popescu_emil2003 Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 am reusit si eu acum o luna sa-mi iau un Pajero scurt, 2,8 diesel, ca pana acum m-am dat pe teren cu un M461 am reusit sa-l iau inmatriculat, cu doar 92.000 km mai mult stata decat muncita, fara cauciucuri de off road, deci nu prea cred ca a vazut teren accidentat masina are cam tot ce se poate pe ea: AC, scaune pe arc, busola altimetru, inclinometru, diferential central si spate blocabile, amortizoare reglabile si multe altele urmeaza sa o prepar putin ca nu o sa o folosesc la off road extrem decat putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatarosu Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult:br. Daca nu ma insel, asta este masina ce era de vanzare acum cateva saptamani pe autovit (din bucuresti). Vorbisem cu omu si parea 'zeiss' masina, folosita numai in concedii, luata aproape de noua din germania. Dar prietenul pentru care cautam nu a mai putut sa-si ia ca pleaca iar cu serviciul... Bafta Pajero 3.2 DiD. Lung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: mi-am luat si eu unul la inceput am crezut ca ii cu volanul pe partea gresita apoi m-am uitat mai atent si am vazut ca ii in grafic masina ;) oricum misto masina, misto motorizarea si ii fain cu super selectul de pe ea care iti da placere si relaxare in condus. sa te folosesti sanatos de ea si ea de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Arata foarte bine masinuta. Iti doresc sa te bucuri de ea si vei vedea ca sunt niste masini foarte bune , iar in cazul in care vei avea nevoie de ceva vei gasii si piese dar si informatii mai mult decat te poti astepta. Numai bine Sorin. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: mi-am luat si eu unul felicitari pentru achizitie! ce ai facut cu M-ul?? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Re: mi-am luat si eu unul multumesc pt urari intr-adevar aceea e masina folosita doar in concedii:2dr de acum va fi folosita mai mult pe teren, cat de accidentat o sa vedem la momentul oportun. M-ul l-am vandut unui director de la OMV-Petrom, ceva de genul, austriac de origine, care vrea sa se dea cu ea pe la Vienna, si in scopul asa a dus-o la un atelier in Ploiesti sa o mai desfaca inca o data. Spor la treaba i-am urat. Eu l-am vandut pt ca imi mai luasem unul original dar la care mai e de munca si cu doua nu aveam ce sa fac, oricum mai aveam unul desfacut dinainte. bafta tuturor in continuare cu aceasta patima a masinilor de teren oricare ar fi ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: mi-am luat si eu unul S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea OLTENE.... In fundalul cu pictorialul masinii se vede o apa ....apropo pe unde dai cu batul...? Eu mai vin pe la Piatra Olt pe la o balta de stiuca poate ne tamponam pe acolo... Te salut, Marian. Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Mi-am pus si eu caiucioace BFGoodrich M/T KM2 33x10.5 R15 si vreau sa spun contrar multor discutii de pe forum nu ating absolut deloc asa ca aviz amatorilor si dimensiuni mai mari.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narosdaniel Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Re: mi-am luat si eu unul pune,te rog , ceva poze sa vedem cum arata cu 33-uri. nu ai inaltat-o deloc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Re: mi-am luat si eu unul nu i-am facut absolut nici o modificare stie cineva cum se pun poze mai nou pe acest forum ca eu nu mai pot se mai pot pune poze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan_m2002 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Re: mi-am luat si eu unul pune poze te rog, sunt foarte curios cum arata.eu vreau sa-mi pun 32/10.5/15, desi am vazut ca se gasesc cam greu, insa mai caut.Eu o am ridicata doar 3 cm din bari si pe spate urmeaza sa-l ridic din talere tot 3 cm. Masina arata fantastic, si daca ai spus ca are si blocant spate este extraordinar!:)) Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Pozele se pot pune asa cum scrie mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56551 E bine sa citesti si aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=58636 Numai bine si succes Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Re: mi-am luat si eu unul http://img801.imageshack.us/img801/2092/31446473.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Re: mi-am luat si eu unul http://img535.imageshack.us/img535/6236/73140607.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Re: mi-am luat si eu unul http://img413.imageshack.us/img413/4094/iiiq.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Re: mi-am luat si eu unul sa recapitulez 33x10.5 R15 petru cei interesati nu ating absolut deloc garantat nu am ridicat nici barile de torsiune standard am luat-o si i-am montat cauciucurile acum mai trebuie luat in vedere ca aceste dimensiuni nu sunt la fel la toti producatorii poate unele sunt mai inalte dar astea sunt beton si in teren sunt extraordinare rareori cuplez si fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaila Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 (edited) Re: mi-am luat si eu unul Am impresia ca o sa iti atinga la viraje maxime combinate cu santuri si cred ca si spatele, la oaresce flexari... Iar daca le incarci sanatos cu noroi, SIGUR iti va freca, mai ales fata. Intr-adevar se pare ca nu atinge... pe loc:h5 ps. apropo, fain utilaj, sa-l folosesti sanatos! Edited December 1, 2010 by mihaila ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Re: mi-am luat si eu unul viraje maxime combinate cu santuri impreuna cu incarcari serioase de noroi si orice alte combinatii....le-am incercat pe toate si crede-ma ca nu atinge.... de cand le am le-am probat serios si nici o problema...daca am spus ca nu atinge prin asta am inteles ca nu atinge in nici o conditie nu la mers pe autostrada ca asta nu e masina de strada asta e utilaj :)))0 multumesc de aprecieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
semnal Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Salut Popescu, sa o stapanesti sanatos si sa o duci pe unde-i place, ai prins "pestele" cel mare. Am cumparat si eu una la fel ca a ta acum doua luni, din '99 dar mult mai in urma cu sanatatea, acum sunt in proces de punere la punct a ei. Apropos, cat a costat bijuteria? NOROCUL E O STIINTA Drum bun. _________________________________ Mitsubishi Pajero 2.8 TD GLS '99 Skoda Octavia RS 2.0 TDI '07 Yamaha FZ6 Fazer '05 - la vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
narosdaniel Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Re: mi-am luat si eu unul in teren trage la fel ca si inainte?mi se par mari cauciucurile fata de cele originale.am si eu unu tot 2.8 si ma gandesc ce anvelope sa-i pun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fram Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Re: mi-am luat si eu unul cu cat ti-a crescut consumul? zgomotoase pe asfalt? mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian20 Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Am si eu unu la fel si cu chit de inaltare OME,si cauciucuri BFG KM2, 32/11,5/15,la viraj si santuri atinge in fata la aparatorile de noroi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
44DOG Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Re: mi-am luat si eu unul faina jucarie. Sa o folosesti sanatos fara evenimente grave. :y Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyman26 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Arata echilibrat si corect, desi nu-mi vine sa cred ca sunt 33-uri SAAB policy "We believe that safety means avoiding accidents. Not just surviving them." Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted December 5, 2010 Author Share Posted December 5, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Pai tu esti "Toma necredinciosul? Se stie bine ca sunt mici diferente intre anumiti producatori de cauciucuri dar ma gandesc ca sunt diferente la producatorii de cauciucuri resapate nu la producatorii mari de anvelope. Cel putin ale mele nu sunt resapate si BFGoodrich zic ca e o firma respectabila iar cauciucurile mele sunt 33x10.5 R15 acum pot sa spun ca un ochi avizat isi da seama imediat ca sunt 33 si nu 31, asta daca ai avut vreodata de-a face cu asa ceva daca nu mai bine nu ne bagam. Poate stie cineva care e treaba cu diferentele astea intre cauciucurile pe care sunt scrise aceleasi dimensiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts