Vizitator zzeus Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Buna ziua, va transmit mesajul pe care l-am scris prin optiunea de contact a acestui site catre administrator. Din pacate, nu s-a transmis/nu am primit niciun raspuns, asa ca il pun pe forum in speranta ca poate vom putea colabora in vreun fel " Buna ziua, Va contactez din partea HI FILM PRODUCTION, in calitate de asistent producator. Ma adresez dvs pe aceasta cale cu speranta ca puteti sa ma ajutati fie direct, fie cu vreun contact. Proiectul nostru curent consta in realizarea unei productii cinema germano-romane. Filmarea incepe propriu-zis la inceputul lunii octombrie in zona Breaza. De ce ma adresez dvs : avem nevoie, pe langa masinile 4x4 obisnuite, si de cateva masini 4x4 speciale, dotate extrem, pentru accesul in anumite locatii unde terenul este greu accesibil in conditii de ploaie (se formeaza noroaie, sunt necesare cauciucuri speciale). Masinile dorim sa le folosim pentru transport persoane (actori, regizori, producatori etc) si eventual echipamente usoare. Deplasarea in zona Breaza dureaza aproximativ 12-13 zile. In speranta ca vom putea gasi o cale de colaborare, baieti care vor gasi acest proiect ca o provocare si care sunt dispusi sa isi inchirieze/participe cu automobilele lor, astept sa ma contactati si sa luam legatura. Eventual astept sa imi spuneti dvs cum sa procedez pentru a lua legatura cu baietii, eventual un post pe forum. Cu stima, Ciopraga Razvan, Hi FILM PRODUCTION " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Poate ca nu strica un nr de telefon pentru contact. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica cred ca sunt ceva doritori la povestea asta, dar sa vina sa te ajute cu masinile lor, de inchiriat doar masinile, cred ca mai greu... oricum iti recomand sa faci o oferta de pret si mai vezi ce poate sa iasa... suna-ma poate pot sa-ti pun la dispozitie una sau 2 masini cu soferi...depinde de perioada...etc. 0722-306.000 / 0751-306.000 Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Zzeus, Indiferent de natura anuntului sau de statutul tau in lumea cinematografica treci pe la Prezentare Membri si spune-ne buna ziua ! Dupa aia mai da niste detalii despre eveniment: 1.Nr de telefon 2.Durata exacta si perioada producerii evenimentului respectiv 3.Bugetul consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Buna ziua, va transmit mesajul pe care l-am scris prin optiunea de contact a acestui site catre administrator. Din pacate, nu s-a transmis/nu am primit niciun raspuns, asa ca il pun pe forum in speranta ca poate vom putea colabora in vreun fel " Buna ziua, Va contactez din partea HI FILM PRODUCTION, in calitate de asistent producator. Ma adresez dvs pe aceasta cale cu speranta ca puteti sa ma ajutati fie direct, fie cu vreun contact. Proiectul nostru curent consta in realizarea unei productii cinema germano-romane. Filmarea incepe propriu-zis la inceputul lunii octombrie in zona Breaza. De ce ma adresez dvs : avem nevoie, pe langa masinile 4x4 obisnuite, si de cateva masini 4x4 speciale, dotate extrem, pentru accesul in anumite locatii unde terenul este greu accesibil in conditii de ploaie (se formeaza noroaie, sunt necesare cauciucuri speciale). Masinile dorim sa le folosim pentru transport persoane (actori, regizori, producatori etc) si eventual echipamente usoare. Deplasarea in zona Breaza dureaza aproximativ 12-13 zile. In speranta ca vom putea gasi o cale de colaborare, baieti care vor gasi acest proiect ca o provocare si care sunt dispusi sa isi inchirieze/participe cu automobilele lor, astept sa ma contactati si sa luam legatura. Eventual astept sa imi spuneti dvs cum sa procedez pentru a lua legatura cu baietii, eventual un post pe forum. Cu stima, Ciopraga Razvan, Hi FILM PRODUCTION " Bine ai venit Razvane. Am primit mesajul tau si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns in timp util. Poti sa lasi linistit anuntul pe forum (il vom mutat totusi la sectiunea de discutii diverse) Chestia cu prezentarea de care zicea Yonutz este o "chichita" la care tinem in mod deosebit. Succes Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Salutare ! CATEVA SFATURI pentru participantii la astfel de proiecte......cinematografice...: -programul este mai mare de 12 ore zilnic.cel putin.......[ca soferi veti fii primi la paltoul de filmare la venire si ultimi la plecare] -sa aveti grija la plati ,sa va bagati clauze de penalizare daca nu se plateste la timp........ -sa aveti clauze de despagubire a eventualeleor pagube ....... -diurna, cazare ,mancare......... -si sa nu lucrati fara contracte........ In rest sa aveti curajul sa spuneti' NU' unde nu se poate ajunge din motive de siguranta. Cu respect ! Reti Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Buna ziua, va transmit mesajul pe care l-am scris prin optiunea de contact a acestui site catre administrator. Din pacate, nu s-a transmis/nu am primit niciun raspuns, asa ca il pun pe forum in speranta ca poate vom putea colabora in vreun fel " Buna ziua, Va contactez din partea HI FILM PRODUCTION, in calitate de asistent producator. Ma adresez dvs pe aceasta cale cu speranta ca puteti sa ma ajutati fie direct, fie cu vreun contact. Proiectul nostru curent consta in realizarea unei productii cinema germano-romane. Filmarea incepe propriu-zis la inceputul lunii octombrie in zona Breaza. De ce ma adresez dvs : avem nevoie, pe langa masinile 4x4 obisnuite, si de cateva masini 4x4 speciale, dotate extrem, pentru accesul in anumite locatii unde terenul este greu accesibil in conditii de ploaie (se formeaza noroaie, sunt necesare cauciucuri speciale). Masinile dorim sa le folosim pentru transport persoane (actori, regizori, producatori etc) si eventual echipamente usoare. Deplasarea in zona Breaza dureaza aproximativ 12-13 zile. In speranta ca vom putea gasi o cale de colaborare, baieti care vor gasi acest proiect ca o provocare si care sunt dispusi sa isi inchirieze/participe cu automobilele lor, astept sa ma contactati si sa luam legatura. Eventual astept sa imi spuneti dvs cum sa procedez pentru a lua legatura cu baietii, eventual un post pe forum. Cu stima, Ciopraga Razvan, Hi FILM PRODUCTION " Ti-am trimis un PM. L-ai primit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Salutare ! CATEVA SFATURI pentru participantii la astfel de proiecte......cinematografice...: -programul este mai mare de 12 ore zilnic.cel putin.......[ca soferi veti fii primi la paltoul de filmare la venire si ultimi la plecare] -sa aveti grija la plati ,sa va bagati clauze de penalizare daca nu se plateste la timp........ -sa aveti clauze de despagubire a eventualeleor pagube ....... -diurna, cazare ,mancare......... -si sa nu lucrati fara contracte........ In rest sa aveti curajul sa spuneti' NU' unde nu se poate ajunge din motive de siguranta. Cu respect ! Reti :g:g:g Se vede cineva :wink: care a avut de-a face cu lumea show-bizz(arului) :ha: Mare atentie la toate detaliile! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Si eu am avut niste experiente sado cu MediaPro-ul acum ceva ani in urma ... Dar dupa aia lucrurile s-au reglat ... A venit un tip smirna acolo care a concediat sobolanii ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator zzeus Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Ma scuzati pentru nerespectarea anumitor reguli, este vina mea ca nu m-am informat din timp. Productia este germano-romana, este o nebunia mare aici, in partea de productie romana, zeci de telefoane pe zi, aprobari de la nemti etc. Orice cheltuiala trebuie aprobata de partea germana. In legatura cu acest proiect va rog sa imi mai dati ragaz cateva zile pentru a afla exact cate zile este nevoie de acest/aceste autovehicule. Eu am postat pe acest asteptandu-ma sa primesc oferte de la voi, insa normal ca voi ma intrebati ce/cat se ofera. Sincer, nu stiu in momentul de fata. Noi am inchiriat 4x4 obisnuite, Tucson, Ranger, Mazda BT50 etc, insa pentru anumite etape vom avea nevoie si de masini speciale. Voi reveni cu detalii si va multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Ma scuzati pentru nerespectarea anumitor reguli, este vina mea ca nu m-am informat din timp. Eu sunt mai comunist de felul meu ... fan convins :al MAO ZEDONG... :uameni De informat, am vazut ca te-ai informat dar de conformat cand o sa te conformezi regulilor? :wink: Sa trecem la bussines ... :wink: ... Eu iti pot oferi o masina de teren cu sofer ... 500 euro + TVA / 24h ...all inclusive! :hw E bine? Mi se pare aiurea sa faci o propunere si sa nu stii ce sa ceri (ca activitate) si ce poti oferi (ca rasplata materiala). Nu mai fac alte remarci ... Mai stau o zi sa te conformezi regulilor ... dupa care radem topicul ... Noi nu facem afaceri cu necunoscuti! :tk consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Ca idee de preturi,eu am stat cu barca la o reclama a carcotasilor pe baraj Rausor cam 3 ore si am incasat 100 euroi,basca o buta de ras....:ha::ha: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Cam astea sunt preturile lor..., 100 euro si au impresia ca iti fac cine stie ce favoare :uameni baieti, calmo paciento, eu nu mi-as da masina 24 ore nici pentru 1000 euro..., pai stiu eu cat trebuie sa bag in ea pe urma... :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 (editat) Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Tarife: Jeep Wrangler TJ inaltat si complet echipat + sofer: 500 ron / zi lucru normata-8h ( se poate deplasa pe roti si circula fara probleme ) Nissan Parol lung Y60 5 usi, complet echipat + sofer: 500 ron / zi lucru normata-8h ( se poate deplasa pe roti si circula fara probleme ) Jeep Wrangler modificat de extrem + sofer: 400 ron / zi lucru normata - 8h ( dar trebuie adus cu platforma pe costul vostru pana in apropierea locatiei si deoarece pe sosea nu poate fugi cu mai mult de 40 km / ora, in schimb il poti baga pe unde te taie capu' ) Sumele respective nu includ si carburantul ( benzina / motorina ) si cazarea daca este cazul. sumele sunt valabile pt ctr cu PF, daca se vrea factura, mai adaugi la suma asta TVA-ul. Editat Septembrie 15, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator zzeus Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Multumesc pentru oferte, vor fi luate in considerare si va mai multumesc si pentru intelegere. Ganditi-va ca eu sunt doar persoana de executie, ce imi cere directorul de productie trebuie sa aflu, sa fac rost etc. Eu nu am decizia " pe mana". Asa cum am promis, m-am conformat si mi-am facut prezentarea. Va multumesc Razvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica eu pt asta cat sa cer.....:grin: isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica daca le ceri doar combustibilul ,le dublezi bugetul filmului :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Nissan Patrol lung Y60 5 usi, 9 locuri, complet echipat + sofer: 500 ron / zi lucru normata-8h Pentru program prelungit - se negociaza Carburant + cazare + masa - se suporta de catre beneficiar Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Salutare ! CATEVA SFATURI pentru participantii la astfel de proiecte......cinematografice...: -programul este mai mare de 12 ore zilnic.cel putin.......[ca soferi veti fii primi la paltoul de filmare la venire si ultimi la plecare] -sa aveti grija la plati ,sa va bagati clauze de penalizare daca nu se plateste la timp........ -sa aveti clauze de despagubire a eventualeleor pagube ....... -diurna, cazare ,mancare......... -si sa nu lucrati fara contracte........ In rest sa aveti curajul sa spuneti' NU' unde nu se poate ajunge din motive de siguranta. Cu respect ! Reti eu mi-am inchiriat beach barul lui Fuego pt un videoclip , am batut palma pe 200 dolari pe 5 ore de lucru, au stat o zi intreaga si mi-au distrus contuarul cu un proiector care era ca al doilea soare pe plaja iar la final tov. regizor mi-a dat 40 de dolari. A zis ca de restul ma baga si pe mine in videoclip :dr3 Asa ca banii ca la curve , parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica nissan patrol lung y60 5 usi, 9 locuri, complet echipat + sofer: 500 ron / zi lucru normata-8h pentru program prelungit - se negociaza carburant + cazare + masa - se suporta de catre beneficiar noua locuri ?!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica noua locuri ?!!! daca ii inghesuie bine Bogdanel cred ca intra minim 20 ... :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica daca ii inghesuie bine Bogdanel cred ca intra minim 20 ... :ha: 4 in portbagaj - pe banchete laterale 3 bancheta spate 2 pe bancheta fata 1 soferul 1 Worldscape - in poala soferului -------------------------------- Total : 9 persoane :ha: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Am trimis pm , nu mi-ai raspuns ! Daca nu faci un contract ferm ,in momentul in care iti frige buza ai sa gasesti preturi dublate :h5 si oameni care te vor incurca (neseriosi) . :tk tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica 4 in portbagaj - pe banchete laterale 3 bancheta spate 2 pe bancheta fata 1 soferul 1 Worldscape - in poala soferului -------------------------------- Total : 9 persoane :ha: da o fi vreo fufa de artista figuranta sa te vad cum ii esxplici sa stea in portbagaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Mai cunosc eu o persoana cu un IMS care l-a oferit la producerea unui videoclip, contra sumei de 250 E. Dupa o zi de plimbat cu el pe macadam cu camere si proiectoare, i-a pus motorina de 100 de ron si banii a zis ca ii da maine. Si asa maine a trecut de 2 ani :ha:, dar partea buna a lucrurilor e ca a aparut IMS-ul in videoclip... Mare afacere :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate