Bodhi Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Salut O zona nemaipomenita. Cabana curata si mancare foarte buna. Nu foarte diversificata dar ce gatesc, gatesc foarte bine. Am fost un weekend acolo si a fost excelent. Multa liniste si ptr mine cel mai important, fara semnal la telefon( Orange si Vodafone) Multe forestiere de strabatut si peisaje super. Merita! Numai bine, :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovi4x4 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Bisoca-Cabana Lacul Limpede Salut, Din Bisoca cam cat mai e pana la cabana ? Este marcat drumul ? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Bisoca-Cabana Lacul Limpede cabana este chiar in Bisoca, in comuna, mai exact in satul Lacuri, dar aici nu prea se face mare diferenta intre sate, se ajunge si cu o masina mica, ca punct de reper ai campusul "Sf. Sava". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Bisoca-Cabana Lacul Limpede Am fost acolo acum un an unde am spart din greseala o farfurie si m-am trezit cu pretentii sa cumpar un serviciu intreg(de 12 persoane!):ha: Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Bisoca-Cabana Lacul Limpede cabana despre care vorbim a fost pusa in functiune abia prin aprilie-mai 2010, din cate stiu eu, nu cred ca este aceiasi la care ai fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate