Sclipici Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Am vb cu Lucian... si a zis sa luam schiurile ca la Poiana NINGEEEE. Revin: haine groase si de schimb, cizme de cauciuc si bocanci si rachiu. Doctore, rachiu` trebuie injectat in rezervor, sa nu inghete apa, nu? Spune-le, sa nu faca prostii si sa-l bea.:x..! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Gata domnilor, REchinu e pregatit cu tot ce trebe! Am marit ratia de tuica sa ajunga la toti copii:2dr, ca-i frig ce mama dra..! Am vorbit cu Gl-ul ii astept la cotitura si venim impreuna. In jur de ora 13 spun ei ca pleaca din Galati LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu + Volker + 1 pers ajungem dimineata pe la prima ora , nu putem sa ajungem din seara asta , acum ma bag si eu ca prostu ...ce sa aducem pana la urma ? vin de la moldova ? carne ? Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Din toate cate putin:ha: Nestiind cati suntem am recurs la varianta sa aduca fiecare ce crede ca-i trebuie si ce-i place. SA fie o multitudine de ”alimente”, bucurie , veselie:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nasol moment , eu nu ma pricep la cumparaturi :ha: macar o idee ar trebui sa ne facem , ne trezim ca toti o sa aducem un singur lucru :ha: bautura :ha: As putea sa vorbesc cu "bucataru sef" la telefon ? dati-mi un numar sa discutam , cel mai corect :2dr:h5 P.S. Nu sunt pretentios , la urma urmei gasim noi ceva sa mancam. Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte O sa inveti!:ha: Ceva de aruncat pe gratar si ceva pentru dimineata. Bucatar sef nu avem da daca vrei te desemnam pe tine :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nu multumesc :ha: posibil sa mancati ars dupa mine :))=)) iau mititei , ceva de dimineata , paine , si mai vad eu ce mai gasesc pe rafturile magazinului , daca e ok sau nu sau mai trebuie ceva anuntati:h5:2dr Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Gresu: Reloaded... Vedere panoramica peste campingul din Gresu (cand inca erau toate la locul lor) Un pic rabdarica... 2-3 minute sa se incarce... ca sunt cateva... .......... O zi de weekend, de sambata, incantatoare cu o vreme grozava care parca nici nu amintea de toamna. Un traseu memorabil, care urca spre golul alpin direct pe cursul raului, fara nici cea mai mica urma de drum si cobora pe un drum forestier plin de noroi si adanancit de urmele TAF-urilor undeva in judetul Covasna, dincolo de Ojdula, la peste 40 km de Gresu, locul de campare. Dar a fost frumos, a meritat… ............ Apoi… dupa cum este obiceiul, a urmat si distractia de seara care s-a prelungit pana tarziu in noapte fara a mai intra in alte descrieri, picanterii dar mai ales poze. Cred cea de fata este suficienta pentru a lasa imaginatia sa zburde… ,,,,,,,,, Cu multumiri… tuturor. Reverenta! Pe curand… :h5 PS: Toate fotografiile (mai putin ultima) sunt facute exclusiv de Vio, eu doar le-am bibilit un pic. Multumiri fotografilor pentru efortul depus... :2dr de senzatie !!!totul!!!! pacat ca sunteti asa departe de mine! desi nu am atelajul pregatit ,as fi venit sa merg si ca ,,alergator,, toate bune gasca!! Editat Octombrie 8, 2010 de Astral sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Gata, am plecat! Baietii de la Gl ma asteapta la cafea, la doua strazi:ha: Vorbim la intoarcere :banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Am avut ceva de finalizat/verificat la masina! Cred ca miine voi veni si eu!:h5 Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu plec la Cracanatii de Vale , in loc sa vin cu voi . Si mi-e o ciuda pe viata de mor de oftica . Mai vorbeam azi cu cineva cu masina defecta si imi propune sa dam o fuga repejor , ca e curios foc -' ce dom'le , astea-s tancuri ? Asa ceva ce spui matali nu se poate '. Ia hai sa mergem , io platesc . ...Sa nu mori de inima ?... Am zis ca-i dam citeva filmari , sa-si puna mintile in ordinea corespunzatoare ... Si pe urma m-am apucat sa demontez blocantul lu Ion sa-l modific , numai cu ginduri bune la adresa MNG. Buune de tot , traiti-ar copii.... Ma duc naibii sa ma culc ....si voi stati la caterinca ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISCAR Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte O iesire reusita......trasee super :lr..... mai ales cind golul alpin ne-a asteptat cu prima zapada pe acest an..... :clBRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Cos, am stat aseara la caterinca la lumina lampasului frontal.. A plouat in nestire si a fost foarte frig si de la atatea ploi a fost si o alunecare de teren care a lasat zona fara curent mai mult de 12 ore. Cei cazati au ramas si fara caldura asa cum cei care au rulote au ramas fara combustibil :grin:. Abia am putut sa alimentam ca nu mergeau pompele de la benzinarii. CRISCAR..... ai plecat repede si nu ai mai prins zapada de azi. Cam 30 cm colega....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte "foarte tare ftratee",,, asteptam sa ajunga baietii de la Gl acasa sa vedeti ce zapada mare era azi ,,, :grin: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Pun eu cateva facute in graba pana ajung cei care au facut mai multe poze si mai profesionale :h5 Foarte tare iesirea , ne-am simtit foarte bine , si coclaurile in zona Oituz sunt foarte frumoase :x O seara buna la toata lumea . http://up.picr.de/5397860.jpg http://s1.up.picr.de/5397862.jpg http://s2.up.picr.de/5397864.jpg http://s3.up.picr.de/5397866.jpg http://s4.up.picr.de/5397868.jpg http://s5.up.picr.de/5397870.jpg Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte superbe fotografii :2dr banuiesc ca si atmosfera a fost pe masura :wink: felicitari pentru iesire :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte superbe fotografii :2dr banuiesc ca si atmosfera a fost pe masura :wink: felicitari pentru iesire :tk Atmosfera a fost incarca cu detoate. Multumim lui Lucian ca a fost un organizator si o gazda buna:tk si ne-a pus la dispozitie tot chempingul de la poiana sarata.Practic am facut in 3 zile aproape toate traseiele de anul trecut de la concursul Covasna.Vineri seara am facut un traseu montan superb.Sambata s-a marit gasca cu venirea lui Unimog cu fetita,Dac cu sotia si a lui Volker.La altitudinile cele mai inalte am gasit zapada si de 30 cm si ne-am jucat în ea ca niste copii:banana.Sus intr-un gol alpin am gasit o herghelia de cai liberi care am mers cu noi vreo 2 judete.Nu am reusit sa intelegem dc erau cai salbatici sau erau ai cuiva pt ca erau liberi si eu mers multi chilometri in fata noasta,practic ne aratau drumul. Acuma descarc poze si le incarc pt ca sunt multe si frumoasa. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctore , daca era caldurica si comod , acum nici nu mai tineai minte . Onroad-ul meu fuse si el bun , dar ma duc sa pling in coltzul bucatariei . ....shefule , stii ca masina mea poate sustine singura functionarea pompei din peco care o alimenteaza ?...Nu stiai ?...Nu-i bai , ca oricum statea ca elefantu' intre matiz si seat ... SI PE CIND UNA MAI LATA SI MAI LUNGA ? FIE SI FARA CAI .SIGUR NU POT SA VA CRED CA E ULTIMA . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Deci, am zis ca bag la culcare, dar vad ca topicul se incinge.. VictorMan, nu mai sta in umbra, fa-ti o prezentare si spune-i si lui Cos cam cati km ai alergat astazi :ha: Vineri a fost o porceala totala... adevarul e ca nu prea am multe amintiri :x....... am fost cu voi vineri??? Cert e ca m-am culcat pe la 4 jumate... sau poate 4... Rechinule tu ce zici?? :ha: L-am bagat si pe rechinu in rulota iar el zice ca dormit bine. Nu stiu cum naiba ca eu m-am trezit pe la 6 cred (nu stiu ca era inca intuneric) pt ca erau 50 grade in rulota si nu mai puteam sa respir. Vineri s-a lasat cu planetare rupte, bielete la fel si dejantari. Altii erau sa ramana fara bara HD, altii s-au urcat pe bolovani mai mari decat masina lor :ha:, iar altii l-au ajutat sa iasa fara sufe si troliu si prin metoda ZRANG :dr3 Am jucat ascunselea cu masinile noaptea la -3 grade si unii s-au ascuns in santuri si transee.. Dar V6-le i-a gasit si i-a smuls afara "exagerat de incet" :ha: Am uitat de dansul pinguinului cu masinile... sau cum se numeste chestia aia de ala din spate o baga in reductor si impinge la vale prin noroi toata coloana de 5-6 masini oprite ca ala din fata se chinuie de 20 min sa-si bage planetara la loc???? :ha: Pe la 3-4 am revenit in tabara unde am mancat un gratar de mistret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte ....shefule , stii ca masina mea poate sustine singura functionarea pompei din peco care o alimenteaza ?...Nu stiai ?...Nu-i bai , ca oricum statea ca elefantu' intre matiz si seat ... sa nu-mi spui ca face asa vacuum puternic in rezervor, basca mufeaza si corect mustiucul pompei:ha::ha::ha: sau cu generatorul ala de umbli cu el in spate?:ha::ha: una peste alta, am inceput si eu sa balesc la iesirile voastre...:br:br va urasc:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Mai baieti si fete , si eu stiu sa mint frumos . Hai sa vedem picturile . Planetara , zici ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 (editat) Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Sambata... Sambata, dupa o noapte fffff calduroasa m-a trezit Volkerv cu cei doi prieteni si cei 4 litri ai lui. Deodata au zguduit geamurile rulotei si s-au dus naibii cele 3 ore de somn. La 5 min dupa apare si Unimog cu fetita lui, dar ceva mai linistit asa cum este el de fapt. Totusi am sarit din pat ca ars pt ca mi-am adus aminte ca a zis ca pe cine vede dormind o sa-l trezeasca cu apa rece :y Ne-am bagat la cate o omleta si intre timp a aparut si Dac cu sotia. Am facut traseele de open si in curand am dat de zapada. Caii de care zice Dulceanu cred ca erau salbatici ca erau prea frumosi, eram la 1200 m si in zona nu sunt decat 3 stane parasite acum. Au alergat in fata masinilor pe drum si nu s-au speriat de noi nicicum, dimpotriva ne aratau parca drumul.. Seara am facut celebrele pipote la ceaun, am mancat afara, dar din pacate era foarte frig, ploua tare si batea vantul, asa ca ne-am retras in restaurant. La scurt timp s-a luat lumina, dar ne-am simtit parca mai bine asa.. Dac si cu Volkerv au plecat la un traseu extrem de noapte, noi am ramas ca eram prea rupti. Cos... putintica rabdare ca concetatenii tai abia au ajuns si sunt obositi. Noi n-am rupt nimic la masini deocamdata, un prieten din Onesti cu un Pajero modificat a patit cele de mai sus. Aaaa uitasem de nasu Chiscop care a rasarit deodata in spatele meu cu noua vitara si de amicul nostru Cornel cu Wrangleru care a sosit tot sambata, dar la prima urcare a rupt iar crucea, tot aia de la Gresu... Pana acolo a fost doar drum de tara... nu-mi explic care-i faza. Nu e ultima iesire, Cos, tranquilo. Editat Octombrie 10, 2010 de doctoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Aseara eram prea obosit ca sa mai bag poze dar pana le Baga jorj pe ale profesioniste va uitati la astea facute de copiloata mea. Cos sa stii ca s-a vorbit despre tine mai ales de celebrele tale proiectoare care merg dupa curba ca rotile.:ha: Sclipici trebuie sa dai de baut ca ti-am plimbat lopata la munte. Ca de obicei rechinul si-a facut iar de cap cu samuraiul.Vineri seara a vrut sa fuga de noi si s-a proptit ,pardon parcat intre doua maluri inalte de pamant de zicei ca acolo era parcarea lui de-o viata si culmea avea si semnalizarea pusa:ha:.Noroc cu doctorul care avenit si la tras incet de fund asa de usor ca era samuraiul sa zboare peste masina lui.Sambata rechinului i s-a facut dor de apa si s-a dus sa spele samuraiul intr-o cascada si s-a infipt cu botul in ea.Criscar baga poze cuu rechinul de munte la cascada si cu parcare de vineri seara. Sunt multe de povestit dar pana atunci luati niste poze de aici http://picasaweb.google.ro/alyonb20/Poiana?authkey=Gv1sRgCNbAjpn-z7-9SA# Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte O iesire superba cu de toate :2dr Tocmai am prins prima zapada de anul acesta, prima baie cu Samuraiul si prima parcare regulamentara pe care am facut-o in viata mea:ha: Multumiri Poiana Sarata, la Doctor+easa ptr cazare si lui Criscar- Frana Mea, Dragostea mea! Daca te-ai suparat iti dau asigurarea de la Carpatica :ha::ha::ha Superb, de toate ptr toti LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISCAR Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Sunt*suparat* pe tine RECHINULE , iesirea urmatoare sper sa-ti faci o asigurare la o firma serioasa ca astia de la Carpatica nu vor sa-mi dea dauna totala la MITSHU.....:tk....si ar trebui sa inveti si tu sa innoti:shrk pina la urma ca ne-am saturat sa te tot salvam din seria ta de scufundari......iar daca chiar nu vrei, la iesirea urmatoare o sa ne luam cu noi ceva scule de pescuit:fh P.S.POZE CU RECHINUL IN CURIND :clBRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate