marga1 Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: consum 80 l gaz/100 km - jeep cherokee ,'91, 4000cc,cutie automata am montat filtru de aer si termostatul, acum motorul se incalzeste, trebuie sa consum gazul sa vad in cazul asta cam cat ia la 100 de km white8snow: masina trage foarte bine as zice, nu am cronometrat dar cred ca ajung la 100 Km/h in mai putin de 10 sec, dupa cum am vazut ca accelereaza, iar in teren nu am intalnit situatie la care motorul sa nu faca fata daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
white8snow Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: consum 80 l gaz/100 km - jeep cherokee ,'91, 4000cc,cutie automata hmmm, sub 10 secunde pe benzina sau pe gaz ? la mine 0-100 pe benzina este cam 6.5 secunde si pe gaz vreo 12 . Eu cand fac consumul la gaz merg pana se goleste butelia apoi incarc vreo 10 litri si vad cati km fac . oricum am obs o chestiune ciudata , odata cu aplicarea reductiei la admisia de aer merge ok gazul in sensul ca nu da rateuri sau nu se simte ca ar merge aiurea ( ma refer nu rotund ) . Tie cat iti consuma acuma dupa reparatie ? Momentan ma gandesc cum sa fac o inventie sa pot modifica debitul de aer cand sunt pe benzina si sa-l reduc cand sunt pe gaz. Am o intrebare, instalatia ta e clasica ? Daca da ai facut ceva ca protectie pt rateu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaE Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: consum 80 l gaz/100 km - jeep cherokee ,'91, 4000cc,cutie automata Am vazut din semnatura ta ca esti din Cugir, in Alba iulia este un service auto la care baietii is compententi, am lucrat de vbreo 2 ori cu A6-le ( cand eram in prin Alba ) ca nu imi placeau niste chestii. SService-ul e vizavi de o scoala chiar pe strada principala, caci nu mai stiu cum se chema .( Cum vii dinspre Sebes / Vintu intri in Alba si mergi prin centru pana treci de cladirile bancilor , ultima e BCR pe stanga. Dupa cladirile alea drumul principal fce la dr si ai acolo niste semafoare. Pe stg ai ceva liceu/scoala si pe dreapta e un service micut cu magazin de piee auto. Au o hala mia mare de service in alta parte dar asta e mia simplu de explicat . ) Baietii ar trebui sa te rezolve, daca nu iti pot recomanda mecanicul meu permanent ptr A6 3.0 si ptr Wrangler de 4.0 din Cluj . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 (editat) Re: consum 80 l gaz/100 km - jeep cherokee ,'91, 4000cc,cutie automata mersi MaE, voi merge in alba sa vad ei ce zic white8snow : pe gaz ca nu merge pe benzina si pus pe setarea POWER acum ca sunt montate astea, am facut un plin si e drept s-a dus cam cu 20-30 km mai mult ca inainte asta cred ca e din cauza ca se incalzeste motorul, dar probleme tot are va tin la curent cu ce se intampla dupa ce merg la service Editat Octombrie 20, 2010 de marga1 daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate