David Robert Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Salutari,este cineva din Cj sau din apropieri care merge la Suzuki Fest? :tk Suzuki Vitara 1.6 '94 Audi 80 1.9 tdi '93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Suzukarii din Cj care merg la Suzuki Fest Salut, Stiu cu siguranta ca merge maine Sorin Parvulescu, vineri ajunge si Arpi, si vinu eu( Pedro) cu Gyula sa salutam pe toti. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Robert Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Suzukarii din Cj care merg la Suzuki Fest Vineri dupa-masa sau sambata dimineata pleaca cineva?eu numa asa o sa pot pleca,vineri pana la 15:30 is la servici Suzuki Vitara 1.6 '94 Audi 80 1.9 tdi '93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate