Optimus Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? ... se poate face ceva prin avocatul poporului. Avocatul poporului este tot avocatul "lor". L-au uns pe imbecilul si retardatul de Ciorbea, care imediat a facut o serie de magarii in sustinerea Pontacului, deci nici o sansa cu ala. Trebuie sa facem noi ceva, cetatenii. Iar daca Zeama face figuri, il putem reclama si pe el. Daca nu ne organizam ca lumea si nu-i lovim rau de tot, nu vom avea niciodata o tara normala! Chestiile astea cu mitinguri si urlatul la luna sunt zero barat, jigodiile alea sigur rad de amaratii din strada, pentru ca ii doare fix in cot de oameni. Ei chiar pe asta se si bazeaza: cainii latra, caravana trece. Dar daca ii lovim fix cu intrumentele lor, nu vor mai avea ce face. Si mai ales ca acum exista niste institutii care se pare ca nu mai sunt controlate de banditii care guverneaza, cred ca am putea avea o sansa daca actionam inteligent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Avocatul poporului este tot avocatul "lor". L-au uns pe imbecilul si retardatul de Ciorbea, care imediat a facut o serie de magarii in sustinerea Pontacului, deci nici o sansa cu ala. Trebuie sa facem noi ceva, cetatenii. Iar daca Zeama face figuri, il putem reclama si pe el. Daca nu ne organizam ca lumea si nu-i lovim rau de tot, nu vom avea niciodata o tara normala! Chestiile astea cu mitinguri si urlatul la luna sunt zero barat, jigodiile alea sigur rad de amaratii din strada, pentru ca ii doare fix in cot de oameni. Ei chiar pe asta se si bazeaza: cainii latra, caravana trece. Dar daca ii lovim fix cu intrumentele lor, nu vor mai avea ce face. Si mai ales ca acum exista niste institutii care se pare ca nu mai sunt controlate de banditii care guverneaza, cred ca am putea avea o sansa daca actionam inteligent. Da ai dreptate. Cum se poate face prin avocat ? Adica poate un avocat sa reprezinte un grup(noi)? De adunat oameni pot sa mai gasesc ,avand masina americana cunosc cativa din comunitatea cu masini americane ...ei si 4x4 sunt in aceeasi oala.Se pot da in judecata individual? Oare reusim sa strangem 100,000 de semnaturi pentru un proiect de lege (atat e nevoie).Cam cum trebuie procedat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Da ai dreptate. Cum se poate face prin avocat ? Adica poate un avocat sa reprezinte un grup(noi)? De adunat oameni pot sa mai gasesc ,avand masina americana cunosc cativa din comunitatea cu masini americane ...ei si 4x4 sunt in aceeasi oala.Se pot da in judecata individual? Oare reusim sa strangem 100,000 de semnaturi pentru un proiect de lege (atat e nevoie).Cam cum trebuie procedat? .. pai ar trebui sa intrii in baza de date a politiei, ca cica sunt vreo 120.000 de masini cu nr de BG care circula in Romania, respectiv sa iei legatura cu "firmele" care faciliteaza inmatricularea pe BG ... din 4x4 nu o sa gasesti mai mult de 1000 ( parerea mea ). Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Eu zic ca cel mai bine ne explica variantele de actiune un avocat de pe aici. Cred ca se pot si asocia mai multi, care sa gandeasca actiunea in instanta impotriva statului. Eu sunt dispus sa particip la achitarea taxelor aferente actiunii in justitie. Avocatii isi pot lua banii din ceea ca va plati statul ca si chetuieli de judecata, si daune. Daca ne incordam putin, putem avea succes in acest demers. Suntem destui care avem acces la multa lume, prin forumuri, job (mass media), altele... si daca punem problema cum trebuie, le-o tragem hotilor astora de nu se vad. Trebuie actionat pe toate planurile, pe langa justitie. Cred ca e deja vremea sa ne spunem si noi parerea si chiar sa ne-o impunem. Nu vrem incalcarea legilor rutiere sau fiscale, vrem doar sa ni se respecte dreptul de a poseda fix ce masina vrem noi, pe care sa o putem inmatricula in tara noastra, nu aiurea, si pentru care sa platim taxe si impozite decente, nu aberante, corelate cu puterea economica a Romaniei. Pe langa actiunea in instanta, putem sesiza tot prin avocati si instantele si institutiile UE, iar tot tamtam-ul asta sigur va da rezultate. Mai mult, daca avem pe aici niste ecnomisti cu acces la informatii publice oricum publice, privind situatia pietei auto, cred ca nu va fi greu de demonstrat ca timbrul asta de mediu si celelalte aberatii privind impozitarea auto au afectat grav piata auto. Putem aduna o gramada de argumente impotriva masurilor guvernantilor criminali, si trebuie sa le prezentam peste tot unde avem ocazia, astfel incat, chiar daca se vor da peste cap ca sa impiedice succesul nostru in instanta, sigur se vor face de cacao in public si vor aparea fix asa cum sunt, niste ticalosi jegosi si infractori. Daca pe de alta parte ii vor cauta si DNA si ANI ca sa dea socoteala de una alta, cred ca putem avea succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Eu zic ca cel mai bine ne explica variantele de actiune un avocat de pe aici. Cred ca se pot si asocia mai multi, care sa gandeasca actiunea in instanta impotriva statului. Eu sunt dispus sa particip la achitarea taxelor aferente actiunii in justitie. Avocatii isi pot lua banii din ceea ca va plati statul ca si chetuieli de judecata, si daune. Daca ne incordam putin, putem avea succes in acest demers. Suntem destui care avem acces la multa lume, prin forumuri, job (mass media), altele... si daca punem problema cum trebuie, le-o tragem hotilor astora de nu se vad. Trebuie actionat pe toate planurile, pe langa justitie. Cred ca e deja vremea sa ne spunem si noi parerea si chiar sa ne-o impunem. Nu vrem incalcarea legilor rutiere sau fiscale, vrem doar sa ni se respecte dreptul de a poseda fix ce masina vrem noi, pe care sa o putem inmatricula in tara noastra, nu aiurea, si pentru care sa platim taxe si impozite decente, nu aberante, corelate cu puterea economica a Romaniei. Pe langa actiunea in instanta, putem sesiza tot prin avocati si instantele si institutiile UE, iar tot tamtam-ul asta sigur va da rezultate. Mai mult, daca avem pe aici niste ecnomisti cu acces la informatii publice oricum publice, privind situatia pietei auto, cred ca nu va fi greu de demonstrat ca timbrul asta de mediu si celelalte aberatii privind impozitarea auto au afectat grav piata auto. Putem aduna o gramada de argumente impotriva masurilor guvernantilor criminali, si trebuie sa le prezentam peste tot unde avem ocazia, astfel incat, chiar daca se vor da peste cap ca sa impiedice succesul nostru in instanta, sigur se vor face de cacao in public si vor aparea fix asa cum sunt, niste ticalosi jegosi si infractori. Daca pe de alta parte ii vor cauta si DNA si ANI ca sa dea socoteala de una alta, cred ca putem avea succes. Optimus are dreptate, este singura posibilitate de a face ceva, trebuie organizata o actiune comuna cu toti cei care poseda astfel de masini. Pentru a demara acest proiect trebuie format grup de initiativa din juristi si avocati care sa coordoneze actiunea. Pentru a functiona un astfel de proiect sigur ca sunt necesari si bani. Am putea contribui toti cei ce vrem sa schimbam aceasta situatie, cu o suma modica. Chiar am putea infiinta si un ong - astfel ar fi mult mai usor sa punem proiectul pe roate. Listele de semnaturi se pot strange cu siguranta, suntem multi cei care ne confruntam cu o astfel de problema. Sunt necesare 100.000 de semnaturi pentru pentru a introduce o astfel initiativa legislativa. Este un intreg mecanism, am participat la o astfel de actiune (modificarea Codului Muncii). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Optimus are dreptate, este singura posibilitate de a face ceva, trebuie organizata o actiune comuna cu toti cei care poseda astfel de masini. Pentru a demara acest proiect trebuie format grup de initiativa din juristi si avocati care sa coordoneze actiunea. Pentru a functiona un astfel de proiect sigur ca sunt necesari si bani. Am putea contribui toti cei ce vrem sa schimbam aceasta situatie, cu o suma modica. Chiar am putea infiinta si un ong - astfel ar fi mult mai usor sa punem proiectul pe roate. Listele de semnaturi se pot strange cu siguranta, suntem multi cei care ne confruntam cu o astfel de problema. Sunt necesare 100.000 de semnaturi pentru pentru a introduce o astfel initiativa legislativa. Este un intreg mecanism, am participat la o astfel de actiune (modificarea Codului Muncii). problema nu e cu cei care detin o asemenea masina ca iar ajungem sa ne bucuram de raul altuia.Trebuie tot facut in functie de valoare .Eu spre exemplu pe Firebird motorul e de 5.7 iar pe Dodge de 4.6 deci pe masina mare motorul este mai mic.Ambele masini costa mai putin ca un Logan nou deci nu imi dau seama de ce platesc de 1000000 ori mai mult ca unu care a luat Logan .Cu aceeasi bani eu am luat masinile alea. Eu voi ajuta cu orice este nevoie dar ma tem ca e imposibil mai ales ca noi avem nu numai taxa de prima inmatriculare ci si acciza de 1euro pe cmc si impozitul.Nenorocitii aia la costum de inmormantare au facut in asa fel incat doar Tuctuc-ul indian mai e legal in ROmania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? avocatul poporului...e cam cum era casa poporului pe vremea lu Ceasca...era a poporului dar nu puteai calca in ea.....decat ca sclav asa ca....vb multa saracia omului.....sa ne numere ouale la toti astia cu masini de Bg...ca e greu sa faca ceva.....si nu uitati un singur lucru...indiferent de ce partid/partide politice sunt la putere pulimea va fi pusa la plata sub diverse pretexte se pare ca multi au uitat ca inainte de taxa asta era regula aia...cu masina mai veche de 8 ani_vama....dupa 2007 nu au mai putut tine steagul sus cu vama si tampenia aia de 8 ani....si au bagat taxa de poluare...dupa taxa de prima inmatriculare......deci despre ce politicieni buni si ce politicieni rai vb aici? toti fara deosebire sunt o apa si un pamant.....buni ptr exersat trasul la tinta... si cine-i sustine e la fel de bun ca ei comenteaza cineva?:ha1 Editat Aprilie 20, 2015 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Este prematur sa ne dam cu parerea aici despre cum ar trebui calculate impozitele, asta ar trebui sa o faca niste minti antrenate in ale fiscalitatii. Ideea este daca ne organizam sau nu pentru o treaba serioasa, si daca avem printre noi avocati/juristi/economisti dispusi sa se bage la un astfel de proiect. Apoi ne adunam si punem pe hartie ideile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? A se avea in vedere ca valoarea ( de piata , sa zicem ) unor autovehicule este "reglata" tocmai de aceste taxe si impozite naziste. Oare daca Firebird-ul ar avea impozitul de 1000 de lei pe an , valoarea sa ( de piata ) ar mai ramane acceasi ? Io zic ca s-ar tripla, cel putin. Zic asta pentru ca toti care aud de masini cu motoare mari nu intreaba prima data cat consuma, cat costa intretinerea, unde o repari, etc, ci cat e impozitul si/sau rca-ul ! In concluzie, argumentul ( pentru o initiativa legislative ) ca impozitul e prea mare fata de valoarea masinii nu e sustenabil. Mai bine s-ar merge pe ideea ca sa creasca veniturile la buget prin aducerea bulgaroaicelor inapoi... Asta face sa curga mai multe bale pe buzele politicienilor, cumulat cu teoria politelor problema. Nu-l uit pe unu berceanu... sa geama aia cu q7... ce caracter dom'le... XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? A se avea in vedere ca valoarea ( de piata , sa zicem ) unor autovehicule este "reglata" tocmai de aceste taxe si impozite naziste. Oare daca Firebird-ul ar avea impozitul de 1000 de lei pe an , valoarea sa ( de piata ) ar mai ramane acceasi ? Io zic ca s-ar tripla, cel putin. Zic asta pentru ca toti care aud de masini cu motoare mari nu intreaba prima data cat consuma, cat costa intretinerea, unde o repari, etc, ci cat e impozitul si/sau rca-ul ! In concluzie, argumentul ( pentru o initiativa legislative ) ca impozitul e prea mare fata de valoarea masinii nu e sustenabil. Mai bine s-ar merge pe ideea ca sa creasca veniturile la buget prin aducerea bulgaroaicelor inapoi... Asta face sa curga mai multe bale pe buzele politicienilor, cumulat cu teoria politelor problema. Nu-l uit pe unu berceanu... sa geama aia cu q7... ce caracter dom'le... Pai hai sa vedem daca impozitul ar fi 1000ron care ar fi valorea pe piata.Mergem pe http://www.mobile.de/ro/Automobil/Pontiac-Firebird/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:20000,mdl:6/pg:vipcar/207875798.html (un exemplu rapid) pretul tot @2000euro este intr-o tara unde impozitul la masina aia este @150euro (oricum e de stiut ca nemtii sunt mai saraci ca romanii) Consuma mai putin decat 3 motoare de 1.5 (platesc acciza de poluare in benzina arsa) ,RCA-ul este in functie de antecedentele in trafic (@1000 ron pe an) iar intretinerea este foarte ieftina ...GM nu este BMW unde 90% din pret este trademark. Argumentul este foarte "sustenabil" .Masinile au valoare de piata ,asiguratorii detin valorile masinilor SH exact cum se face CASCO .Se stie pretul masinii si deprecierea acesteia.Nu inventeaza nimeni roata.Nu mai pun ca in ROmania impozitul se plateste si cand nu ai masina inmatriculata ce e o tampenie plus ca nu se plateste in incremente pe cilindree .Ajungi ca un motor de 2000 sa aiba un impozit de @130 ron iar unul de 2000+1cmc sa fie peste 700ron...adica @600ron pe 1cmc de aer. Un Q7 nu costa cat un Jeep Cheroke nou si nici SH.Q7-ul trebuie sa aiba impozitul mai mare.Impozitul nu e pentru poluare. Impozitul de 1000de ron cel putin l-ar lua de la mine.Acum dau 0 (zero) ....matematica de clasa I-a spune ca 1000ron > 0 ron cum ramane cu motoarele turbo? In alea intra aer sub presiune.5litri de aer sub presiune e mai ieftin decat 5 litri de aer la o atmosfera?Sa inteleg ca cei de la mare au impozitul mai mic pentru ca presiunea aerului este mai mare deci intra mai mult aer pe cmc? Editat Aprilie 20, 2015 de Marius_Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Io as da si 2000 de lei pe an pt 4.7-le meu, dar asa si eu sunt "obligat" la 0 lei. Pe hotii astia nu-i momesti decat cu bani, de asta zic de 'altfel' de argumente.. nu gen uite dom'le ca nu e cinstit, ca nu e logic, etc... doar banu sa-l simta si poate musca. Dar eu sunt foarte pesimist la capitolul asta cu valoarea impozitului in RO. Nu se va remedia vreodata. Daca ar stii ei cate voturi al lua pentru asta...Astea argumente. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Si eu sunt pesimist de aia in curand o sa fiu un mandru bulgar (chiar o sa ma mandresc cu aia).Imi iau rezidenta si la revedere Poanta ,Boc ,Taxiceanu ,PNL ,PSD ,PDL,PCR si alte acronime de doi bani ce simbolizeaza infractorii la costum. Tot Poanta a mai pus si 1euro/cmc la tot ce este peste 3000cmc acciza la inmatriculare .Daca ai ghinionul ca motorul sa fie 3001cmc automat ai de dat 3001euro. Deci ai taxa de prima inmatriculare ,acciza pe aerul din cilindru ,impozit pe aerul din cilindru (banii cica se duc la drumuri) ,taxa de drum ,taxa de poluare din benzina .Cei cu motor mare ar trebui sa aiba prioritate la cat platesc la drumuri. Editat Aprilie 20, 2015 de Marius_Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LovA Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Sunt patriot! Imi iubesc limba, stramosii si imi voi iubi copii. Imi iubesc tara si cu bune si cu rele. Seaman cu strabunicul meu care a murit in al doilea razboi mondial in Cotul Donului. Acolo au murit peste 1000 de soldati.. au murit ca noi sa avem PAMANT! In anii precedenti sau dat lege privind cei orfani de razboi sa fie indreptatiti de catre stat cu teren de padure ( la noi in Neamt, nu stiu alte zone ce si cum). Strabunicul meu e trecut pe Monumentul eroilor in centru comunei unde stau si nu am fost indreptatit cu nimic! Romania e tara noastra dar noi nu suntem ai ei. mai bine ne avorteaza dupa nastere. Editat Aprilie 20, 2015 de LovA 1 Vitara. JLX 3 usi. Automat 3x, 1,6 8v. 1991. Volan Dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? mit, inca: http://www.realitatea.net/masinile-cu-numar-de-bulgaria-ar-putea-disparea_1678688.html "Răspunsul lui Gabriel Oprea a venit trei săptămâni mai târziu: nu se poate, pentru că România a eliminat restricţiile de circulaţie in 2007. prin urmare, maşinile din alte state, pot circula nestingherite, dacă sunt asigurate." As mai adauga eu, si daca au verificare tehnica valabila, dar aici tot statul roman, prin R.A.R., au sarit in ajutorul posesorilor de masini inmatriculate in alte tari si ne fac ei I.T.P.-ul ca sa nu ne mai deplasam in BG :ha: Totusi, asigurarea facuta aici este mult mai scumpa decat cea facuta in BG. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? vedeti ca tocmai a mai luat fiinta un stat in Europa cu data de 13 aprilie 2015, se numeste LIBERLAND si este intre Croatia si Serbia ... si este NO TAX sau TAX FREE http://en.wikipedia.org/wiki/Liberland http://liberland.org/en/main/ http://www.romaniatv.net/republica-liberland-noul-paradis-fiscal-are-7-kilometri-patrati-iar-impozitele-sunt-facultative_215767.html Editat Aprilie 21, 2015 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? ....... si cine-i sustine e la fel de bun ca ei comenteaza cineva?:ha1 Cred ca ai vrut sa spui "voteaza"....! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? As mai adauga eu, si daca au verificare tehnica valabila, dar aici tot statul roman, prin R.A.R., au sarit in ajutorul posesorilor de masini inmatriculate in alte tari si ne fac ei I.T.P.-ul ca sa nu ne mai deplasam in BG :ha: Totusi, asigurarea facuta aici este mult mai scumpa decat cea facuta in BG. Pai ITP-ul de Romania e valabil cu asigurarea de Bulgaria?E cam inutil daca nu e valabil . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? E OK, dar am inteles ca e valabil doar pe teritoriul RO. Eu am fost lovit in Romania, am masina pe BG cu ITP facut la RAR Sibiu si Asirom nu a comentat nimic, m-a despagubit fara probleme. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? E OK, dar am inteles ca e valabil doar pe teritoriul RO. Eu am fost lovit in Romania, am masina pe BG cu ITP facut la RAR Sibiu si Asirom nu a comentat nimic, m-a despagubit fara probleme. pai Asirom nu e romaneasca?POti sa faci si RCA romanesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? A spus ca a fost lovit,deci RCA-ul pe Asirom il avea probabil vinovatul cu masina inmatriculata pe Romania! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? A spus ca a fost lovit,deci RCA-ul pe Asirom il avea probabil vinovatul cu masina inmatriculata pe Romania! Pai eu imi fac probleme daca lovesc eu pe cineva.Parca se faceau asigurari pe VIN si in Romania dar erau mai scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? N-am lovit niciodata pe nimeni, de aia ma enerveaza ca platesc rca-uri ca prostu'... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Sunt patriot! Imi iubesc limba, stramosii si imi voi iubi copii. Imi iubesc tara si cu bune si cu rele. Seaman cu strabunicul meu care a murit in al doilea razboi mondial in Cotul Donului. Acolo au murit peste 1000 de soldati.. au murit ca noi sa avem PAMANT! In anii precedenti sau dat lege privind cei orfani de razboi sa fie indreptatiti de catre stat cu teren de padure ( la noi in Neamt, nu stiu alte zone ce si cum). Strabunicul meu e trecut pe Monumentul eroilor in centru comunei unde stau si nu am fost indreptatit cu nimic! Romania e tara noastra dar noi nu suntem ai ei. mai bine ne avorteaza dupa nastere. stimate domn si urmas al unui EROU! cu parere de rau iti spun ca nu faci cinste inaintasului tau daca asa gandesti. Eroul nu s-a predat! a luptat fie in incercuire fie a murit incercand sa o sparga,oricum ar fi a facut asta cu demnitate si cu arma in mana! tu ce faci? tara nu e vinovata, Noi cu totii suntem si zecile de ani de indobitocire propagandistica,suntem mai lipsiti de coloana vertebrala decat un nevertebrat si oameni ca dumneavoastra care pot sa debiteze asemenea ineptii. in loc de ceea ce ati scris mai sus stimate domn,da-ti o educatie copiilor,nepotilor dumneavoastra,o linie morala,motive sa fie si el mandru de inaintasii lui si de tara din care face parte si in care s-a nascut,dar prin ultima dumneavoastra afirmatie nu faceti decat sa ii indepartati si sa ii scindati de tot ce inseamna neam ,tara si apartenenta la acestea. Editat Aprilie 21, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? stimate domn si urmas al unui EROU! cu parere de rau iti spun ca nu faci cinste inaintasului tau daca asa gandesti. Eroul nu s-a predat! a luptat fie in incercuire fie a murit incercand sa o sparga,oricum ar fi a facut asta cu demnitate si cu arma in mana! tu ce faci? tara nu e vinovata, Noi cu totii suntem si zecile de ani de indobitocire propagandistica,suntem mai lipsiti de coloana vertebrala decat un nevertebrat si oameni ca dumneavoastra care pot sa debiteze asemenea ineptii. in loc de ceea ce ati scris mai sus stimate domn,da-ti o educatie copiilor,nepotilor dumneavoastra,o linie morala,motive sa fie si el mandru de inaintasii lui si de tara din care face parte si in care s-a nascut,dar prin ultima dumneavoastra afirmatie nu face-ti decat sa ii indepartati si sa ii scindati de tot ce inseamna neam ,tara si apartenenta la acestea. Bine spus. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Eu sunt ruda cu Costache Negri mai toti barbatii din familie au fost in armata (unii au fost prizonieri in al 2-lea razboi mondial altii au fost disponibilizati) deci ma trag din cel mai "patriot" neam.Nici o singura persoana din neam nu ar vrea ca eu sa merg sa muncesc pentru niste infractori la costum .Platind taxe la infractorii astia nu faci decat sa aprobi mizeriile pe care le fac.Nu numai masinile sunt suprataxate http://www.calculator-salarii.ro/salariu-mediu-pe-economie-2015/ 57.4% din salariu restul la stat ...fifty fifty cu statul...ma trezesc dimineata sa tin statul de bani ,jumatate de zi o muncesc pentru stat ca apoi sa imi interzica sa imi folosesc masina de 2000euro ,bani munciti si usor de justificat. Este singura tara in care oamenii vor mai multe taxe si impozite,merg pe ideea ca "daca nu am eu sa nu ai nici tu" ....sa moara capra vecinului.Imi este scarba si pe masura ce imbatranesc imi dau seama ca toti vorbesc de etica si drepturi in timp ce te violeaza.Daca nu te aperi singur nu este nimeni sa te apere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate