semaca Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Unii dintre concurenti, nu dau nume, au fost zariti, batand matanii, la sfintele moaste ale sf. Parascheeva...ce nu "face" oamenii ca sa castige campionatu' frate!!!:ha: @ rzv: cu worldscape nu ajungeam nici la Urziceni...il opream putin ...la Dragonul Rosu, sa vad daca i se potriveste vreun geamantan... chinezesc:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Bafta si vreme buna va doresc tuturor! Am inteles ca a plouat pana azi. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Niste poze de astazi, de la Open, PS2 > a fost cam extrema proba :grin: mai ales o coborare cam periculoasa catre final: http://picasaweb.google.com/tudorposa/UltimaEtapaCNOR2010IasiZiua1?feat=directlink Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Domnilor, suntem multi carora ne pare tare rau ca nu am putut ajunge la Iasi. Multumim pentru poze, dar, mai spuneti si aratati cate ceva, suntem nerabdatori ! Multumim Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 (editat) Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Va pun eu ceva filmulete de azi .... scuzati comentariile , m-am grabit sa le urc pe youtube sa le puteti viziona cat mai repede... Editat Noiembrie 20, 2010 de Astral Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Unde se tine maine trial-ul? In ce zona? W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Langa motel Bucium. E un drum care trece prin fata motelului si coboara ... Pe langa drumul ala am inteles .... Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Langa motel Bucium. E un drum care trece prin fata motelului si coboara ... Pe langa drumul ala am inteles .... Merci... atunci voi nimeri :tk W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a JorJ : vino maine la Motel Bucium la ora 0950 si sigur vei vedea trialul :) @cei care vor informatii, o sa povestesc poate maine seara sau luni cum au evoluat lucrurile, dar atat vreau sa mentionez: anul asta Iasiul a fost pt mine de departe cel mai reusit concurs. Trasee exact cum cred ca ar trebui sa fie la open, navigatie smechera (400 de pozitii in 70 km ?! in ziua 1 si 450 pozitii in 64 km in ziua 2 !!), dificile, uneori te intrebai: chiar sa fie pentru noi banda aia in varful dealului :O :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a @ Watcher : Zi si noua (mie) cum mai sta clasamentul : Adi K. sau Cernisov ? Ca mor de curiozitate :hl Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Iti scriu cand ma intorc de la masa, caci aseara se modificase de jde ori, si cand am plecat eu se dezbatea o alta contestatie, deci nu stiu. Dar in rest ai dreptate, kamikaze sau cernisov :) Cernisov trebuie sa ii ia 4 puncte lui adi ca sa fie la egalitate (!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a @ Watcher : Zi si noua (mie) cum mai sta clasamentul : Adi K. sau Cernisov ? Ca mor de curiozitate :hl Cernisov a castigat etapa de la Iasi si locul I in campionat (la egalitate de puncte cu Ady K.). Pentru cineva care participa pentru primul an in campionat e ceva exceptional. Bineinteles ca merite deosebite are si Marius Lupu, copilotul lui. Le doresc multa bafta la anu la extrem. Editat Noiembrie 21, 2010 de Filip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Uitati si niste poze de la Trialul de duminica :grin: http://picasaweb.google.com/tudorposa/UltimaEtapaCNOR2010IasiZiua3TRIAL?feat=directlink Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Castigatorii de la Open: 1. Cernisov + Marius Lupu 2. Adi Kamikaze + Vali Babu 3. Gabi Regep + Castigatorii la Extrem: 1. Costel Casuneanu + Mauri Zani 2. Craioveanu Sorin - Craiu + Tutuianu Robert 3. Fiko + Miko Castigatorii Campionatului: Open - Cernisov + Marius Lupu Extrem - Craioveanu Sorin - Craiu + Tutuianu Robert Revin maine cu clasamentul complet inclusiv la Clasa Standard si premiile "Bogdan Pavlov" Felicitari tuturor castigatorilor si participantilor cat si organizatorilor!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Max, cum calculezi cine e campion la general ? In regulament scrie În caz de egalitate de puncte între doi sau mai multi concurenti, departajarea se face în functie de numarul locurilor superioare ocupate în clasamentele etapelor CN. Kamikaze are: - 3 la bucovina - 2 la buzau - 2 la cluj - 1 la campulung - 3 la odorhei - 2 la iasi iar cernisov are - 5 la bucovina - 2 la mures - 1 la buzau - 2 la campulung - 4 la odorhei - 1 la iasi Mie unul nu imi este clar din regulament cum se pondereaza? Kamikaze a fost mereu pe podium, in schimb Cernisov a avut 3 de locul 1 vs 1 singur al lui Floricescu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Daca e egalitate de puncte se vede cine are cele mai multe locuri 1....daca iar e egalitate se vede cine are mai multe locuri 2....si asa mai departe pina se decide... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Max, cum calculezi cine e campion la general ? . Eu personal nu calculez nimic pt ca nu am competenta ca sa fac asta. Asa am primit informatia. Initial l-am pus pe Adi Kamikaze pe locul intai dar am fost sunat si corectat. Justificarea era faptul ca Cernisov are mai multe locuri intai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a in etapele normale (adica fara Buzau) 1-10 2-8 3-6 4-5 5-4 6-3 7-2 8-1 Buzau se dubleaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Nota 10 pentru concursul de la Iasi :10 Cel mai smecher traseu pe care m-am dat anul asta,foarte misto ziua 1 mai ales. Totul a fost excelent,felicitari organizatorilor :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Da, cu gandul la clasamentul general, am uitat sa multumesc organizatorilor pentru cel mai tare concurs de anul asta. A fost exact cum ar trebui sa fie un concurs in campionatul national: sa muncesti la el, sa te intrebi unde ai gresit, sa regasesti drumul, sa te intrebi 'wtf, chiar e pe aici :O ' etc. Traseele au fost foarte smechere, navigatia misto, etc. Am avut 400 pozitii la 70 km, 450 pozitii la 64 km. Organizatorii au fost foarte deschisi, helpful si bine intentionati, etc. Cazarea a fost de exceptie, masa buna, ne-am simtit ca si cum oamenii isi bateau capul ca sa ne fie bine. MULTUMESC ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Felicitari Dane , tre" sa :2dr Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Super competitie, organizare, trasee ! Nota 10:y KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Multumesc si eu gazdelor noastre toti au fost super! Cand deschideti lista de inscrieri pentru 2011 sa ma treceti si pe mine! :tk FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scrind Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Castigatorii de la Open: 1. Cernisov + Marius Lupu 2. Adi Kamikaze + Vali Babu 3. Gabi Regep + Castigatorii la Extrem: 1. Costel Casuneanu + Mauri Zani 2. Craioveanu Sorin - Craiu + Tutuianu Robert 3. Fiko + Miko Castigatorii Campionatului: Open - Cernisov + Marius Lupu Extrem - Craioveanu Sorin - Craiu + Tutuianu Robert Revin maine cu clasamentul complet inclusiv la Clasa Standard si premiile "Bogdan Pavlov" Felicitari tuturor castigatorilor si participantilor cat si organizatorilor!:h5 Clasa Standard intra in campionat? Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti! Jimny 1,3 16v M13A 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scrind Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Iasi Toyota Mobil 1 Adventure Raid-editia a 8 a Felicitari tuturor castigatorilor si participantilor cat si organizatorilor! Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti! Jimny 1,3 16v M13A 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate