rechinu Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Sa ma ajute cineva, va rog LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Stai linistit (ca sa zic asa) ca nici eu nu le vad, adica vad doar o parte din ele. Cele de la Jorj, de exemplu nu le mai vad... or fi umblat baietii la butoane :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Cred ca a umlat Jorj la butoane. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Stati asa, ca nu inteleg nimic! Adica le-a sters cineva? Sa ma lamureasca careva. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte De sters nu le-a sters nimeni. Asta este sigur. Insa nici eu nu le vad! Lasati-ne putin sa vedem despre ce este vorba. Multumim pentru intelegere! Zippo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu m-am lamurit.Jorj le-a sters si le-a incarcat pe toate pe un noi site http://wildstate.wordpress.com/calatorii/ Editat Ianuarie 23, 2011 de dulceanu ionel Greseala de editare Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Cele de la mine se vad pentru ca nu sunt stocate pe forum, ci pe blog, pe forum fiind doar link-urile postate (implicit cu vizualizare de imagine), astfel fiind vizibile indiferent daca esti logat sau nu. Daca nu se vad cele stocate pe forum atunci este problema de mentenanta. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu m-am lamurit.Jorj le-a sters si le-a incarcat pe toate pe un noi site http://http://wildstate.wordpress.com/calatorii/ Nu are relevanta. Blogul vechi a fost trecut sub protectie, nu sters, deci link-urile sunt valabile, ar trebui sa se vada fara probleme. E problema ori de wordpress, ori de forum. PS: Nu le-am sters Ioane, dispar doar daca dispare sursa unde sunt stocate, ori cum spuneam, sursa exista. Editat Ianuarie 23, 2011 de JorJ W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ba nebun'le , ce-ai facut ? imi placea mai mult avataru' celalalt , abia ma obisnuisem . E de la regimu' ala disocial(t) ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Hai mai Jorj, vorbeste frumos cu mine :ha: Nu numai ca nu ne dai poze, da le iei si pe astea :ha::ha: Fa cumva sa ramana ceva in urma ta, ptr posteritate si-ti vom fi datori, macar 5 minute :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Hai mai Jorj, vorbeste frumos cu mine :ha: Nu numai ca nu ne dai poze, da le iei si pe astea :ha::ha: Fa cumva sa ramana ceva in urma ta, ptr posteritate si-ti vom fi datori, macar 5 minute :ha::ha: Sa-mi sara mie ochii din cap daca am umblat pe la botoane pe undeva. Ai sa vezi ca o sa-si "revina". W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Lasa bre ochii la locul lor, sa vada si ei poze cu tine :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ba nebun'le , ce-ai facut ? imi placea mai mult avataru' celalalt , abia ma obisnuisem . E de la regimu' ala disocial(t) ? Gata, asta ramane... si nu de la regimul disociat mi se trage, ci de la faptul ca azi m-am abatut de la el, am mancat sunca cu ceapa... :bc W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte O viata avem , asa ca sa n-o mai lungim....Bunicu' a mincat sunca si ceapa ....pina a raposat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Cum a ramas cu pozele ale, ca tot nu se vede nimic? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Cum a ramas cu pozele ale, ca tot nu se vede nimic? Cu pozele alea... cand o sa am timp o sa refac link-urile din nou (sunt cu sutele). Repet... e o problema fie de wordpress, fie de forum. Ciudat este ca mi-am reeditat unul dn posturi, iar linkurile lipseau cu desavarsire, ori asta se intampla NUMAI daca sunt sterse, ceea ce ma duce cu gandul si la altceva, deoarece eu nu le-am sters. Asta este un motiv in plus sa nu ma apuc sa le refac. Uite aici - aici - aici - aici s.a.m.d. Vezi, aceeasi sursa, aceleasi linkuri. Merg, da? :al W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Din pacate, pare a fi ceva de la wordpress, pentru ca eu asta vad cand dau click pe link-urile de mai sus: Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Din pacate, pare a fi ceva de la wordpress, pentru ca eu asta vad cand dau click pe link-urile de mai sus: [ATTACH=CONFIG]98870[/ATTACH] Da. Lamurit. E din cauza protectiei. Eu le vad ca ma pot loga la wordpress, altii nu. In masura timpului disponibil o sa refac linkurile. End of discussion! W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Da. Lamurit. E din cauza protectiei. Eu le vad ca ma pot loga la wordpress, altii nu. In masura timpului disponibil o sa refac linkurile. End of discussion! Multumesc frumos! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Discutie inchisa. Daca doriti sa comentati decizia, cititi mai intai cel putin ultimele 3 pagini si faceti un calcul cat la % are legatura cu sectiunea "Iesiri ...." Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate