Eugen Remus Cucu Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Pe la mijlocul lui August am fost plecat intr-o mica plimbare pe la Vulcanii Noroiosii.Pun cateva poze si o harta pentru cei ce vor sa ajunga prin zona. Primele poze sunt cu vulcanii din zona Beciu. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Scurta plimbare la Vulcanii Noroiosii. A doua transa de poze din zona Paclele Mari. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Scurta plimbare la Vulcanii Noroiosii. Si ultima transa din zona Paclelor Mici.Sunt cele mai cunoscute si mai vizitate,langa ele este si o pensiune insa nu am intrat sa va pot spune ceva preturi sau conditii.Drumul de acces este asfaltat si e bun.Mai exista un drum cel pe care am venit eu care nu este asfaltat si se preteaza mai bine unei masini de teren,ruta este Buzau-Beceni-Tabara scolara Arbanasi-Beciu-Paclele Mici. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate