Max Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Sfat pt copiloti. Din informatiile ele, ar fi bine daca ati invata ca sa va folositi GPS-urile asa cum trebuie in sensul in care sa nu il tineti pe bord numai pentru memorarea track-ului. Invatati ca sa introduceti o coordonata GPS pentru ca aparatul sa va ghideze catre ea. Eu zic ca veti avea nevoie de asta. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Va mai deranjez cu o intrebare : vad aici- In urma sedintei CNOR din 6 martie 2010, s-a stabilit, printre altele si Calendarul Competitional final pe 2010: 1. Etape de campionat 20-23 mai : Etapa 1 - (Gura Humorului) - Bucovina Offroad Club 10-13 iunie : Etapa a 2-a - (Tg. Mures) - Club Offroad Mures 18-24 iulie : Etapa a 3-a - (Buzau) - Romania Extreme Adventure 26-29 august : Etapa a 4-a - (Cluj) - Transilvania Offroad Cluj 23-27 septembrie : Etapa a 5-a - (Iasi) - Offroad Club Iasi 14-17 octombrie : Etapa a 6-a - (Campulung) - ORAR 4-7 noiembrie : Etapa a 7-a - (Odorheiu Secuiesc) - Siculus Club Odorhei 2. Cupe 27-28 martie : Cupa - (Sighisoara) - ORR 15-18 aprilie : Cupa - Circuit de anduranta - (Sibiu) - ORR 7-09 mai : Cupa - (Predeal) - Club Skywalker 27-30 mai : Cupa " The Rat " - (Arad) - ORCA 24-27 iunie : Cupa Suzuki Fest - (Sighisoara) - ORR 4-8 august : Cupa Maramuresului - MMOF - (Baia Mare) - Club4x4 Baia Mare 3-5 septembrie : Cupa Kamikaze - (Curtea de Arges) - Club Kamikaze 21-24 octombrie : Cupa ORR - (Valenii de Munte) - ORR 28-31 octombrie : Cupa Brasov - (Brasov) - Club 4x4 Brasov 19-21 noiembrie : Cupa Iasi si etapa de Eurotrial - (Iasi) - Offroad Club Iasi 3. Etape de EUROTRIAL 19-21 martie : Eurotrial - (Cluj) - Transilvania Offroad Cluj 1-2 mai : Eurotrial - (Brasov) - Club4x4 Brasov 17 iulie : Eurotrial - (Buzau) - Romania Extreme Adventure 7 august : Eurotrial - (Baia Mare) - Club4x4 Baia Mare 30 septembrie-3 octombrie : Eurotrial - CORB 4x4 Bucuresti 19-21 noiembrie : Eurotrial - (Iasi) - Offroad Club Iasi Intrbarea e : se mai tine etapa de Eurotrial programata ? Va rog sa nu va suparati , dar cu criza asta deja doua etape de Eurotrial nu s-au organizat ! Doar voiam sa stiu ,se face odata cu cupa ,se face acum cu etapa ,nu se mai poate face deloc .... ? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bigredyj Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Etapa de Eurotrial daca se va organiza, va fi in luna noiembrie. Vom reveni cu amanunte dupa etapa din CNOR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Va mai deranjez cu o intrebare : vad aici- In urma sedintei CNOR din 6 martie 2010, s-a stabilit, printre altele si Calendarul Competitional final pe 2010: 1. Etape de campionat 20-23 mai : Etapa 1 - (Gura Humorului) - Bucovina Offroad Club 10-13 iunie : Etapa a 2-a - (Tg. Mures) - Club Offroad Mures 18-24 iulie : Etapa a 3-a - (Buzau) - Romania Extreme Adventure 26-29 august : Etapa a 4-a - (Cluj) - Transilvania Offroad Cluj 23-27 septembrie : Etapa a 5-a - (Iasi) - Offroad Club Iasi 14-17 octombrie : Etapa a 6-a - (Campulung) - ORAR 4-7 noiembrie : Etapa a 7-a - (Odorheiu Secuiesc) - Siculus Club Odorhei 2. Cupe 27-28 martie : Cupa - (Sighisoara) - ORR 15-18 aprilie : Cupa - Circuit de anduranta - (Sibiu) - ORR 7-09 mai : Cupa - (Predeal) - Club Skywalker 27-30 mai : Cupa " The Rat " - (Arad) - ORCA 24-27 iunie : Cupa Suzuki Fest - (Sighisoara) - ORR 4-8 august : Cupa Maramuresului - MMOF - (Baia Mare) - Club4x4 Baia Mare 3-5 septembrie : Cupa Kamikaze - (Curtea de Arges) - Club Kamikaze 21-24 octombrie : Cupa ORR - (Valenii de Munte) - ORR 28-31 octombrie : Cupa Brasov - (Brasov) - Club 4x4 Brasov 19-21 noiembrie : Cupa Iasi si etapa de Eurotrial - (Iasi) - Offroad Club Iasi 3. Etape de EUROTRIAL 19-21 martie : Eurotrial - (Cluj) - Transilvania Offroad Cluj 1-2 mai : Eurotrial - (Brasov) - Club4x4 Brasov 17 iulie : Eurotrial - (Buzau) - Romania Extreme Adventure 7 august : Eurotrial - (Baia Mare) - Club4x4 Baia Mare 30 septembrie-3 octombrie : Eurotrial - CORB 4x4 Bucuresti 19-21 noiembrie : Eurotrial - (Iasi) - Offroad Club Iasi Intrbarea e : se mai tine etapa de Eurotrial programata ? Va rog sa nu va suparati , dar cu criza asta deja doua etape de Eurotrial nu s-au organizat ! Doar voiam sa stiu ,se face odata cu cupa ,se face acum cu etapa ,nu se mai poate face deloc .... ? Cristi , din pacate etapa de Eurotrial nu se v-a tine . Vom veni cu un comunicat dupa etapa de la Iasi , precizand data urmatoarei etape de Eurotrial si alte informatii . Andrea www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a cica s-a stiut sigur inainte de BORC ! oricum avand in vedere eforturile unora de a strange totusi bani sa organizeze etapele, eu zic ca nu merita sa carcotiti cu schimbatul datei, mai ales ca nici nu v-ati interesat bine, ziceti merci ca se tine si Doamne ajuta sa vina si ceva masini, ca anu asta e dramatic ca si participanti.... Mai putintel cu sfaturile de genul "ziceti merci"! Da` ce, am cerut ceva de la cineva in mod personal? Daca cerem sa fim informati, atunci inseamna ca deranjam? Si ce sa inteleg din expresia "carcotit cu schimbatul datei" sau " mai ales ca nici nu v-ati interesat bine"? De unde ar fi trebuit sa ne fi informat?? Ai idee?? Eu unul am intrebat despre aceasta competitie si despre data organizarii ei pe forum, in sectiunea dedicata unor astfel de evenimente. As fi putut cu siguranta sa fi aflat si din alte "surse", dar ...... Eu unul nu lucrez cu "cica"! Poate voi sinteti familiarizati cu genul asta de planificari!! Eu sint un novice. Poate din cauza asta am gresit! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Si ca sa inceiem orice discutie, oricum tardiva, era vorba doar de informare! Toata discutia asta, cel putin din punctul meu de vedere, era referitoare la o simpla informare. Ca s-a decalat data competitiei intelegem cu totii ca se intimpla si se poate intimpla oricind si in aproape orice campionat, darmite in cel de off road care este inca in inceputuri. Sa continuam sau sa incepem alte discutii, poate mai folositoare si mai constructive pentru manifestarea off road, la Iasi. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bigredyj Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Rugam pe cei care vor sa se mai inscrie la Iasi Adventure Raid 2010, sa completeze formularele de inscriere pina inclusiv vineri 17 septembrie, pentru a putea confirma cazarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a noi nu mai putem veni din pacate - te rog sa ne stergi de pe lista de inscrieri echipaj Open - Andrei Degeratu si Anca Fetcu multumesc! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Am verificat lista cu cei inscrisi la concurs. E in scadere! :hl Sa speram ca nu e actualizata!:y Mai sint 2 zile de confirmare. Poate pe ultima suta se va intimpla minunea :banana! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bigredyj Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Da , a scazut cu un echipaj, Andrei si Ana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a N-a scazut ca am aparut si eu!:old :top zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Ne-am inscris si noi. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Raman 4-5 masini la extrem? Atunci nu se poate sa mergem si sa concuram toti pe acelasi traseu? Open+Extrem. Si ptr cei de la extrem in plus citeva portiuni mai grele sa aiba cei de la open un avantaj. Eu personal de campionat national m-am saturat, ma duc doar sa nu se piarda Fiko prin paduri straine. Ar fi placut sa revina in offroad voia buna de acum 4-5 ani ... O amintire frumoasa de la Iasi pe tema de offroad. Istvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LauraAiki Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Ne-am inscris si noi(Sorin P. si eu). Eu cred ca pana in 17 septembrie mai e vreme sa se mai inscrie si alte echipaje, in acest fel crescand numarul participantilor. In ceea ce priveste voia buna de acum 4-5 ani nu ma pot exprima, caci nu practicam acest sport, fiind momentan inca un novice :care, insa de ceea sunt convinsa este ca voia buna e o stare de spirit, care tine de fiecare in parte. Cu mult entuziasm si si mai multa voie buna astept sa ne vedem la Iasi, http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a La noi e o situatie nesigura, credeti ca pot sa fac inscrierea cu semnul intrebarii? O sa fie sigur in ultima saptamana, pana atunci....asteptam. Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Raman 4-5 masini la extrem? Atunci nu se poate sa mergem si sa concuram toti pe acelasi traseu? Open+Extrem. Si ptr cei de la extrem in plus citeva portiuni mai grele sa aiba cei de la open un avantaj. Eu personal de campionat national m-am saturat, ma duc doar sa nu se piarda Fiko prin paduri straine. Ar fi placut sa revina in offroad voia buna de acum 4-5 ani ... O amintire frumoasa de la Iasi pe tema de offroad. Istvan la extrem sant 11 echipaje confirmate deci stai linistit :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Confirmarea celor 11 echipaje la extrem e o veste foarte buna!:br Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a ai punctat bine faptul ca concursul e gratis pentru ca cheltuielile cu realizarea traseului ,roadbook si multe altele sant suportate de sponsorii acestui eveniment.:2dr Adica daca stau la varul meu in iasi si imi platesc singur ce mananc, atunci nu mai datorez taxa de participare ? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Hmm, iar visezi frumos Wacher!!! Unde ai sa vezi vreodata asta!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Am inteles ca a decedat Bogdan. Odihnestete in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Scuze daca fac vreo confuzie : Bogdan Pavlov avea ID-ul aici pe forum "bigredyj" ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Scuze daca fac vreo confuzie : Bogdan Pavlov avea ID-ul aici pe forum "bigredyj" ? Asa e. Acela e userul lui de aici. Voi incerca sa va tin eu la curent referitor la situatia Etapei de la Iasi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Dumnezeu sa-l odihneasca! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Legat de Etapa de la Iasi, aceasta se va tine totusi dar vom afla in seara asta in ce fel. Revin cu informatii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Bogdan Pavlov presedintele clubului offroad Iasi a incetat din viata in dimineata zilei de 21 septembrie . Clubul Offroad Iasi s a reunit in aceasta seara pentru a pastra un moment de reculegere in memoria sa si pentru a discuta soarta etapei din 23-26 septembrie. Pentru faptul ca majoritatea clubului doreste ca acest eveniment sa aiba loc in memoria lui Bogdan rugam pe acei care s au inscris sa si confirme prezenta la aceasta etapa pana maine 22septembrie ora 11.30 Inmormantarea v a avea loc sambata(voi transmite ora)iar formatul concursului ar putea fi: joi -primirea concurentilor vineri-prima zi de concurs duminica-trial-premiere fara podium !!!-Pentru cei care au pareri personale despre aceasta dorinta a membrilor clubului va rog respectos sa le expuneti intr o alta discutie 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate