silviub Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 :banana :B , hai ca ne apropiem de ceea ce ne-am propus. Felicitari si pentru poze. Legat de filmulet, ia legatura cu Max sa te ajute cu postarea. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
niku iorga Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 inceput de martie (sau chiar pe la jumatatea lunii) suna bine...sper sa pot fi alaturi de voi...poti sa dai ceva detalii despre traseu, sau ne faci o surpriza? :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Nu imi plac surprizele si de aceea nu fac surprize. Traseul este cu plecare din Ulmeni, se urca drept pina in creasta, :ft apoi se face stinga pina la Releu (La antene - cum zic unii), :ft se coboara in Tisau, se merge pe sosea pina la Izvoranu, se face dreapta pe drumul vechi se ajunge in Monteoru si... GATA! :n1 Circa 70 km in total dar cu posibilitati de dezvoltare (pe drumul vechi sunt citeva ravene de DISTRACTIE!!! :grin: (bonus pour les amateurs cu inima tare) Cazare, masa si :x :dr :dr :2dr :sl Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviub Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu @isuzu rider: ce data incercam sa fixam pt intalnire? Nu de alta dar trebuie sa mai anunt si alti posesori de Isuzu ce nu bantuie pe acest forum. Apropo, lista nu a mai comportat modificari. Tuturor celor ce deja s-au inregistrat :W :10. Sa inteleg ca celorlalti le este rusine cu "ratusca cea urata" :lr ? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGTOYOTA Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu la urmatoarea intilnire vin si eu cu noua achizitie Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpalo_ct Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu si eu mi am mai luat doua dar mai mici putin - Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviub Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Oameni buni, noi vrem la munte si nu la mare sau in delta :ti . Daca s-a schimbat locatia spuneti dragilor sa vin si eu cu barca. @dagtoyota: Lasand gluma, trebuie apreciata transformarea aratata in poza. Apropo vezi pe link-urile puse de serpalo alte cateva transformari numai bune pentru munte. Pe bune. @serpalo: Ai stabilit ceva, cu Florin, legat de mult discutata si asteptata intalnire? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadrian_mlr Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu vin si eu macar o zi chiar daca sint de serviciu asa ca.... adaugat la lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Maine incercam sa terminam partea a doua a traseului si stabilim data intalnirii :Gr Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Traseul este finalizat. Ramine sa stabilim cind ne putem intilni. Ce ziceti de 22-23 martie? :Hr Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Si cateva mostre de traseu Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Ceva s-a intamplat si nu se pot atasa poze?!?!? Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Frumos, traseul are de toate. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviub Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Cat voi ati fost la cautat de traseu pe langa Buzau, am facut si eu o tura usoara (de paltonari), vreo 50 de km, langa Clung. Pregatesc deja urmatoarea intalnire..... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviub Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Si dupa ce am aprins focul pt gratar, a inceput vantul si a disparut soarele. Asa ca am luat-o repejor catre vale si bine am facut pentru ca ceva mai tarziu a inceput sa ninga sanatos. Si fiind ca "paltonarii" eram incaltati cu sosoni A/T si nu M/T.... Dar am mai apucat niste poze si filmulete. Apropo poate cineva sa ma ajute sa postez si filmuletele? @isuzu rider: da, data de 22-23.03.'08, este ok din punctul meu de vedere. Sa vedem ce zic si ceilalti. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpalo_ct Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu 22-23 martie -bine si pt mine - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu faine locuri !!! sa va fie de bine !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviub Posted March 8, 2008 Author Share Posted March 8, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu @serpalo: ia te rog legatura cu Florin si hai sa vedem cati raspund invitatiei, unde campam/dormim si care sunt costurile. Cred ca un telefon sau PM la cei de pe lista ar urgenta lucrurile. Astept vesti most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Pentru cazare propun Casa cu Tei din Sarata-Monteoru. Spatiu berechet in parcare, sala de mese OK si camere destule. Am fost aseara la un chef de 8 Martie si a fost SUPER(B) :grin: :banana :x Daca este OK as incerca sa fac o rezervare dar trebuie sa stiu cite camere (probabil 1/echipa sau...) :!: :?: Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviub Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Exact de asta vorbeam si eu. Hai sa-i contactam pe cei de pe lista si sa stabilim exact cati suntem. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Dragi Posesori de Tractorase ISUZU, intilnirea este saptamina viitoare pe 22-23 martie :h5 Cine poate veni sa-mi dea de stire. (daca e nevoie de cazare trebuie sa stiu citi vin) Oricum e cald afara si se poate campa si la corturi (pentru cei care avem incalzire centrala :x nu conteaza unde dormim) Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Re: Intalnire posesori de Isuzu Am facut-o si p'asta. :banana Mai multe info si poze pe topicul: Iesiri la sfarsit de saptamana Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviub Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 Intalnire 2010 Asa cum zice si titlul, este cazul sa stabilim intalnirea pentru anul acesta. din aceasta cauza va propun, prima data, sa stabilim perioada astfel incat sa ne putem vedea cat mai multi. Traseul/zona pe care il/o propun este Campulung Arges. Astept vesti si propuneri most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackie Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Re: Intalnire 2010 eu as propune undeva mai in "centru" tari gen sibiu/sighisoara Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviub Posted May 24, 2010 Author Share Posted May 24, 2010 Re: Intalnire 2010 @mackie, de intalnit ne putem intalni, practic, oriunde. Propunerea Campulungului este legata de cunoasterea amanuntita a zonei si posibilitatea realizarii unor trasee superbe. Organizatorul trebuie sa aiba in grija mai multe aspecte. Cu perioada cum ramane? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts