Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comandau 25-26 septembrie 2010

georgem

Postări Recomandate

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010

Salutare,

Da, am scos si jeepul din padure. Echipaje: SamuariBZ + Costica pe vitara si Sandu -Mircea Sandu + Georgem pe atv. Am fost ieri. Nu va inchipuiti cum arata drumul ala ingust si cu pamant ud.

In drum spre Comandau mi-a trecut o pisica negra calea.........

Ce credeti ca s-a intamplat ??....

In zona dintre 14scaune si comandau pe macadamul ala nenorocit, .... mi-a zburat o roata, mai precis stg fata. A zburat cu flansa cu tot. Am avut noroc ca am pe vitara kit calmini, ca altfel cred ca se ducea si bascula fata. De ce spun ca am avut noroc in kitul calmini basculele sunt intarite sunt din bare. Dupa aceea am dat toate flansele jos si am plecat mai departe. Jeepul era in stare OK, cu un aer contitionat in jurul lui de vreo 7grade C. Si uite asa am reusit sa o incaltam cu un set noi de jenti si gume simex . A ieist de acolo fara nici o problema si tira spre casa.

Cam asta a fost peripetia recuperarii jeepului.

Stima,

Tuturor.

Editat de SamuraiBZ
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Comandau 25-26 septembrie 2010

Vezi ca poti sa pui 8 poze acum. Tot sunt putine per post dar... trecem cu vederea.

Si chiar daca s-ar putea 100poze/post tot s-ar gasi cineva sa zica : da` de ce nu 101 sau 150 sau ....? :ha:

Link spre comentariu

Re: Comandau 25-26 septembrie 2010

Si chiar daca s-ar putea 100poze/post tot s-ar gasi cineva sa zica : da` de ce nu 101 sau 150 sau ....? :ha:

Parerea mea e ca 20/post ar fi super ok. Din 2,3posturi/persoana gata cu pozele de la o iesire.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare