cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: consum real vitara... daca iei cu motor de 1.6 8v sau 16v si cu cauciucurile de strada consumul o sa fie foarte ok. "problema" consumului apare dupa ce-ncepi uc modificarile ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: consum real vitara... daca iei cu motor de 1.6 8v sau 16v si cu cauciucurile de strada consumul o sa fie foarte ok. "problema" consumului apare dupa ce-ncepi uc modificarile ;)) te contrazic Raul, nu apar probleme daca tii masina in garaj.:ha:te asteptam la o iesire sa verifici consumul :dr2:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: consum real vitara... Florine a mea merge mai des in afara asfaltului ca a ta :)) Stiu consumul foarte bine ... la mine consumul e cu 2 cifre :)) Azi o sa ma chinui sa deschid masina ca a inghetat si nu mai pot s-o deschid. Se-nvarte cheia in yala dar butonasul care inchide/deschide masina din interior nu mai se ridica. Ceva sfaturi? ;)) Legat de iesire: nu ma prea pot sincroniza cu voi ... cand voi va plimbati eu muncesc si probabil ca invers ;)) Eu bag cate-o spontana de 2-3 ori pe saptamana. Acum cu zapada mai des :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: consum real vitara... Florine a mea merge mai des in afara asfaltului ca a ta :)) Stiu consumul foarte bine ... la mine consumul e cu 2 cifre :)) Azi o sa ma chinui sa deschid masina ca a inghetat si nu mai pot s-o deschid. Se-nvarte cheia in yala dar butonasul care inchide/deschide masina din interior nu mai se ridica. Ceva sfaturi? ;)) Legat de iesire: nu ma prea pot sincroniza cu voi ... cand voi va plimbati eu muncesc si probabil ca invers ;)) Eu bag cate-o spontana de 2-3 ori pe saptamana. Acum cu zapada mai des :h5 on topic, consumul tau e de 2 cifre, al meu cu anvelope 31 e de 13%:grin: of topic din proprie experienta i-ti spun : intra prin porbagaj si dupa 15 minute de mers motorul se va deschide:wi 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: consum real vitara... ontopic: tinand cont ca NEinaltata si cu cauciucuri normale de strada poti consuma si 8 e un pic de diferenta. offtopic: prin care portbagaj daca mi-e stricat fermoarul si nu-l pot deschide? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: consum real vitara... @cucuci : Pentru accesul intr-o masina cu probleme ca a ta , va rog continuati pe alt topic ca si asa m-am tavalit de ras cand am vazut raspunsul tau........:ha: PS - E un ras nevinovat, de situatia tampita, pt ca imi dau seama ca e teribil de enervant ce ti se intampla, dar nu m-am putut abtine.......:h5 Sfatul meu e s-o bagi undeva intr-un garaj, sa desfaci incuietorile alea si sa le inlocuiesti daca e cazul ca de-abia a venit iarna si o sa te mai chinuie ceva vreme.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaflorianioan Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: consum real vitara... @cucuci : Pentru accesul intr-o masina cu probleme ca a ta , va rog continuati pe alt topic ca si asa m-am tavalit de ras cand am vazut raspunsul tau........:ha: .... ..de abia astept acel topic....mai ales ca datorita faptului ca nu imi pot inchide masinile hotii au profitat de ocazie si dupa ce au pandit mai multe zile masina mi-au dus un tub de bass din ea de toata frumusetea s valoarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Re: consum real vitara... ..de abia astept acel topic....mai ales ca datorita faptului ca nu imi pot inchide masinile hotii au profitat de ocazie si dupa ce au pandit mai multe zile masina mi-au dus un tub de bass din ea de toata frumusetea s valoarea. In Vitara cu prelata (soft top)nu lasi nimic la vedere mai ales daca...parchezi pe strada.:old Nu de alta dar este o invitatie pentru...ei! :dr3 Apropo aici e vorba de consum nu de...:T Editat Decembrie 28, 2010 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: consum real vitara... vitara swb, motor G16A 8v, carburatie kit calmini 3", maxxis mudder 235/75R15 in oras 15%, inafara 10% dar eu merg mai entuziasmat, schimb si la 3500 daca se cere din tot topicu asta cred ca putem trage concluzia ca injectia bate carburatoru la consum de departe :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvy_GL Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 (editat) Re: consum real vitara... ok! m-am mai linistit in privinta consumului,acum trebuie sa aleg intre benzina si matorina. Multumesc de sfat ! La multi ani! Editat Decembrie 30, 2010 de Razvy_GL The way of ... Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: consum real vitara... vitara 2.0 v6. traseu:cisnadie-sibiu-sebes-cluj-bistrita-vatra dornei-suceava. consum facut din plin in plin 53,5 l. masina cu 4 pers.+full bagaje cu deale craciunului. cauciucuri Fulda MT 205/80/16 [orig.215/65/16] kilometraj 474km. rezulta 11,3/100 mai trebuie calculat ce diferenta de km este pt.ca rotile cu care am mers sunt vizibil mai mari in diametru si garda s-a ridicat cu vreo 3-4 cm. poate ma ajuta cineva cu calculul dif. mentionez si durata ~7.5 ore 4x4 cuplat doar in pasul Tihuta pt.portiuni cu zapada :tk :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: consum real vitara... vitara 2.0 v6. traseu:cisnadie-sibiu-sebes-cluj-bistrita-vatra dornei-suceava. consum facut din plin in plin 53,5 l. masina cu 4 pers.+full bagaje cu deale craciunului. cauciucuri Fulda MT 205/80/16 [orig.215/65/16] kilometraj 474km. rezulta 11,3/100 mai trebuie calculat ce diferenta de km este pt.ca rotile cu care am mers sunt vizibil mai mari in diametru si garda s-a ridicat cu vreo 3-4 cm. poate ma ajuta cineva cu calculul dif. mentionez si durata ~7.5 ore 4x4 cuplat doar in pasul Tihuta pt.portiuni cu zapada :tk este cel mai complect calculator care l-am gasit http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: consum real vitara... Topicul despre calculul gumelor este cel de mai jos, dar va rog ramaneti on-topic cu discutia : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54160-Calculator-comparator-pentru-anvelope-si-jenti REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 (editat) Re: consum real vitara... Multumesc pt. calculatoare! tot despre consum pt. ca este recent: suceava-botosani-pauza craciun-suceava-vatra dornei-bistrita-cluj-sebes 485km [485x1.07=519km] plinul cu 56,9l benz. suzuki vitara 2.0 v6 cauc.205/80/16 MT 4x4 tot traseul 5 pers.+bagaje pana la cluj. cluj-sebes-sibiu 2 pers. Rezultat consum 4x4,zapada,ninsoare,trafic mult mai mare =11l/100km. Editat Decembrie 31, 2010 de Astral :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
byvitara Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: consum real vitara... Vitara 1.6 8 vlave , 2 usi , cauciucuri de strada 255/60/15 , oras 8% offroad 12% :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
overmax Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Re: consum real vitara... Salutare, Vitara 1.6l 16V gume rEsapate profil Traker 195/80/15 consum 8-9 on si 13-14 off. R Editat Ianuarie 4, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LMSR Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: consum real vitara... Salut, am motor 16v si am folosit masina cam in toate conditiile consumul se comporta cu anvelope a/t, 11.5% oras, 8% la exterior cu anvelope h/t se comporta 10%la oras si cam 7% la exterior, iar in offroad cam 8,5% consum facut plin pe plin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spy07 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: consum real vitara... Salut, am motor 16v si am folosit masina cam in toate conditiile consumul se comporta cu anvelope a/t, 11.5% oras, 8% la exterior cu anvelope h/t se comporta 10%la oras si cam 7% la exterior, iar in offroad cam 8,5% consum facut plin pe plin 8,5 % sau 18,5%? hai sa nu exageram dar nu are cum sa consume mai putin decat in oras:grin: OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR VITARA 99 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: consum real vitara... Salut, am motor 16v si am folosit masina cam in toate conditiile consumul se comporta cu anvelope a/t, 11.5% oras, 8% la exterior cu anvelope h/t se comporta 10%la oras si cam 7% la exterior, iar in offroad cam 8,5% consum facut plin pe plin era interesand de stiut si dimensiunile. La mine e diferenta mare la schimbarea dimensiunii 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LMSR Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: consum real vitara... salut, masina o am de putin timp si nu am facut decat drumuri forestiere cu namol. brezoi-strategica -ranca , alimentat in Targul Carbunesti cam 9% cu anvelopele Bridgestone H/T, 4 persoane , strategica si transalpina 4x4 LOW,dar nici nu am fortat-o prea tare. numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LMSR Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: consum real vitara... salut, intradevar cand am schimbat rotile dunlop sp 44j a/t , acelasi traseu in sens invers tot 4 persoane a urcat mixt cam la 9%-craiova-ranca -trasnsalpina-strategica-brezoi-unde am alimentat iar, aceleasi conditii. deci influenteaza si anvelopele, dunlopur-ile sunt super bune dar mai grele si consum mai mare sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: consum real vitara... salut, intradevar cand am schimbat rotile dunlop sp 44j a/t , acelasi traseu in sens invers tot 4 persoane a urcat mixt cam la 9%-craiova-ranca -trasnsalpina-strategica-brezoi-unde am alimentat iar, aceleasi conditii. deci influenteaza si anvelopele, dunlopur-ile sunt super bune dar mai grele si consum mai mare sa auzim de bine Foarte detailat, dar tot fara dimensiune anvelopelor:ang2 De ce spun asta, pentru ca la mine diferenta intre 205/70 si 31 este de 20%. Deci cred ca conteaza mult mai mult dimensiunea decat marca (exceptie resapate):h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LMSR Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: consum real vitara... salut, scuze ca nu am precizat dimensiunea anvelopelor: -prima data bridgedtone 195r15, -a doua oara dunlop 205/70r15 dar foarte grele , comparativ cu bridgestone numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: consum real vitara... pai are in jur de 40-45 de litri dar ideea este ca am plecat din plin si cand benzina ajungea pe la jumatate iar alimentam asta de vreo 3-4 ori...si la 800 de km am mers la peco pt plin ....apoi am adunat toate bonurile, de fapt litri de benzina.....regula de trei simpla...si tot asa..si mi-a dat 15l la 100 de km..:((((ceea ce nu este ok..cred eu.... Salut, si eu sunt tot din FOcsani , chiar weekendul acesta am dat o tura prin m-tii Vrancei, in rest sunt ca si tine in Bucuresti[90%]...consumul la mine este de 9,5 - 13% depinde cum e incaltata , cum si unde merg ! In ceea ce priveste calculul tau...sigur ai ratat ceva....ai pus prea multe bonuri si prea putini km...oricum nu se face asa cum ai procedat...ma rog....contorizeaza cat mai multi km data viitoare la un plin....probabil o sa faci aproximativ 400 km si apoi trage concluzia .... PS> te astept cu baietii din Vrancea la o ieseala....aici la Bucuresti eu unul nu prea am timp de off road...desi sunt si acum strazi prin sect5 pline de zapada :) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: consum real vitara... salutare. a mea consuma 9l la mers in jur de 90 km\h cam 3200 ture ...am verificat din peco in peco consumul...este din '93, 8v, injectie 80cp. cum sa fac sa imi consume si mie mai putin...ca lumea se lauda cu 7l...vreau macar 8:(. sonda lambda ceva? In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate