Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In padure Sony X1 nu are semnal telefonul vechi merge in acelasi loc ... care este cel mai "semnalicos" telefon ???

Postări Recomandate

Re: In padure Sony X1 nu are semnal telefonul vechi merge in acelasi loc ... care este cel mai "semnalicos" telefon ???

Ca sa-mi fac reclama la telefon (desi nu e de vanzare), eram mai acu vreo cateva ore cu Max in padure, si unde el nu avea semnal cu un Samsung smecher cu Google Android si Touchscreen, io aveam cu Ericsson R520m.

:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: In padure Sony X1 nu are semnal telefonul vechi merge in acelasi loc ... care este cel mai "semnalicos" telefon ???

@Eugen Remus Cucu

Sa nu sarim calu`!

La categoria GSM, XP3 (Enduro sau Quest) face fata respectabil la semnal, iar in rest (protectie, fiabilitate, etc.), e intr-adevar bun. Uite-l pe al meu, azi-vara la balta si la The R.A.T. 2010:

Cu XP1, cand am vrut sa ma dau smecher in fata unora, am bagat telefonul intr-o balta. In 10 secunde era plin de apa in el. Mai lipseau doar pestii. :grin:

Link spre comentariu

Ca sa-mi fac reclama la telefon (desi nu e de vanzare), eram mai acu vreo cateva ore cu Max in padure, si unde el nu avea semnal cu un Samsung smecher cu Google Android si Touchscreen, io aveam cu Ericsson R520m.

Mda.

Are dreptate Vstef. Vorbeam cu plaleta aia fara nici o problema iar cu Samsungul meu nu ma auzea lumea desi eu ii auzeam.

Oricum, am mai spus ca telefoanele vechi aveau semnal mai bun decat astea noi. Te poti baza pe ele pt scopul pt care au fost facute. Asa si la masini. De aia imi plac mie mai mult vechiturile. :grin:

Link spre comentariu

Mda.

Are dreptate Vstef. Vorbeam cu plaleta aia fara nici o problema iar cu Samsungul meu nu ma auzea lumea desi eu ii auzeam.:grin:

Si bineinteles aveti amindoi aceeasi "retea", sau cum s-o fi numind aia`cind zici ca ai vodafone sau romtelekom sau mai stiu eu care. Caci altfel comparam mere cu pere.

Referitor la patania ta cu sonim-ul, ghinion... . Probabil ca nu a fost bine inchis. Ma refer la capacul bateriei (tre`sa fi atent cind il inchizi sa nu se miste garnitura), sau capacul de la mufa de incarcare si casti, sau capacul de la mufa antenei exterioare. Oricum XP1 nu este submersibil. Doar protejat la stropi (eu de ex. am telefonat, in repetate rinduri, in timp ce faceam dus).

XP3-ul e submersibil - 1m pt.1/2h. Si asta bineinteles cu toate capacele orificiilor inchise. In caz contrar cade garantia si se umple de apa :grin:.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Sonim XP3 este cel mai potrivit telefon outdoor: dintr-un lot de 10 cumparate din Dubai, impreuna cu prietenii in iulie 2009 pana acum n-a cedat niciunul, in ciuda exploatarii hard

:dr3 vitara 98
Link spre comentariu

nu se mai fabrica 6310i de multa vreme, in schimb sunt niste variante refurbished cu carcase originale nokia dar sunt putin mai scumpe si cu garantie aprox vreo 300 ron, iar ca baterie si semnal eu am un 5140 de care s foarte mandru :wink:

Link spre comentariu

Sonim XP3 este cel mai potrivit telefon outdoor: dintr-un lot de 10 cumparate din Dubai, impreuna cu prietenii in iulie 2009 pana acum n-a cedat niciunul, in ciuda exploatarii hard

Salut

La ce pret le-ai luat din Dubai ?

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

nokia 6310i unde mai pot gasi original?

O cunostinta si-a adus din Germania de vreo 2 ani un 6310i nou nout (nefolosit) cu 600 euro.

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

O cunostinta si-a adus din Germania de vreo 2 ani un 6310i nou nout (nefolosit) cu 600 euro.

Hai bre, termina cu prostiile. Cine e atat de socat ca sa dea 600 de euro pe un 6310i? Vreau sa vad si eu factura aia cu care a luat el telefonul ala.

Link spre comentariu

Poti gasi pe Amazon.co.uk cu preturi intre 60-80 de lire.

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

Poti gasi pe Amazon.co.uk cu preturi intre 60-80 de lire.

Sigur. Second Hand sau reconditionate.

Nokia 6310i noi nu se mai gasesc.

Multa lumea se fenteaza cu cele refurbished (reconditionate). Ma distreaza cum sustine lumea ca sunt noi si originale. Ca scrie Made in Findland pe ele. :ha:

Circula tot felul de "texte" la vazatori. Ca cica sunt dintr-un stoc cumparat de firma Mercedes pt camioane si nu le-au mai dat sau alte tampenii de genul asta.

Nu puneti botu' la chesti de genul asta. :grin:

Link spre comentariu

Maxule....tu aveai unu....nu e de dat? :D

Never stop exploring
Link spre comentariu

sonim xp3 quest-foarte bun pt.acumulator,semnal,utilizare out-door

Spune-ne si noua, te rog, daca ai asa ceva, de cand il ai, ce probleme ai avut cu el si care ar fi partile proaste. Am citit o gramada de review-uri, majoritatea negative despre telefonul asta, iar de vazut nu l-am vazut decat in poza. As vrea sa-mi iau ceva tot atat de bun pe cat a fost 6310i, care a murit recent inecat, insa nu am prea multe optiuni. Am incercat si eu o varianta de aia de 6310 ''refurbished'' si m-a tinut 3 zile.

Link spre comentariu

Aceeasi problema si tata cu E71 . In padure mereu vorbeste de pe alte telefoane . In schimb ca durata a bateriei este multumit . Eu am un HTC Touch HD si in padure este peste E71 dar nu cu mult . Am avut si Iphone si m-a cam dezamagit .

Eu am atat E71 cat si E72 si nu am avut deloc probleme cu lipsa semnal in padure si pe coclauri .

Link spre comentariu

a fost la vinzare sonim xp3 enduro pt. ca intre timp am luat xp 3 quest la care acumulatorul rezista mult mai mult.

pt.quest acumulatorul are curent 4-5 zile in conditii de utilizare intensa.rezista f.bine la apa,frig,socuri mecanice.

singura nemultumire a fost cind in sita care protejeaza microfonul a intrat noroi si di aceasta cauza interlocutorii ma auzeau mai greu.

am avut toate modelele pentru out door de la nokia dar din pct.meu de vedere sonim xp3 quest le depaseste.

Link spre comentariu

Chiar daca e ceva mai vechi, aici unde sunt eu isi face treaba foarte bine cel putin pe satelit, pe GSM nu prea din cauza semnalului slab.Cred ca ar merge foarte bine in tara si pe GSM ajutat de antena foarte mare in schimb preturile nu prea incurajeaza folosirea lui pe satelit. http://store.sattransusa.com/thu-sim-prp.html

Scuze pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonu.

http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/IMG0019A.jpg

http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/IMG0020A.jpg

http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/IMG0021A.jpg

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

salutare.

in legatura cu semnalu la telefoane,

1.cel mai bun semnal in ro este la cosmote

2.daca vrei sa ai semnal bun montati-va carkit original si va ajuta cu cel putin 30% la semnal datorita antenei acestuia,,am auzit ca sunt si amplificatoare pt carkit.

si in legatura cu nokia 6310i am vazut la un prieten ca pe touareg din 2009 si-a comandat carkit si a venit cu telefon nou ,deci inca mai sunt pe piata,,acum nus ce sa zic ca sunt tel noi sau ca sunt reconditionate,,cert este ca inca mai sunt, si ca o proba unde nu ai pic de semnal cu telefonul in mana daca il pui in carkit-ul masinii ai cel putin 2 liniute si poti face o convorbire,

Link spre comentariu

salutare.

in legatura cu semnalu la telefoane,

1.cel mai bun semnal in ro este la cosmote

2.daca vrei sa ai semnal bun montati-va carkit original si va ajuta cu cel putin 30% la semnal datorita antenei acestuia,,am auzit ca sunt si amplificatoare pt carkit.

si in legatura cu nokia 6310i am vazut la un prieten ca pe touareg din 2009 si-a comandat carkit si a venit cu telefon nou ,deci inca mai sunt pe piata,,acum nus ce sa zic ca sunt tel noi sau ca sunt reconditionate,,cert este ca inca mai sunt, si ca o proba unde nu ai pic de semnal cu telefonul in mana daca il pui in carkit-ul masinii ai cel putin 2 liniute si poti face o convorbire,

si inca o chestie probata de un prieten,daca ai statie emisie receptie pe masina ai ceva semnal in plus datorita antenei acesteia,,inca nu am probat,,dar am auzit la cateva persoane

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Vad foarte multi fani Nokia si pe buna dreptate. Personal recomand Nokia 6680; nu este asa fitos dar foarte rezistent. Pe langa asta ii poti instala un programel cu care il poti forta in orice frecventa gsm in functie de ce iti ofera operatorul in zona respectiva.

hyundai galloper 2,5 d de plimbare

wolkswagen amarok de munca

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

nokia e90 , nu stiu cum e pe munte dar eu am avut semnal in mijlocul batii ( fiind marinar de meserie ) bateria se incarca repede (aprox 30 min ) foarte rezistent si fiabil , de vreo 2 -3 ani il tot car cu mine pe vapoare , inca rezista eroic si mie si mediului de acolo ( vibratii din greu umezeala si cel mai important un mediu "sarat") tine la tavaleala foarte bine singura belea avuta a fost dupa ce m-am imprastiat la propriul cu scuterul (am reusit sa ii fisurez microfonul )

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

nokia 3310 ..printre cele mai bune la semnal de la nokia..

Mitsubishi L200 <>2005

hyundai accent 1.5 crdi 110 cp

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare