gu_5473 Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Problemă catalizator Multumesc mult...am sunat la ei ,mi-au făcut programare pentru miercuri.Vedem ce iese. Land Rover Freelander TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gu_5473 Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Problemă catalizator Am fost ,am rezolvat problema .Vibratia apărea din cauza unui șurub lipsa la tamponul de la reductor. Și de la mine nota 10 pentru service-ul din Ciolpani.Și încă ceva...catalizatorul se comporta bine(nu a apărut nii o eroare).:tk:cl Land Rover Freelander TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Problemă catalizator Am gasit, catalizator universal marca Bosal la 305 lei,mîine mi-l aduce ,este exact pe dimensiunile catalizatorului original. Am scăpat mai ieftin.:ypu l-ai luat cu tot cu teava de la un cap la altul sau ai luat doar catalizatoru si l-ai sudat pe vechea tzeava? pe 1.8 vad ca-s 2 versiuni de catalizatoare la documentatie. am gasit si oarece >>corespondenta<< intre piese la ce cred ca am eu. dar pe net tot ce am gasit in domeniile .ro sare de 1300lei bosal. in uk nonameurile se invart la 100Lire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Problemă catalizator dupa 2001 pe FL1 1.8 sunt 2 tipuri de catalizator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 (editat) Re: Problemă catalizator da...se pare ca in imagine...catalizatorul cu 2 "intrari" trecut ca fiind de 1.8 e de fapt de kv6...ca ala are 2 galerii de evacuare (cred) mie imi trebuie WCD106190 la landatelier...un bosal e 1300lei. am mai cerut o cotatie la nush ce site de pe net si mi-au spus de exact acelasi bosal la 2400lei. din sapaturi am gasit ca-s mai multi producatori ce fac modelul de catalizator gen: BOSAL, EEC, BM etc. fiecare ofera o varianta cu 20-30 lire mai ieftina dar care am impresia ca nu e euro 3. spre exemplu la BM varianta - type Approved BM90774H...iar cea mai ieftina e BM90774...(nu are acel H in numar) dar cred ca nu are norme Euro3 in filtrul catalizator. marca EEC are cod LD6004T la euro3 si LD6004 (fara T) la catalizatorul pre 2001, mai ieftin cu 20-30 lire. pe ebay.co.uk preturile incep de la 120lire fara transport...deci ar iesi pe undeva la 800lei cu totul. mai sap sa vad cat de ieftin pot sa ies cu el. al meu are terminat racordul ala flexibil metalic...plus ca intra ceramica in rezonanta la vreo 2000 de ture. cred ca e desprinsa cumva in interiorul carcasei metalice. ah..si gazele care nu mai ies de vreo 2 ITP-uri :D Editat Decembrie 1, 2012 de christi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate