Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

impozitul anual- se poate plati mai putin ?

chitidinu

Postări Recomandate

Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ?

impozitul anual auto al unui motor de 2.8 sare de 800 ron,am alte alternative sa platesc mai putin ?este posibil in Romania ?multumesc anticipat .:tk

Sare si de 1600. 900 plateam la 2.8 acum 2 ani.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca o faci autoutilitara, daca e inscrisa pe numele unui veteran de razboi.......sau o faci bulgaroaica ! :ha:

cu autoutilitarele s-o lasam mai usor. RAR permite modificarea masinilor ce au caroserie AF utilizare multipla( deocamdata). Am fost si m+am interesat. Asa ca purcea e moarta in cotet....

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

cu autoutilitarele s-o lasam mai usor. RAR permite modificarea masinilor ce au caroserie AF utilizare multipla( deocamdata). Am fost si m+am interesat. Asa ca purcea e moarta in cotet....

Ce inseamna caroserie AF utilizare multipla?

Link spre comentariu

Ce inseamna caroserie AF utilizare multipla?

pe cartea de identitate la rubrica 2. apare "Caroserie" si aici pot aparea diferite incadrari: AC break sau AF utilizare multipla etc.

Tot la aceeasi rubrica se poate sa apara si DE TEREN . Asta se incadreaza tot la Ac break.

Link spre comentariu

Sare si de 1600. 900 plateam la 2.8 acum 2 ani.

:2dreu am platit anu trecutr 11milioane si bOC zica ca s-a dublat:dr3..cat e in 2011 la 2,8 ???:top:hw

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

pe cartea de identitate la rubrica 2. apare "Caroserie" si aici pot aparea diferite incadrari: AC break sau AF utilizare multipla etc.

Tot la aceeasi rubrica se poate sa apara si DE TEREN . Asta se incadreaza tot la Ac break.

Si daca la mine in talon scrie

DE TEREN , BREAK , 2 VOL. 4+1 USI

inseamna ca poate fi convertita in autoutilitara?

Intra la AC break,asta am inteles,dar intreb pentru ca am mai vz 4x4 cu acelasi stil de caroserie si cam aceeasi mecanica ce au fost convertite.

Link spre comentariu

Si daca la mine in talon scrie

DE TEREN , BREAK , 2 VOL. 4+1 USI

inseamna ca poate fi convertita in autoutilitara?

Intra la AC break,asta am inteles,dar intreb pentru ca am mai vz 4x4 cu acelasi stil de caroserie si cam aceeasi mecanica ce au fost convertite.

Nu te contrazic dar eu am fost saptamana trecuta la RAR( omologari individuale) si mi-au spus ca se poate dar numai caroserie AF utilizare multipla( cu acte de la caroserier autorizat, abilitat etc.). Colegii care au facut deja transformarea ...:br . Ar exista o varianta si pentru AC break dar inca nu am toate actele necesare si deocamdata nu pot spune mai mult. Dupa ce o incerc, si daca imi iese, o sa spun mai departe.

Din cate am vazut eu, RAR-ul nu vrea sa omologheze masinile ca autoutilitare de frica fiscului. Nea Boc-Poc vrea banu la buget si Rar-ul taie din incasari daca accepta transformarea.

Link spre comentariu

eu am mai auzit si o alta varianta,adica sa gasesc o localitate defavorizata,sa ma ia cineva din zona in spatiu (mutatie) iar taxa auto o platesti pentru zona saraca,cei drept nu am citit aceasta ordonanta,am impresia ca este cu plus si minus, taxa auto.

Link spre comentariu

Cauta si citeste ordonanta si ai sa vezi ca nu o sa gasesti interpretari.Cu zonele defavorizate e alta mincare de peste,vorbeste cu cei care incaseaza direct impozitul auto,respectiv primaria,ca sa i-ti faca un calcul si atunci o sa-ti faci cu adevarat o parere.Eu am motor de 3.2 si la Craiova impozitul este 4635 lei,la tara 4580.Diferenta e foarte mica,si ma gindesc serios la Bulgaria.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Se poate transforma in autoutilitara dar trebuiesc facute cateva mici modificari de catre o firma autorizata RAR.Detalii pe PM.

Link spre comentariu

Se poate transforma in autoutilitara dar trebuiesc facute cateva mici modificari de catre o firma autorizata RAR.Detalii pe PM.

@gedaci_2005 , la postul #5, zicea ca nu mai e chiar asa........n-am inteles prea bine.....

Link spre comentariu

si la autoutilitara cat scade impozitul?oricum din pacate discutam noi aici de taxe dar tampitii astia pot modifica saptamana ce vine iarasi ceva.Nu mai poti calcula nimic pentru viitor.:uameni.

Oare si urmasii veteranilor de razboi intra aici?Ma gandeam la bunica sotiei mele care ia pensia de veteran de la sotul decedat .Daca ia pensia lui ,poate intra si la impozitele 0 la masini.

Dar dupa cum aminteam mai sus,se trezeste Boc intr-o Luni dimineata si zice:"da veteranii astia de ce sa umble cu masini de 3000-4000 CMC?Ia sa limitam la 1.6 cmc" Si uite asa luam alta plasa.

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu

Diferenta e semnificativa intre impozitul platit pentru o autoutilitara si un autoturism, la acelasi numar de cc......vezi topicul de aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50833

Link spre comentariu

@gedaci_2005 , la postul #5, zicea ca nu mai e chiar asa........n-am inteles prea bine.....

Am fost si am vb la rar-voluntari la omologari individuale si oamenii au zis ca se poate dar cu carosier autorizat( vechea poveste).

Am mers apoi la cei care se ocupa de carosieri pentru a afla la cine ma poate ajuta. Mentinez ca am un nissan wd21 din 1991 iar pe carte la caroserie e trecut 2 vol , break. Am aflat ca trebuie sa ma adresez celor de la badsi.Cei de la rar m-au fost intrebat ce caroserie am trecuta pe cartea de identitate si mi-au zis ca se pot modifica doar caroserii Af utilizare multipla.

Rar-ul a eliberat carti de identitate cu aceasta caroserie dupa 2004-2005.

Am fost indrumat sa fac o adresa catre director in care sa-mi prezint problema cu caroseria......boala lunga moarte sigura.

Link spre comentariu

Voi va chinuiti sa le faceti utilitare...... eu am Samuraiu utilitara si ma chinui sa-l fac turism. E muuult mai complicat decat din M1 in N1, cu costuri aproximative de 1200 eur. Nu am gasit nici o firma care sa aiba proiect/ sa fie autorizata pentru Suzuki. Stie cineva vre-una?

ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car
Link spre comentariu

A se lua in considerare ca o masina utilitara implica alte costuri la capitolul asigurare / rovinieta. Nu stiu care este raportul dintre costuri, dar trebuie avut grija...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Voi va chinuiti sa le faceti utilitare...... eu am Samuraiu utilitara si ma chinui sa-l fac turism. E muuult mai complicat decat din M1 in N1, cu costuri aproximative de 1200 eur. Nu am gasit nici o firma care sa aiba proiect/ sa fie autorizata pentru Suzuki. Stie cineva vre-una?

De obicei .....utilitare se fac masinile cu motoare mari....cine o fi avut interes sa transforme un suzi in utilitara...?Iar daca e asa ....de ce vrei sa-l re..transformi in turism?Ptr cele 4 locuri?:grin:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Eu am facut toyota autoutilitara.Daca era turism la motor de 4000 cc as fi platit impozit anul acesta 5771 lei.Ca si autoutilitara platesc impozit aproximativ 600 lei.Asigurarea este 1100-1200 lei/an,rovineta nu stiu pentru ca fac doar pe 7 zile cand ies din bucuresti si costa 25 lei.

Link spre comentariu

Vizitator mao

Pai de ex la o utilitara rovigneta pe 1 an ii vreo 6 mil.... nu prea cred ca merita cheltuiala si munca sa o faci utilitara. Mai simplu pe Bulgaria. Iti spun din proprie experienta. Acu o luna mi-am luat un y60 pt strada, o bijuterie de masina, si taxa era 12.000 euro :). Am pus-o pe Bulgaria cu 900 euro pe numele MEU.

Link spre comentariu

Vizitator costinell

Cum adica ai puso pe numele tau?

Vrei sa spui pe numele bulgarului cu procura full???

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare