sleek Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Si "prezentarea" oficiala!! AT-urile alea is bune in situatia prezentata de tine in prima poza, cea cu noroi semi uscat. Eu unu m-am lamurit cu cauciucurile AT, adica nu mai vreau AT. Pe dimensiunea ta arata misto pe masina... si atat. uite un link cu ceva sfaturi: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41482&highlight=cauciuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Si "prezentarea" oficiala!! Si eu as zice la fel, 33'' ar fi arhisuficient pentru masina asta. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Si "prezentarea" oficiala!! Fiecare poate fi subiectiv in sfaturi in fuctie de ceea ce face cu masina personala. TU trebuie sa decizi pentru masina ta. Daca ai AT-uri noi nu are rost sa le schimbi, ca daca ramai in noroi te scoate troliul :wink:, iar despre rapoarte, la fel, tu decizi daca duce rotile de 35, in functie de dificultatea drumurilor pe care le faci. Ai deja o masina super-dotata, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji de-astea, bucura-te de ea si drum bun! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulpoiu Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Si "prezentarea" oficiala!! faina masina .....mai e de vanzare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Si "prezentarea" oficiala!! Frumoasa masina:wink: si eu cochetez de mult cu ideea de a pune 35-uri pe mitshu meu, mt,dar mi-e frica sa nu-i rup capurile de planetara cand mi-e lumea mai draga:grin: Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente :h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate