andi_frincu Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: mi-am luat si eu unul salut... nu de mult am deschis si eu un topic in care intrebam daca e posibil sa pui 33-uri pe pajero (al meu...2,8 L din 96...lung)... unii ziceau ca mere ... alti ca nu ... or fi diferente intre lung/scurt? in fine... se mai vorbea despre scimbat raportul in cutie... ce parere ai? ai umblat p-acolo? felicitari pt achizitie...si drumuri bune... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valyh Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: mi-am luat si eu unul Eu cu 33 x 10.5 l am luat adus din Anglia . mitsubishi pajero 2.5 tdi '94-englezoaica pentru off road mitsubishi pajero 2.5 td '90-inmatriculat ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
popescu_emil2003 Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Re: mi-am luat si eu unul nu am umblat la cutie ce ai avea sa umblii acolo unde aia cu ochii mici l-au facut asa....e bine cum e de fabrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fram Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Re: mi-am luat si eu unul nu am umblat la cutie ce ai avea sa umblii acolo unde aia cu ochii mici l-au facut asa....e bine cum e de fabrica si cu manutze mici :sc deci oricum n-ai cum sa ajungi unde au pus aia mana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alinf Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Re: mi-am luat si eu unul nu am umblat la cutie ce ai avea sa umblii acolo unde aia cu ochii mici l-au facut asa....e bine cum e de fabrica Pai e bine cum e de fabrica daca se respecta dimensiunile cauciucurilor pt care grupurile sau cutia au fost gandite.Tu daca ai umblat la dimensiunea anvelopelor mai mult ca sigur o sa fortezi ceva pe acolo. ps. la asta s-a referit colegu de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STODA Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Re: mi-am luat si eu unul Eu cu 33 x 10.5 l am luat adus din Anglia . Are vreun kit de inaltare?Daca e in regula si nu atinge pe nici unde,te rog sa imi spui si mie,as vrea sa achizitionez si eu 5 buc si...:ha:nu as vrea sa le iau si sa le pun in sufagerie sa ma uit la ele.:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts