ca am facut ceva programari tinind cont de calendarul competitional!!:wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Sunt convins ca schimbarea datei nu este un moft de-a organizatorilor. Sunt multe variabile care pot sa duca la modificari de program la orice competitie. Mai bine asa decat deloc. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO7080 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Imi pare rau Max, dar trebuie respectat un program care a fost stabilit. In plus au avut destul timp sa se gindeasca de la inceputul anului pina acum, nu imi spui, cu mai putin de 2 saptamini inaintea concursului, ca acestea nu se mai tine, cind tu ai deja alte evenimente la care trebuie sa fii prezent, poate lumea are o nunta, vacanta sau ziua de nastere planificata..... NU ESTE CORECT, nu inceraca sa inbunezi situatia. Asta este lipsa de respect pentru cei care participa la competiti. Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a "mai bine asa decit deloc" sint de acord Max, dar s-ar fi putut da de stire mai cu ceva vreme inainte! Personal am facut referire la aceasta etapa si am intrebat despre asta in topicul cu calendarul competitional. Mai mult, chiar tu ai postat undeva cum ca pui pariu ca etapa va fi decalata (daca nu si data exacta). Vreau sa spun ca inteleg faptul ca nu a dorit nimeni sa fie o aminare si ca nu merge totul cum am vrea, dar s-ar fi putut da de stire?? Pentru mine personal era o chestiune de a programa niste amarite de numere provizorii care sa-mi dea dreptul de a circula pe drumurile publice, adica si cele pina la Iesi intre 16-19. 09 ! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 (editat) Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Data concursului de la Iasi nu a fost modificata asa cum cred unii cu 2 sapt inainte de concurs ci din timp de la sedinta din iarna a CNOR.poate ca nu am reusit sa modificam datele in calendarul competitional si acest lucru se datoreaza faptului ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Draga Vali daca tu crezi ca la competitiile organizate la iasi ai fost tratat fara respect poti alege nunta,botezul sau ziua de nastere. Editat Septembrie 7, 2010 de robert 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO7080 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a As dori sa stiu citi au stiut ca acest concurs nu este pe data de 16-19 sept. Daca se stia, eram si noi cunoscatorii acestei decizii. Cit despre concursurile de la Iasi, intotdeauna am fost multumit si m-am simtit bine. Dar acest lucru putea sa fie anuntat mai devreme, era timp destul pentru asta. Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Consider ca e tardiv sa mai facem puncte de vedere diferite. E regretabil ca se schimba datele competitiilor la care publicul are acces (ca si competitori) fara stiinta publicului! Avind in vedere circumstantele in care ne aflam, am putea accepta neinspirata pozitie de tacere a organizatorilor :uameni si sa "off road-im" ! Sa speram ca ne vom vedea la "in dulcele tirg al Iesilor"!:y Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Vom actualiza o lista cu inscrierile incepind din data de 06 septembrie. Apropos de seriozitate : acum : 07.09 2010 ora 20:00 Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a As dori sa stiu citi au stiut ca acest concurs nu este pe data de 16-19 sept. Daca se stia, eram si noi cunoscatorii acestei decizii. Cit despre concursurile de la Iasi, intotdeauna am fost multumit si m-am simtit bine. Dar acest lucru putea sa fie anuntat mai devreme, era timp destul pentru asta. Sincer, nu cred ca mai conteaza citi au stiut despre aceasta aminare. O sa conteze foarte mult citi se vor putea prezenta la start! Sper sa pot confirma faptul unei bune organizari la Iasi! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Mie nu-mi iese la socoteala treaba cu 'insotitorii platesc la fel ca si concurentii'. Adica ce, concursul in sine e gratis si taxa acopera numai cazare si masa? :2dr Sau primesc si insotitorii tricou, sapca, sandwich, roadbook, iau startul si ii cauta cineva prin padure ? Este evident ca cine va veni cu insotitori ii va caza in alta parte, si asa se va incasa mai putin in loc de mai mult... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Apropos de seriozitate : acum : 07.09 2010 ora 20:00 nu inteleg apropos-ul ;scrie in limba romana:"incepand cu data de 06septembrie" tu crezi ca pregatirea unei etape de offroad consta numai in afisarea listei cu cei inscrisi? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Mie nu-mi iese la socoteala treaba cu 'insotitorii platesc la fel ca si concurentii'. Adica ce, concursul in sine e gratis si taxa acopera numai cazare si masa? :2dr Sau primesc si insotitorii tricou, sapca, sandwich, roadbook, iau startul si ii cauta cineva prin padure ? Este evident ca cine va veni cu insotitori ii va caza in alta parte, si asa se va incasa mai putin in loc de mai mult... ai punctat bine faptul ca concursul e gratis pentru ca cheltuielile cu realizarea traseului ,roadbook si multe altele sant suportate de sponsorii acestui eveniment.:2dr 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Consider ca e tardiv sa mai facem puncte de vedere diferite. E regretabil ca se schimba datele competitiilor la care publicul are acces (ca si competitori) fara stiinta publicului! Avind in vedere circumstantele in care ne aflam, am putea accepta neinspirata pozitie de tacere a organizatorilor :uameni si sa "off road-im" ! Sa speram ca ne vom vedea la "in dulcele tirg al Iesilor"!:y am vrut sa ti raspund de la prima postare dar m am abtinut dar "neinspirata pozitie de tacere a organizatorilor" ma face sa precizez data competitiei a fost stabilita la intalnirea CNOR nu cred ca cunosti pe cineva dintre noi si sa te exprimi " :uameni" ca sa poti confirma buna organizare a evenimentului de la iasi trebuie sa te numeri printre concurenti nu sa trancanesti in fata tastelor ca expira numerele provizorii,ca pe 16.09 puteai ca pe 23 09... tu intelegi ce ai vrut sa spui aici?"e regretabil ca se schimba datele competitiilor la care publicul are acces(ca si competitori)fara stiinta publicului!" 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a As dori sa stiu citi au stiut ca acest concurs nu este pe data de 16-19 sept. Daca se stia, eram si noi cunoscatorii acestei decizii. Cit despre concursurile de la Iasi, intotdeauna am fost multumit si m-am simtit bine. Dar acest lucru putea sa fie anuntat mai devreme, era timp destul pentru asta. cica s-a stiut sigur inainte de BORC ! oricum avand in vedere eforturile unora de a strange totusi bani sa organizeze etapele, eu zic ca nu merita sa carcotiti cu schimbatul datei, mai ales ca nici nu v-ati interesat bine, ziceti merci ca se tine si Doamne ajuta sa vina si ceva masini, ca anu asta e dramatic ca si participanti.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Domnilor, sa ne vedem cu bine la Iasi, si la inscriere si la finish, dar am o mare rugaminte.. MARE MARE... la etapa de la Cluj directorul de concurs m-a lastat 30 minute sa pun eu muzica, credeti ca puteti sa-mi acordati 30 minute intr-una din seri sa pot sa va incant urechile cu muzica mea? :grin: Sa va zica Sorin P. daca nu pun eu muzica faina :wink: Spor la prgatiri! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a dar am o mare rugaminte.. MARE MARE... la etapa de la Cluj directorul de concurs m-a lastat 30 minute sa pun eu muzica, credeti ca puteti sa-mi acordati 30 minute intr-una din seri sa pot sa va incant urechile cu muzica mea? :grin: Sa va zica Sorin P. daca nu pun eu muzica faina :wink: Spor la prgatiri! te-ai lasat de Hair Styling si te apuci de Muzichie ? ... in curand o sa ajungi sa fi DJ la Misthic Club ! :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danezu-MTH Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Vali pune melodi frumoase!!! Un pro pentru Dj Vali! :2dr Sper sa ne vedem la Iasi!:ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a am vrut sa ti raspund de la prima postare dar m am abtinut dar "neinspirata pozitie de tacere a organizatorilor" ma face sa precizez data competitiei a fost stabilita la intalnirea CNOR Asta am inteles cu totii! Doar ca am aflat mai tirziu! nu cred ca cunosti pe cineva dintre noi si sa te exprimi " :uameni" Nu vreau sa intru intr-o polemica gratuita in legatura cu ce inseamna a cunoaste pe cineva sau nu. Daca semnul acela folosit cu mai putin sens de repros si mai mult ca o atentionare a deranjat , atunci va rog sa-l considerati ca o scapare. Poate acest semn sa va oblojeasca orgoliul ranit::al? ca sa poti confirma buna organizare a evenimentului de la iasi trebuie sa te numeri printre concurenti nu sa trancanesti in fata tastelor ca expira numerele provizorii,ca pe 16.09 puteai ca pe 23 09... Am spus eu altceva? A... tastatura mea e dintre cele mai silentioase. tu intelegi ce ai vrut sa spui aici?"e regretabil ca se schimba datele competitiilor la care publicul are acces(ca si competitori)fara stiinta publicului!" Nu vreau sa ripostez la asta! Si mai cred ca nu aveti timp de tastatura si de forum cind mai sint citeva zile pina la concurs. De altminteri mi se pare normal sa fie asa! Asa ca spor la organizare si sa fie un eveniment frumos! Altfel spus ( ca sa fim in concordanta cu discutiile anterioare) dati-mi sansa sa confirm faptul unei bune organizari!:tk Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutz_vn Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Salut! O harta cu traseul si locatia prologului unde pot vedea? As vrea sa vin si eu k spectator sa va sustin :wink:. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Salut! O harta cu traseul si locatia prologului unde pot vedea? As vrea sa vin si eu k spectator sa va sustin :wink:. Multumesc! prologul este usor de gasit :in parcarea de la iulius mall iar pentru trial trebuie sa fii duminica in fata la hotel"motel bucium" 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate