JorJ Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Avand in vedere ca topicul actual se numeste "Gresu - Poiana Sarata", iar intalnirea si camparea de aceasta data va avea loc la Poiana Sarata, se poate posata in continuare si aici. Se poate si intr-un topic nou, cum doriti. :wink: In alta ordine de idei si in ce ma priveste I don't give a fuck cum se numeste topicul... noroi sa fie:bannana... yeah. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu zic sa ramanem aici ca dupa aia ne pierdem... daca vreau sa revad o poza nu mai stiu pe unde sa o caut... In plus din "plimbare pe langa Galati" si "in muntii vrancei" a iesit topicul asta daca tot iesim impreuna si in zona lui Poiana. Avem altele mai importante.. de pilda Lucian trebuie sa stie aprox cate camere se vor ocupa. Eu vreau sa stiu ce mancam si cum facem... dar nu neaparat pt ca din experienta am vazut ca atunci cand nu te scremi cu organizarea iese mai bine :ha: . Totusi va fi ceaun cu gulas si ceaun cu pipote a ii-a zi, e bine?? Zoli, ia ce trebuie pt gulas, eu ma ocup de pipote. Trebuie sa stim tot cu aprox cam cati suntem, parca vad ca iar se aduna o gramada de mancare si ne intoarcem cu ea acasa. Pt mic dejun si alea-alea astept pareri.. luam de la Onesti sau cum facem?? Gasca din Galati... ne intalnim undeva pe varianta si mergem impreuna. Astept sa va completati la lista. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu aduc specialitatea ultimilor iesiri, adica bunatatea aia de sunca, ceva vin si ceva legume. De sucuri si apa m-as ocupa tot eu ca le pot lua ceva mai ieftin. Functie de cati suntem sa-mi comunicati cantitatile. Oricum este si restaurantul aproape asa ca o ciorba din aia buna eu tot bag , deci n-are rost sa luam prea multa mancare. Fetele sa se gandeasca si sa ne comunice LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu vin. Cum se face plecarea din Galati? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daca putem face si un pic de extrem, venim si noi! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daca putem face si un pic de extrem, venim si noi! Se poate,se poateeee!! Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Atunci , facem plinul! :wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daca putem face si un pic de extrem, venim si noi! Gasim ceva pt tine.. :grin: Cati sunteti si cate masini?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Atunci , facem plinul! :wink: Esti bine venit! :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Era si timpul Dac! Ne tot chinuim de prin vara sa ne cunoastem Va asteptam cu drag LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
volkerv Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Poate venim si noi ptr o zi, daca mai este loc:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bravo Volkerv, va asteptam cu placere. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Heei, Volkerv, Sf Gheorghe e aproape, ce zici?,,vi sa te dai cu noi? Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte :ha: nu am apucat sa termin de scris si raspunsul era,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
volkerv Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte :ha: nu am apucat sa termin de scris si raspunsul era,,, :h5 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PatrolGR Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Foarte frumoase plimbarile voastre! Sa tot aveti parte :D Echipa YCM Ramnicu Valcea ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ploua.. ploua... si iar ploua. :banana Incaltamintea obligatorie: cizma de cauciuc :y Multumim PatrolGR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte De la galati vor merge. -Jorj+sotia -Subsemnatul +sotia -Adi+sotia -Atar -Sclipici-indecis la ora asta Cos-pleaca la Bucale sambata si poate vine spre seara la focul de tabara si ne-a amennintat ca ne aduce o tuica veche de 10 ani ramasa de la el de la nunta:ha: Eu intentionez sa plec pe la 12 din gl cu rulota pt ca sa campez inca pe zi. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Vedeti ca dimineata dadea cu "slibovita", posibil sus in golul alpin sa gasim ceva zapada,,, :banana Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Buna si slibovita, desii eu prefer palinca:ha: Hai ca se face gasca mare :ypu Ioane, voi mergeti pe la Lepsa sau va duceti pe la Onesti? Ca distanta e cam acelasi lucru, ramane sa va hotarati sa stiu si eu ce fac. S-ar putea ca sambata dimineata sa ajunga si Laurentiu LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Rechinule.. ce e tata, nu ti-e dor de noi?? Va astept in Onesti la o cafea si o savarina la Scala :grin:, vedem ce si cum mai trebuie si gata. In plus daca o iei pe la Lepsa ai 2 ture de serpentine nasoale.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Gasim ceva pt tine.. :grin: Cati sunteti si cate masini?? una masina. Se poate sa vin cu sotia sau cu .... copilot ... Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Vin Doctore, vin, savarina de Scala e preferata mea :ha: Da ce ma fac daca incepe sa-mi placa, ma mut la Onesti?????? sau fac naveta :ha: Dac poti venii cu cine vrei tu si cu sotia si cu copilotul, dar de preferat e cu masina ca merge mai repede :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctoru + (rulota) Jorj + Ionel + (rulota) Adi + Lucian + Zolameister CRISCAR + Victor - singurel de data asta, fara cazare Rechinu Atar Dac + Volkerv + Cos ?? Sclipici ?? Am o presimtire ca rechinu o sa doarma cu lupul dacic, probabil savurand ceva savarine :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bre am ajuns de rasul lumii! Lasa ca vin eu cu savarina de acasa si o sa muriti voi de oftica. Sau cine stie ma pricopsesc cu una bucata verisoara cal I, ca inca vad bine, nu ca altii :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate