stelea Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Pai eu imi fac probleme daca lovesc eu pe cineva.Parca se faceau asigurari pe VIN si in Romania dar erau mai scumpe. Parca asiguratorul bulgar nu despagubeste cu ITP romanesc. Am vrut sa fac asigurare aici si au cerut dublu fata de BG (asigurarea era tot de BG, dar mai includea niste comisioane). 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Or fi avand si ei tampitii lor, dar nu cred ca s-ar mai face ITP in Romania ( mai cu seama doar prin RAR) daca nu ar fi valabil. In plus, nu e problema asiguratului, pagubitul se adreseaza comisiei de supraveghere a asigurarilor care il despagubeste conform dosarului, dupa care rezolva diferendul cu bulgarii. Sau varianta mai complicata, care implica si un proces, pentru ca asiguratul e de fapt o persoana fizica sau juridica din BG. Cred ca sunt avocati care se ocupa de spete de acest gen. Discutii mai frecvente sunt in cazul in care masina de BG are RCA expirat, nu cred ca asigurarile, chiar si din Bulgaria, nu despagubesc daca totul e in regula. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? No, ce facem pana la urma? Ne organizam sa facem o treaba decisiva, sau ne bocim si facem stocuri de vaselina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Ar trebui facut ceva sa se desfiinteze timbrul verde si impozitele aberante pe centimetru cub. Nu e normal sa ne inmatriculam masinile aiurea. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Parca asiguratorul bulgar nu despagubeste cu ITP romanesc. Am vrut sa fac asigurare aici si au cerut dublu fata de BG (asigurarea era tot de BG, dar mai includea niste comisioane). deci se poate si in Romania?Inseamna ca se pot elimina drumurile in Bulgaria complet. No, ce facem pana la urma? Ne organizam sa facem o treaba decisiva, sau ne bocim si facem stocuri de vaselina? Pai sunt numai ochi si urechi .Cum am mai spus fac tot ce tine de mine....inclusiv atac cerebral daca o mai vad pe madam Plumb cum calculeaza "taxe" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 (edited) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? deci se poate si in Romania?Inseamna ca se pot elimina drumurile in Bulgaria complet. . Se poate, dar e scump. In Ro au cerut intre 160 - 200 euro si am fost in Bg. si am facut-o cu 163 LEVA :uameni Plus ca ITP-ul romanesc e valabil doar in Ro ... nici macar in BG. nu poti sa te duci cu el ... Edited April 22, 2015 by stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogthebat Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Se poate, dar e scump. In Ro au cerut intre 160 - 200 euro si am fost in Bg. si am facut-o cu 163 LEVA :uameni Plus ca ITP-ul romanesc e valabil doar in Ro ... nici macar in BG. nu poti sa te duci cu el ... 163 leva pe juma` de an, nu? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Pe un an la o Vitara diesel de doi litri ... 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jony Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Asa ca o paranteza,Plumb sta in Cernica Ilfov ,sunt aproape vecin cu ea ,barbasu are o ferma de animale la Giurgiu si una in Bulgaria,au un q7 inmatriculat in Bulgaria,fisu un arogant care la el viteza in localitate este de 200,are un BMW M6 ULTIMUL TIP INMATRICULAT PE PERSOANA CU HANDICAP,ASADAR EXACT CUM SE PLANGEA UN FRATE DE FORUM ,,IN ROMANIA CEI CE TI TIN MORALA SUNT CEI CE TE VIOLEAZA'' Discovery1 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Ba, nu ati inteles voi! E clar ca nu sunteti niste buni romani, pentru ca nu va platiti taxele si impozitele catre stat la timp, si mai ales ca vreti sa le si fentati si va inmatriculati masinile aiurea prin Europa! Din cauza asta, guvernul roman, ingrijorat, nu mai poate oferi servicii de calitate, nu mai poate dezvolta tara, din cauza voastra, hotilor si prefacutilor! Mars la ghisee si platiti-va toate taxele, la timp, si daca se poate si in avans, fofilatorilor! Si daca vreti sa fiti iertati pentru indraznelile voastre, mai cereti si introducerea unor taxe in plus, daca se poate cat mai mari raportat la salariul minim pe economie, ca sa se poate dezvolta tara, ca sa avem autostrazi, spitale cu medici profi, pensii, servicii sociale, PIB-ul mare, etc, etc... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Cel putin, asa reiese din noua campanie mediatica lansata de ANAF... 'tu-le mortii mamii lor!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 (edited) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Ba, nu ati inteles voi! E clar ca nu sunteti niste buni romani, pentru ca nu va platiti taxele si impozitele catre stat la timp, si mai ales ca vreti sa le si fentati si va inmatriculati masinile aiurea prin Europa! Din cauza asta, guvernul roman, ingrijorat, nu mai poate oferi servicii de calitate, nu mai poate dezvolta tara, din cauza voastra, hotilor si prefacutilor! Mars la ghisee si platiti-va toate taxele, la timp, si daca se poate si in avans, fofilatorilor! Si daca vreti sa fiti iertati pentru indraznelile voastre, mai cereti si introducerea unor taxe in plus, daca se poate cat mai mari raportat la salariul minim pe economie, ca sa se poate dezvolta tara, ca sa avem autostrazi, spitale cu medici profi, pensii, servicii sociale, PIB-ul mare, etc, etc... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Cel putin, asa reiese din noua campanie mediatica lansata de ANAF... 'tu-le mortii mamii lor!!!) Sa inteleg ca anaful nu e capitalist?Daca vreau sa imi cumpar un telefon il cumpar telefonul la pretul cel mai mic care imi ofera cele mai multe avantaje.De ce nu ar fi la fel si in domeniul taxelor?Romania e o groapa de gunoi pentru bani....am platit taxe la taxe la taxe ca sa imbogatesc niste rahaturi la costum (aia cica e uniforma de inmormantare...stiu ei ceva si sunt tot timpul pregatiti).Vor sa platesc taxe in Romania sa imi ofere nu la fel, ci taxe mai mici ca in Bulgaria.Daca nu ofera taxe mai mici atunci sa nu le aud gura .Daca vor bani ar putea sa mearga la munca nu la cersit ca si asa sunt niste paraziti. apropo timbru de mediu chiar daca il platesc toti in Romania tot este discriminatoriu fata de alti cetateni UE care nu il platesc deci ar face bine Poanta aia sa puna timbru de mediu si la nemti ,bulgari ,spanioli ,italieni ,francezi ,etc.Vreau sa ii vad muschiuletul sau si a lui Plumb cum pun ei taxe in Germania ca sa isi pastreze mizeria. Edited April 24, 2015 by Marius_Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? din 2007 esti cetacean European, deci esti liber sa locuiesti si sa platsti taxe in tara care in ofera in schimbul taxelor cele mai multe avantaje ... asta nu inseamna ca ar fi taxele mici .... la noi taxele sunt imense si avantaje MUIE ! ( a se citi prin avantaje: scolarizare si sist. de educatie si invatamant, autostrazi, pensii, sistem de sanatate, sist. de asig sociale, curatenie .... si m. altele ) P.S. In uk daca ramai somer / iti dai demisia dupa ce ai lucrat min 1 an...poti sa stai fara grija vreo 6 luni pana iti gasesti un alt serviciu.... dar sa nu mai discutam. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jony Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Adevarul este trist,eram in Spania cand au incercat sa impuna taxe pe locuinte si pe masini,si iesise lumea in strada mai rau decat cand castiga o echipa de fotbal,sa nu mai spun in Grecia,dar noi venim cu o educatie comunista insuflata de parinti crescuti fara griji ,sa stam cuminti ,sa nu deranjam, samd,daca ieseam in strada era altceva,am dat Rosia Montana pe degeaba si pe TV era numai despre caini ,toti unanisti rad si se bucura de legea bulgaroaicelor dar nu se gandesc ca pas cu pas romanii sunt manipulati si restictionati mai rau ca pe vremea lui MOS ION ROATA. Sa nu uitam Bulgaria este stat European si nu cerem decat taxe europene adecvate la mediul unde traiesti. Edited April 25, 2015 by jony Discovery1 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? se vor lua primele masuri in curand se vor opri toti soferii care conduc masini imatriculate in Bulgaria si li se va masura P..a sa sti cata vaselina sa pregateasca cand se decide punerea lor la treaba pentru statul roman ce prostie este asta, cum vor putea ei sa dovedeasca cand ai venit cu masina si cat stai cu ea pe la noi. adica pentru o contraventie trebuie DOVEDITA vinovatia si nu prezumata. bau bau pentru gargara. Toti fac trimitere la "normele de aplicare".... sperand ca se va descoperi o formula secreta prin care se rezolva problema...fara solutie la acest moment. Poate, (si asta are sanse, dar mici), se va scoate timbrul de mediu si vor creste impozitel pentru non euro si euro 1 si 2.... asta se poate. Coroborat cu o campanie de hartuire a soferilor cu masini de Bulgaria... poate sa dea rezultate impresionate, dar altfel nu are cum. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Ieri zicea un om cu masina inmatriculata in Bulgaria ca cica (adica zvon) ca in Constanta opreste la intamplare masini cu numar de BG iar uneori retin certificatul de inmatriculare pentru ca stiu ca se trimite inapoi in BG nu la adresa soferului ,asta doar pentru a face probleme.Daca este asa parca vad a fi militian o sa fie una din cele mai periculoase meserii. @soimu` Nu merge nimic ,nu e doar taxa de inmatriculare ci si interdictia de a avea motor mai mare de 3000cmc.SIngura tara cu 1euro pe cmc acciza ,taxa de mediu ,impozit pana casezi masina ,taxa de drum, taxa poluare in benzina ,acciza drumuri in benzina si ocazional taxe locale pe poduri....taxa la taxa la taxa .Nu se poate pune in scris ce le-as face eu la costumatii aia .Apropo nu sunt taxe numai la masini ,sunt si la case /terenuri si mai ales salariu....faci aproape 50% cu statul . Edited April 25, 2015 by Marius_Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Ieri zicea un om cu masina inmatriculata in Bulgaria ca cica (adica zvon) ca in Constanta opreste la intamplare masini cu numar de BG iar uneori retin certificatul de inmatriculare pentru ca stiu ca se trimite inapoi in BG nu la adresa soferului ,asta doar pentru a face probleme.Daca este asa parca vad a fi militian o sa fie una din cele mai periculoase meserii. Asta pana cand o sa si-o ia in bot cu un proces cu daune ... Am pe rol un proces cu IPJ-ul, agentului i s-a deschis dosar penal ... nu mai lucreaza pe radar :grin: ... In intampinare, IPJ-ul pe o pagina sustine pe agent si contraventia si pe trei pagini solicita instantei sa nu accepte daune si despagubiri morale :ha: Din pacate pentru ei, au depus actele si probele dupa termen, asa ca toate cererile si probele lor le voi recuza :banana . Bineinteles ca va depinde si de completul de judecata care nu-l are la inima pe aparatorul meu :smb 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? ........,dar noi venim cu o educatie comunista insuflata de parinti crescuti fara griji ,sa stam cuminti ,sa nu deranjam, samd,daca ieseam in strada era altceva,....... Putin eronat si as face rectificarea ca NI S-A IMPUS de catre jigodiile care au fost la putere dupa `89 si care 99% dintre ei au fost nomenclaturisti sau copiii acestora ! Restul de 1% au fost/sunt doar niste jigodii oportuniste, ariviste.... (Pentru exemplificare va invit sa vedeti cine a fost bunicul lui Puie Monta si veti intelege de ce a fost protejatul lui Bombonel, precum si ascensiunea lui pana in varful puterii : http://www.voceavalcii.ro/2013110318054/Dezvaluiri-CINE-ESTE-BUNICUL-LUI-VICTOR-PONTA.html ) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
jony Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Suntem condusi de o tara de dobitoci care nu inteleg ca impunerea cu forta va da nastere tot la ilegalitati si alternative,cum si anaful s a transformat intr o sperietoare care haituieste babutele la piete in loc sa caute sa impuna o fIscalitate mai lejera si nu o contabilitate greoaie.Imi iau dreptul de inmatriculare in BG o inmatriculez pe handicap .Iar daca ne uitam in curtile sectiilor de politie ve ti vedea masinile bugetarilor inmatriculate in BG. Discovery1 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jony Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Masinile lui rovana plumb bmw inmatriculat fara taxe (dau detalii in privat cum s a inmatriculat) si q7 pe bg Discovery1 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius_Adrian Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Masinile lui rovana plumb bmw inmatriculat fara taxe (dau detalii in privat cum s a inmatriculat) si q7 pe bg [attach=config]242899[/attach] Pe orb anul asta se plateste taxa de inmatriculare dar evita impozitul.Oricum nu stiu cum daca se mai poate evita acciza de 1 euro pe cmc la tot ce e peste 3000cmc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Masinile lui rovana plumb bmw inmatriculat fara taxe (dau detalii in privat cum s a inmatriculat) si q7 pe bg [attach=config]242899[/attach] Rovana nu face decat sa ne arate/indrume ce trebuie sa facem si noi :wink: 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts