Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Radiator fisurat

dan03

Postări Recomandate

Re: Radiator fisurat

salut

eu am lipit partea din plastic al radiatorului cu poxilina si se pare ca tine,trebuie degresat si curatat foarte bine locul unde urmeaza sa fie lipit,acum motivul pt care s-a fisurat nu pot sa-l spun ,la mine cred ca din transport s-a fisurat chiar la gura de umplere

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la mine este chiar in mijlocul partii orizontale ... poate a imbatranit materialul

mai auzisem o teorie, ca poate fi din cauza termostatului defect ... care nu se deschide si creste presiunea in radiator ... dar la cate mai stiu despre circuitul de racire presiunea ar trebui sa creasca in motor nu in radiator

Link spre comentariu

Eu am patit o rau cu radiatorul. La fel s a fisurat in partea de sus pentru ca a atins mecanismul de inchidere al capotei cand i am tras una in bot:hw

Era o crapatura fisura ca si un fir de par de cca 10 cm.

Mustea bine de tot.

Am incercat cu poxipol, poxidracu si a tinut vreo 2-3 sapt dupa care crapatutra a continuat si poxilina aia a devenit uda dedesubt. Apoi am incercat cu nu stiu ce fulgi, N a mers, iar apoi cu nu stiu ce solutie lichida. Pauza.

Dupa care am luat un radiator nou Nissens parca si gata :ha:

Imi ajunsese cu carpelile.

Mie nu mi a tinut cu nimic.

Acum poate tu ai noroc, am auzit ca unii dau 2 gauri minuscule la capetele fisurii ca sa nu mai plece.

Off Topic: Totusi "lipiciurile" merg, astazi Paul a lipit o fisura mica aflata pe baia reductorului cu ceva epoxy metal... de la bison.

Si tine. Inca:2dr

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

salut

eu am lipit partea din plastic al radiatorului cu poxilina si se pare ca tine,trebuie degresat si curatat foarte bine locul unde urmeaza sa fie lipit,acum motivul pt care s-a fisurat nu pot sa-l spun ,la mine cred ca din transport s-a fisurat chiar la gura de umplere

mai tii minte ce poxilina ai folosit?

am vazut 2 cutii ... portocalie si albastra

Link spre comentariu

Imi pare rau sa aud astfel de vesti! Spor la reparat si haide in teren!

La SuzukiFest ... Sese ne-a prezentat cutia de prim ajutor ... Suzuki ... poxipol si o cheie de 10, ca doar este japoneza! Mai era un ingredient ... dar nu-l pot spune! :ha:

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Imi pare rau sa aud astfel de vesti! Spor la reparat si haide in teren!

La SuzukiFest ... Sese ne-a prezentat cutia de prim ajutor ... Suzuki ... poxipol si o cheie de 10, ca doar este japoneza! Mai era un ingredient ... dar nu-l pot spune! :ha:

nu din cauza radiatorului nu am iesit ci din cauza serviciului

nu ma incurcam eu de un radiator :x

Link spre comentariu

nu din cauza radiatorului nu am iesit ci din cauza serviciului

nu ma incurcam eu de un radiator :x

Stiu ca munca ... incurca lumea! :)

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Salut,

dan03, daca pui o poza cu radiatorul tau iti pot spune daca pot sa te ajut.

Mie mi-a ramas un radiator pe care l-am schimbat pe masina mea (Suzuki Vitara 1.6, 16v, 1997 benzina). Mi se parea mie ca are un por pe undeva - desi acu tot imi mai dispare apa din vasul de expansiune cu tot cu radiaotrul schimbat.

Daca mi se pare ca se potriveste ti-l donez pe al meu (daca platesti tu taxele de transport). Ii desfaci capacul - nu-ti fie frica - si il schimbi - cu ocazia asta poti sa il si cureti in interior daca mai ai ceva mizerii (joja intra perfect in elementii radiatorului - dar cauti mai bine pana atunci altceva :wink:).

Numai bine,

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

mai tii minte ce poxilina ai folosit?

am vazut 2 cutii ... portocalie si albastra

portocalie era cutia,poate am avut eu noroc ca s-a lipit

PS eu am mai folosit poxilina si la o masina de injectat mase plastice la un tub de la racire care s-a fisurat si presiunea este destul de mare pe acolo,3 atm,si tine si acolo cam de 2 ani

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Salut,

...

Numai bine,

Sorin

radiatorul nu este demontat asa incat nu stiu cat te poti lamuri; dar am cutie automata si am inteles ca in partea de jos a radiatorului am racire pentru uleiul din cutie

atasez si o poza .. poate totusi e concludenta

DSC_5327.jpg

Link spre comentariu

Salut,

daca nu e prea mare deranjul si nu s-a dat inca, accept eu donatia de radiator :)

eu am probleme cu racirea la samurai si tare as incerca un radiator sa vad daca de acolo e

(promit, pe cuvant de cercetas, sa il donez mai departe daca nu e de la radiator)

multumesc

dragos

Salut,

Mie mi-a ramas un radiator pe care l-am schimbat pe masina mea (Suzuki Vitara 1.6, 16v, 1997 benzina). Mi se parea mie ca are un por pe undeva - desi acu tot imi mai dispare apa din vasul de expansiune cu tot cu radiaotrul schimbat.

Daca mi se pare ca se potriveste ti-l donez pe al meu (daca platesti tu taxele de transport). Ii desfaci capacul - nu-ti fie frica - si il schimbi - cu ocazia asta poti sa il si cureti in interior daca mai ai ceva mizerii (joja intra perfect in elementii radiatorului - dar cauti mai bine pana atunci altceva :wink:).

Numai bine,

Sorin

Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage
Link spre comentariu

Va salut,

@dan03: imi pare rau dar mi se pare ca nu ti se potriveste capacul de la radiatorul meu. Trimit poze cu el atasat.

@dragosd13: pot sa iti trimit radiatorul daca doresti, dar sa stii ca mi se pare ca pe undeva picura.

Numai bine,

Sorin.

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Salut din nou,

@dan03: am inteles din primele tale mesaje ca e crapat plasticul din partea de sus a radiatorului si eu am sperat ca poti sa desfaci radiatorul tau sa scoti partea de plastic care este crapata si sa o inlocuiesti cu cea de pe radiatorul meu. Dar din poze se pare ca sunt modele diferite. Pana acum am vazut trei modele de radiatoare pentru Vitara. Unul e cel din pozele mele atasate (care era pe masina cand am cumparat-o si e un pic mai ciudat: - are capacul acela de sus pe unde se toarana apa mai mare), altul e cel care il au tu pe masina, si, un al treilea model este asemanator cu ce ai pe masina dar are alte dimensiuni (probabil este pt. Grand Vitara) [rog cunoscatorii sa ma corecteze daca gresesc]. Toate modelele au latimea de 50 cm (parca) dar inaltimea difera. Deci ce iti propuneam eu nu era sa inlocuiesti radiatorul (pentru ca, inca o data,: cel pe care il donez are un por pe undeva). Iti propun sa il masori pe latime - si grosime si sa vedem asa, dar nu cred sa poti inlocui capacele de la unul la altul.

@dragosd13: am primit datele pe PM, dar te rog sa ii dai lui dan03 o sansa - sa ne lamurim daca ii trebuie sau nu. Promit sa ti-l trimit tie daca lui nu ii trebuie.

Sorin

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Salut,

Dane, imi pare rau ca nu am putut sa te ajut.

Dragos, sper ca sa rezolvi tu problema cu (supra)incalzirea. Spune-mi, te rog, cum vrei sa ti-l trimit (prioripost, curierat rapid sau posta normala).

Numai bine,

Sorin

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Pentru #dan03 ... mergi peste strada de fabrica de paine Dobrogea (mai exact intre peco Lukoil si fabrica, dar peste strada) la parterul/subsolul unei vile se repara orice fel de radiator ... cei de acolo sant destul de meseriasi ... oricum au o solutie sigura pentru reparatia radiatorului tau ... ca daca cedeaza improvizatia aia poti arde garnitura de chiulasa si mai ramai si in drum, ceea ce nu e tocmai confortabil ...

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Pentru #dan03 ... mergi peste strada de fabrica de paine Dobrogea (mai exact intre peco Lukoil si fabrica, dar peste strada) la parterul/subsolul unei vile se repara orice fel de radiator ... cei de acolo sant destul de meseriasi ... oricum au o solutie sigura pentru reparatia radiatorului tau ... ca daca cedeaza improvizatia aia poti arde garnitura de chiulasa si mai ramai si in drum, ceea ce nu e tocmai confortabil ...

multumesc pentru pont ... dar sunt cam in ceata; fabrica de paine e pe Aurel Vlaicu iar Lukoil e cel de la intersetia Soveja/Aurel Vlaicu?

multumesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare