dennis Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? Am o intrebare , impozitul marit este din acest an sau cu inceputul lui 2011.Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? Impozitul s-a majorat incepand cu 1 iulie 2010. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? ma ia cu ameteli,nu am platit pana acum (pe un an),mi-e si teama sa ma apropii de sectia financiara:dr3 mai am doua masini iar pentru 2.8 imi este lehamite.plus casa.:ha::ha: fac inprumut la banca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennis Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? Impozitul s-a majorat incepand cu 1 iulie 2010. adica daca am platit la inceputul anului pt. al meu patrol 800 ron acum trebuie sa platesc diferenta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? exact. vei plati diferenta pentru jumatate de an GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? :hmadica daca am platit la inceputul anului pt. al meu patrol 800 ron acum trebuie sa platesc diferenta ? Sunt in aceeasi situatie, pt motor de 2.8 am platit cca 450 ron diferenta pe anul asta. la anul impozitul va fi 2100 ron.:hm ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? Pt 2.8 este exact 2016 lei. De fapt pt 2826 ca atat are patrolu. Ma gandesc la un var de al meu care are ml 63 amg :)) 109 milioane pe an :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? uitati la ce se gandeste 'fratele' Negoita: http://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/impozitul-auto-ar-putea-fi-modificat-vezi-propunerea-depusa-in-parlament-50251 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? uitati la ce se gandeste 'fratele' Negoita: http://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/impozitul-auto-ar-putea-fi-modificat-vezi-propunerea-depusa-in-parlament-50251 ceva mai aproape de adevar ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? ceva mai aproape de adevar ..... Nu zi hop. Includerea in formula de calcul a impozitului a unui coeficient legat de norma de poluare e cu doua taisuri. Poti sa platesti pentru un euro 1 si 1600 cc din 1993 cat pentru un euro 5 din 2010 si 3000cc. Sa asteptam sa vedem ce vor sa faca. Sampania o bem la urma, nu inainte, cum au facut altii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? oare,sa mai gasim bani de sampanie ? deja ma gandesc cum e sa traiesti in alta tara,ajungem emigranti !:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
surgeon21 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? Nu zi hop. Includerea in formula de calcul a impozitului a unui coeficient legat de norma de poluare e cu doua taisuri. Poti sa platesti pentru un euro 1 si 1600 cc din 1993 cat pentru un euro 5 din 2010 si 3000cc. Sa asteptam sa vedem ce vor sa faca. Sampania o bem la urma, nu inainte, cum au facut altii... Sunt perfect de acord. In plus nici coeficientul cu pretul sau valoarea masinii nu va fi usor de stabilit..obiectiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? impozitul anual auto al unui motor de 2.8 sare de 800 ron,am alte alternative sa platesc mai putin ?este posibil in Romania ?multumesc anticipat .:tk daca o faci autoutilitare scade impozitul dar creste rovigneta si asigurarea obligatorie, daca tragi linie tot acolo iesi asa ca mai bine o lasi cum ii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? daca vorbim de logica fiscala: la inmatriculre platesti dupa poluare iar la primarie se plateste dupa valoare (a locuintei de ex), deci nu ar trebui sa platesti dupa cm3 sau poluare....asa ar fi logic si cinstit daca le amestecam nu e bine..... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? poluezi doar cand mergi cu masina ... o acciza in acest sens ar treb sa se regaseasca in conbustibil .... faptul ca detii u autovehicul nu inseamna ca si poluezi .... iar impozitele de la noi au caracter de ' nationalizare ' cum era pe vremea comunistilor ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? Perfect de acord cu lipoveanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? nea Lipoveanu, io prefer impozitul ala cu caracter comunist ! mai stii cat era la o masina de 2,8 l ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? poluezi doar cand mergi cu masina ... o acciza in acest sens ar treb sa se regaseasca in conbustibil .... faptul ca detii u autovehicul nu inseamna ca si poluezi .... iar impozitele de la noi au caracter de ' nationalizare ' cum era pe vremea comunistilor ... In pretul combustibilului la pompa e inclusa si acciza si taxa de drum. Mai demult erau defalcate pe bon. Deci platesti cat poluezi. Devine interesant in momentul cand trebuie sa platesti si vigneta, asta fiind o taxa de utilizare a drumurilor nationale, si care in tarile civilizate se plateste numai pentru autostrazi. Sa nu facem confuzie. Impozitele de la noi au caracter de japca, un fel de haiducie inversata: luam de la saraci si dam la bogati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? A reusit cineva sa reduca impozitul la un Patrol 2.8 prin metoda autoutilitara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? A reusit cineva sa reduca impozitul la un Patrol 2.8 prin metoda autoutilitara? Va salut,ati fost cumva pe la financiar,sa intrebati cat datorati pentru un 2.8 ?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: impozitul anual- se poate plati mai putin ? Pt autoturism 2356 cmc, costa cam 760 ron/an.... Pentru nimic... De asemenea pe aceeasi persoana este inscris si o " Autospeciala brat macara" cu motor de 5500 cmc, MTMA 12100 kg, iar impozitul e de 110 ron/an. A ramas acelasi de cativa ani incoace... Sa inteleg ca daca-ti pui o macara pe masina si motor de saviem, se reduce de 7 ori impozitul ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate