rupere2004 Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica da o fi vreo fufa de artista figuranta sa te vad cum ii esxplici sa stea in portbagaj Il arunc pe Laur, si pun fufa in poale . Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Nu v-ati prins inca?:uameni Daca omul era serios lasa un nr de telefon ...raspundea la ofertele voastre ...ca e mult, e putin ...etc ... el doar a vrut sa vada ce pretentii aveti voi ... ca sa arunce dupa aia oferta lui "generoasa" pe piata ...:uameni Daca intradevar ...va avea nevoie VREODATA de un asemenea serviciu! :y Daia eu le-as cenzura accesul pe forum oportunistilor de acest gen ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Eu v-am zis de la bun inceput.....astia sunt oameni care ar dori sa le dati masini sau sa veniti sa lucrati si sa nu dea nici un ban .......si sa zica las ca va trec pe generic...hahahahah............las ca inchiriaza un tractor cu remorca ca-i mai ieftin.... Si s-a scos la buget.. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica oricum, ne-am mai distrat un pic intre noi! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Haida bre, chiar nu s-a dus nimeni la film :top sa ne zica si noua cum se termina? :ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica Cica regizoru a fugit cu femeia de serviciu si actorul din rolul principal cu scenaristul ...Totul s-a intamplat fulgerator, premeditat si din dragoste ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Posibilitate colaborare 4x4 - Productie cinematografica ......Si protagonista siliconata, cu tractoristu` !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate