Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe linga Timisoara.

geza g300

Postări Recomandate

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Pe linga Timisoara.

Ati avut parte de ceva noroaie ... da mare pacat ca nu ati venit la Bozovici. Ricardo si trupa ne a pregatit o iesire pe cinte...

Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc baieti ati fost foarte detreaba desi nu ma cunosteati,nu stiu cum va cheama ca nu am apucat ,experienta noastra off road s-a terminat ff repede,probabil o sa o lasam pt vremuri mai uscate :grin:,asa ca multumim inca o data pt scoatere din noroi si acum cateva poze

http://img121.imageshack.us/img121/4272/141120102614.jpg

Uploaded with ImageShack.us

si daca nu am avut noroc sa mergem cu voi am plecat spre romanesti,nu aveam chef sa ne intoarcem acasa

http://img510.imageshack.us/img510/7180/dsc09816p.jpg

http://img801.imageshack.us/img801/9033/dsc09823.jpg

si inca o incercare nereusita tot din cauza cauciucurilor ,din cauza de frunze ude,si cauciucuri ce nu aveau adrenta am parasit masinile si am luat-o pe jos

http://img695.imageshack.us/img695/7076/dsc09829e.jpg

Editat de stoica aurelian
Link spre comentariu

When I die, bury me in my JEEP. 'Cause it's never been in a hole it couldn't get out of !
Link spre comentariu

maine, sambata, pe la pranz, ies sa testez caliatea noroiului din padurile stanciovei, nadasului si buzadului. daca mai are cineva astfel de curiozitate, il rog sa-mi trimita pm. toate bune

XJL... 4L
Link spre comentariu

postati, va rog, niste poze cu plimbarica de duminica. vremea a fost super, traseul cu de toate, nenumarate aparate foto, masini la greu, macar atat cat sa ne-o aducem aminte cand :old. multumesc

XJL... 4L
Link spre comentariu

postati, va rog, niste poze cu plimbarica de duminica. vremea a fost super, traseul cu de toate, nenumarate aparate foto, masini la greu, macar atat cat sa ne-o aducem aminte cand :old. multumesc

-Asi fi postat eu din ce am filmat dar cu noua orinduire nu stiu cum sa atasez materialele......:dr3 ! Oricum iesirea a fost reusita.

....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu

Inca o iesire reusita insa prea scurta,apropos,pentru sfirsitul de spatamina care se apropie cu pasi repezi organizeaza careva o :ypu..noroiala?:banana

Link spre comentariu

va fi una mai "tare" sambata si alta, soft, duminica. o sa vin in cursul zilei de maine cu detalii. daca tot intrebi, banuiesc ca te vei inscrie ca la :2dr nu te-am vazut ieri...

XJL... 4L
Link spre comentariu

Inca o iesire reusita insa prea scurta,apropos,pentru sfirsitul de spatamina care se apropie cu pasi repezi organizeaza careva o :ypu..noroiala?:banana

Vin si eu???

cu o singura conditie: iau si platforma dupa mine!!!!! :ft:ft:ft

:h5

Link spre comentariu

am inteles ca si Simbata ar fi vorba despre o iesire surpriza,oricum ma inscriu la ambele.Asadar hai sa intocmim o lista sa vedem cine va participa.:banana

1) alk......Simbata si Duminica

2)....?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare