mae pajero Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 a fost un week end minunat cat despre traseu nu am cuvinte f frumos si riscant in unele locuri dar asta e off road-ul multa adrenalina acum asteptam urmatoarea iesire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 inca un filmulet: UnCyZe82p3c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 dmnilor am ajuns in fata calc. si nu pot decat sa va multumesc pt. participare:tkdin punctul meu de vedere a fost tot de 10+++adrenalina pe paine.am avut ceva emotii pentru Silviu dar bine ca a fost numai atat.zilele astea plecam sa recuperam jeepul. frumoase filmulete si foto,asteptam mai multe ,poate are cineva balaceala din virf.in speranta ca v-a placut dezmorteala cu alta ocazie va astep sa mai repetam nu am decit cuvinte de lauda pentru toata lumea:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 inca unul: EOG3sd7rNP8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 altul 3n9sMgIkTKw Fratilor, cand puneti ceva pentru ceilalti sau pentru posteritate.. asigurati-va ca stiti ce scrieti.. 1. nu exista localitatea Komandau in Romania, poate Comandau.....da.... 2. Statia meteo de la cota 1777 m, se afla pe Vf Lacauti si se cheama Statia Meteo Lacauti nu... Komandau..... da.....un pic mai multa atentie nu strica nimanui.... :uameni Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 :br colegii! Are cineva un trak de GPS? :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Fratilor, cand puneti ceva pentru ceilalti sau pentru posteritate.. asigurati-va ca stiti ce scrieti.. 1. nu exista localitatea Komandau in Romania, poate Comandau.....da.... 2. Statia meteo de la cota 1777 m, se afla pe Vf Lacauti si se cheama Statia Meteo Lacauti nu... Komandau..... da.....un pic mai multa atentie nu strica nimanui.... :uameni Bine bine. Multumesc ca ne-ai luminat tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Bine bine. Multumesc ca ne-ai luminat tu. Cu placere... si fara suparare...:h5 Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 :br colegii! Are cineva un trak de GPS? :tk Salut, nu cred ca are nimeni...insa mare grija daca vrei sa mergi pe acolo...este destul de periculos...noi cu greu am trecut prin anumite locuri, iar unul dintre noi nu si-a recuperat nici acum masina din padure :y Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 :br colegii! Are cineva un trak de GPS? :tk Ce GPS? :ha: Am memorat tot. Cu siguranta o sa mai mergem pe acolo cu baietii din BZ. inca o filmare : Gxu4nTUmBtQ @Cristian Irimescu : Cum ii zice la zona asta unde e balta ? Sa stiu sa redenumesc filmarea :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Exagerezi.. ii zice zona de deasupra alimentarii cu apa a Covasnei... sau nu..:ha: si gata.... ajunge,,, stii ca am dreptate,... Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Exagerezi.. ii zice zona de deasupra alimentarii cu apa a Covasnei... sau nu..:ha: glumeam:grin:. Am redenumit titlulrile dupa cum ai zis :wink: Ms inca o data. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin_Piciu Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Dl George nu putem sa facem un dvd ceva?Ma gandeam sa stragem material de la toti care au avut camere foto si video sa facem un dvd cu iesirea asta :id Nothing can Stop Me only a Tree !:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Dl George nu putem sa facem un dvd ceva?Ma gandeam sa stragem material de la toti care au avut camere foto si video sa facem un dvd cu iesirea asta :id o sa ma gandesc la o varianta sa le punem undeva online pe toate la fel cum am facut si cu programul de piese pt pajero...( varianta cu dvd-ul e mai complicata pt ca trebuie trimis...etc ) Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin_Piciu Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 e mai greu cu adunatu ca apoi pe dvd sau pe net e tot aia trebuia luat un laptop si seara luate toate camerele la descarcat :ha: Nothing can Stop Me only a Tree !:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin_Piciu Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 daca cumva va era dor de mine inca 2 filmulete de la baieti din covasna :h5 Nothing can Stop Me only a Tree !:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 salut baieti:cl A fost o super reusita si de aceasta data ,multumesc baietilor de la BZ pentru invitatie,tuturor atvistilor o gasca nebuna,nebuna:wink:si nu in ultimul rand lui davema fratele meu care m-a tractat 50-60km la sufa. Maine o sa pun si eu ceva poze si filmulete.:y:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 da oameni buni! SUPER IESIRE! pacat ca daihatsu a muncit cel mai mult in tura asta ! vreau sa vad macar un film ,o poza, un instantaneu cum trag din noroi o anumita marca :ha: nu dau numele dar sa vada poporul ce poate animalu":banana eko salveaza onoarea veveritzoilor! baga baga sa se mai vanda si daihatsu prin tara nu numai marca care stiti voi care cum ziceau aia din harry poker! @tibone cu placere fratioare de aia suntum offroaderi! ma gandesc sa intoarcem si noi invitatia bz-ului si sa organizam o iesire de vreo 15 masini di 15 atv-uri! cred ca va fi valea doftanei daca se poate prin zona ! \daca este vreun posesor de 4x4 din zona si vede ce am scris sa ma contacteze sa vedem sa nu deranjam mistretii de birou din ph!:tk p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 apropos! am sa scriu pe ea RESCUE CAR:2dr p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 salut ma bucur sa aud numai de bine dar vrem si critici ca din astea avem ce invata sidata viitoare ne conformam sa iasa si mai bine.poate o facem de 3 zile ca sa avem timp mai mult de sprituri si sorici terano bz. Editat Septembrie 28, 2010 de retel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 sa inteleg ca nu am fost singura masina tractata....tibone u ce ai patit? Salut baieti!Am o problema la cutie,dar nu stiu mai multe,maine demontam si vedem:ypu Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Aha,deci ambreiajul nu are nimic. Poate ne vedem vineri seara la o bere sa mai vorbim si noi una alta:2dr. Insanatosire grabnica cu mitsu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Aha' date='deci ambreiajul nu are nimic. Poate ne vedem vineri seara la o bere sa mai vorbim si noi una alta:2dr. Insanatosire grabnica cu mitsu[/quote'] Merci eko:wink:sigur ne vedem dar joi la 19.00:2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 Salut la toata lumea, super iesire cu un grad sporit de dificultate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: ComandĂu 25-26 septembrie 2010 pozeee......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate