Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In padure Sony X1 nu are semnal telefonul vechi merge in acelasi loc ... care este cel mai "semnalicos" telefon ???

Postări Recomandate

Salutari tuturor,

Situatie reala : Eu in padure ... telefonul meu Sony Ericsson X1 ... Semnal la telefonul meu NIMIC

Iau telefonul de la copil , Nokia mai vechi, la el avea ceva semnal dar se auzea intrerupt , totusi puteai sa suni si daca aveai rabdare si sa comunici.

Intrebare : care este telefonul care atunci cand Sony Ericsson X1 nu are semnal are cea mai buna calitate a semnalului si a convorbirii ??

Eventual mai accesibil ca si pret ... sa-mi iau unul sa-l tin in masina , data viitoare cand vreau sa sun din padure un prieten sa am cu ce ...:ha:

Toate bune,

Calin

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: In padure Sony X1 nu are semnal telefonul vechi merge in acelasi loc ... care este cel mai "semnalicos" telefon ???

Nokia are intradevar semnalul destul de bun, dar nu toate, si preferabil clasa business. Alt aspect la Nokia, este ca sunt "optimiste" cu semnalul pe care il au, in sensul ca afiseaza mai multe lininute pentru mai mult timp, pana ajung la concluzia ca nu prea e.

6310i intradevar e cam cel mai bun din acest punct de vedere de la Nokia, dar exsita ceva care-l bate. Ericsson R520m, cu atena extensibila, e campionul. Eu am unul cu antena standard, si intradevar, nu ma plang de semnal. Daca nu am eu pe o retea, nu are nimeni pe reteaua respectiva.

Link spre comentariu

Re: In padure Sony X1 nu are semnal telefonul vechi merge in acelasi loc ... care este cel mai "semnalicos" telefon ???

Despre semnalul la NOKIA 5130 ce stiti ? E bun ? Eu am doua la fel unul e 5110 si celalalt 5130, amandoua sunt Made In Germany doar ca cel 5110 nu e codat pe RO.:tk

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Ei Caline... cu asta mi-am batut si eu capul si am ajuns la o concluzie...Sony erikson k750i...verificat si dupa care plang...si noua achizitie Nokia 6310 i de la mama lui, achizitonat second dar in stare foarte buna de la o cunostinta... care urmeaza sa-l testez cand ajung la munte...cu restul am dat de toti pereti:grin:

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Eu am un E71 de la Nokia de care pot spune ca sunt profund nemultumit in ciuda tuturor "facilitatilor" care le are. Astept un 6310i din D ...E cel mai bun telefon care l-am avut vreodata ... atat ca semnal, calitate sunet cat si durata acumulator ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Unde am eu casa, in bucatarie, semnalul Orange este foarte slab spre deloc.

Verificat cu zeci, ca sa nu spun peste 100 modele in 13 ani, telefoane ale mele, rude, prieteni, cunostinte care mi-au trecut pragul.

Cel mai bun semnal l-am avut acum vre-o 11-12 ani cu Motorola 9700 (parca) si acum il mai am intr-un sertar. Iar in prezent, intamplarea a facut sa fie tot Motorola Z8. Altele NO SIGNAL sau semnal intermitent.

Or fi altele mai bune, dar inca nu am aflat eu de ele.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Eu am un E71 de la Nokia de care pot spune ca sunt profund nemultumit in ciuda tuturor "facilitatilor" care le are. Astept un 6310i din D ...E cel mai bun telefon care l-am avut vreodata ... atat ca semnal, calitate sunet cat si durata acumulator ... :wink:

Aceeasi problema si tata cu E71 . In padure mereu vorbeste de pe alte telefoane . In schimb ca durata a bateriei este multumit . Eu am un HTC Touch HD si in padure este peste E71 dar nu cu mult . Am avut si Iphone si m-a cam dezamagit .

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

Despre semnalul la NOKIA 5130 ce stiti ? E bun ? Eu am doua la fel unul e 5110 si celalalt 5130, amandoua sunt Made In Germany doar ca cel 5110 nu e codat pe RO.:tk

Nokia 5130 este doar pentru banda de 1800 MHz respectiv Cosmote.

Link spre comentariu

Atar a punctat cel mai bine.

Cele mai tari telefoane pe partea de semnal sunt modelele vechi de Motorola.

Caramizi dar semnalul era beton.

Link spre comentariu

Pentru iesiri foloseseam Ericsson R310s (aripioara de rechin).

Bun telefon din toate punctele de vedere.:h5

Din pacate bateria nu mai tine decat cateva ore.

Nu gasesc baterie sa o inlocuiesc! :dr3

:tk

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Stie cineva cum sunt Sonim-urile la semnal ca ma cam bate gandu sa imi iau unu ?

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Stie cineva cum sunt Sonim-urile la semnal ca ma cam bate gandu sa imi iau unu ?

Slabe. Cel putin primul model e slab la semnal.

Link spre comentariu

Se pot indica maxim 5 modele de telefoane ?

Poate o sa mai caute si altii si ar fi mai simplu sa facem o lista cu 5 modele si ... gata :h5

Multumes pentru sustinere si ajutor

Calin .

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

In ultima perioada am testat nokia e50, e51, e52, e71, e72, htc diamond 1 si 2, htc hd, si cateva HP-uri si pot spune ca toate sunt ffffff proaste, singurul telefon de care am fost cu adevarat multumit a fost nokia 6210 si 6310...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Am avut toate modelele. In prezent am XP1 si XP3 Enduro. Sint beton!

Primul model (XP1) are cel mai bun semnal. Daca-i mai pui si antena externa (optiune +/- 30,-€) bate tot ce am intilnit pina acum (GSM). XP3 are "semnal" mai slabut, in schimb e protejat IP-57 (1m sub apa pt. o jumatate de ora) si vede incarcatorul (la mine) in fiecare a doua vineri (indiferent de cit de descarcat e). XP3 Quest si Quest Pro, are "standby-ul" de pina la 45!!! de zile.

Daca insa vrei semnal "garantat" (si te tine punga:wink:), in functie de zona de pe glob pe unde umbli, poti alege intre unul dintre sistemele urmatoare:

Iridium

Thuraya

Globalstar

Inmarsat

ACeS

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

salut,

eu am de cateva luni telefonul acesta, luat pentru iesire pe coclauri:

http://www.officegsm.ro/SAMSUNG-B2100-EXPLORER-RED-c-p5427.htm

Este si el certificat:

Shock, water and dust resistant (IP57, MIL-STD-810F)

- Water proof up to 1 meter and 30 minutes

- Anti-shock materials (urethane)

Si de asemenea are o lanterna super buna. Bateria tine fix o saptamana vorbind la telefon in mod normal.

Si in primul rand nu costa cat Sonim-ul ... :grin: (eu l-am luat cu 150 ron la oferta de la un magazin Vodafone).

Semnalul este foarte bun, de exemplu la mine la birou cu HTC Touch HD nu prea am semnal, la fel cu alte telefoane moderne. Insa cu Samsungul nu am probleme deloc.

off-topic - Pana la urma am ramas cu acest telefon zi de zi, HTC-ul e nefolosit, poate o data pe saptamana mai ma uit la el nitel. Un telefon vechi, cu butoane si simplu, fara nici un gadget suplimentar este de o mie de ori mai bun pentru cei care vor sa vorbeasca decat orice telefon modern.

PS - Samsung 2700 este chiar mai bun, are slot de card, busola, etc.

aici o prezentare, faceti abstractie de agramatul si obositul care prezinta :ha: http://telefonultau.eu/products/Samsung-B2700-Ferrari-Red.html

Editat de Schultz
KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

Ce stiti de Nokia 3720 ? Vad ca si el e certificat.

Nu stiu cat de certificat dar zic ei ca e anti-apa, anti-praf si anti shock.

Cum sta cu semnalul oare?

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

Se poate citi si ce s-a mai discutat pe un topic similar ca tema.......

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=38362&highlight=telefon

,

Link spre comentariu

Am avut toate modelele. In prezent am XP1 si XP3 Enduro. Sint beton!

Primul model (XP1) are cel mai bun semnal. Daca-i mai pui si antena externa (optiune +/- 30,-€) bate tot ce am intilnit pina acum (GSM). XP3 are "semnal" mai slabut, in schimb e protejat IP-57 (1m sub apa pt. o jumatate de ora) si vede incarcatorul (la mine) in fiecare a doua vineri (indiferent de cit de descarcat e). XP3 Quest si Quest Pro, are "standby-ul" de pina la 45!!! de zile.

Daca insa vrei semnal "garantat" (si te tine punga:wink:), in functie de zona de pe glob pe unde umbli, poti alege intre unul dintre sistemele urmatoare:

Iridium

Thuraya

Globalstar

Inmarsat

ACeS

Intradevar ce ai enumerat aici sunt cele mai bune la semnal dar pretul si dimensiunie (sunt destul de mari si grele si mai au si antena foarte mare)te fac sa te gandesti de doua ori, am la munca Thuraya si intradevar e imbatabil mai ales ca pe aici pe la mine prin zona e mare problema cu semnalu retelelor GSM si pe deasupra sunt si bruiate.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Am gasit pe un site, "adaptor pentru antena" face legatura intre telefon si antena (de la masina) si se zice ca prinde semnalul mai bine din locul in care te afli (paduri, vai, etc...) Are cineva asa ceva? Cum functioneaza ?

http://avc.ro/APP_shop/prodList.asp?idCategory=298

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

@Eugen Remus Cucu

:grin:

Sa nu sarim calu`!

La categoria GSM, XP3 (Enduro sau Quest) face fata respectabil la semnal, iar in rest (protectie, fiabilitate, etc.), e intr-adevar bun. Uite-l pe al meu, azi-vara la balta si la The R.A.T. 2010:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare