saw Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 (editat) Am cautat cel mai aproape traseu de/din Focsani...si l-am gasit : Focsani-Golesi-Carligele-Dalhauti [15 km] si apoi spre schit Dalhauti si tot inainte prin padure....catre Andreiasu ["focul viu"]. Editat Septembrie 6, 2010 de saw :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: IESEALA in VANCEA cum sa ajungi de la FOCSANI la ANDREIASU -off road uite am mai scris despre expeditie la focuri vii + in prima parte despre buyau + in partea a 2+a despre andreiasu + uite link+ul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44489&highlight=focuri&page=3 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Septembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2010 (editat) Re: IESEALA in VRANCEA cum sa ajungi de la FOCSANI la ANDREIASU -off road foarte frumos....eu ma refer la un alt traseu, aparent, scurt , usor dar care are foarte multe capcane si cu aceeasi destinatie.... Noi in prima parte nu am reusit sa ajungem decat pana la Pietreanu apoi mai aveat Taratu - Andreiasu. Voi reveni cu poze si filmulete ! Vroiam sa vorbesc despre acest traseu, poate a mai fost cineva vreodata ! Noi am iesit din traseu la Pietreanu catre Poiana Cristei. Vrem sa revenim peste 2 saptamani [18 sept] sa terminam traseul ! Se baga cineva ? Editat Septembrie 6, 2010 de saw :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: IESEALA in VANCEA cum sa ajungi de la FOCSANI la ANDREIASU -off road Zona e tare, traseul asta nu l-am facut pana acum si nu stiu prea multe detalii despre el. Noi am mers Bolotesti, manastirea Tarnita, releul tv si am coborat pe partea cealalta de munte. De acolo pe asfalt pana la Focul viu, iar de aici pana la Nereju. Felicitari ptr iesire, poate data viitoare va strangeti mai multi LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: IESEALA in VANCEA cum sa ajungi de la FOCSANI la ANDREIASU -off road CUm zicea am revenit cu amanunte ... Am dou suzukari si un Opel Frontera.... Pentru ca se facuse tarziu si la Frontera a cedat tractiunea fata a trebuit sa abandonam...am facut doar o parte din traseu....si am iesit pe la Poiana Cristei. Acum vrem sa reintram in traseu si sa mergem catre Taratu si apoi ANdreiasu. Din pacate nu prea am avut timp de poze ...am doar 2 poze si 2 filmulete pe care nu le-am putut uploada... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: IESEALA in VANCEA cum sa ajungi de la FOCSANI la ANDREIASU -off road Cine se baga sambata , vreau sa refacem traseul Dalhauti - Pietreanu - Taratu - Andreiasu !!! Poate se baga si colegii de la Buzau si sa ne intalnim la Andreiasu ! Primele 2 dati eu nu am reusit sa termin traseul acum sper sa fie un pic moale si sa terminam cu totii ! Astept inscrierile voastre ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate