Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe linga Timisoara.

geza g300

Postări Recomandate

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Pe linga Timisoara.

Trebuie sa vin neaparat sa va ajut,am auzit ca ramineti mai tot timpul impotmoliti si nu mai suport sa vad cum va chinuiti :ha::ha::ha: ! Acum ati vazut ca masinile tinere fac numai nazbiti ? ''Cine n-are masini batrine sa-si cumpere'' :ha::ha::ha: ! Ne zarim Duminica,dar unde si la ce ora ? :h5

....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa vin neaparat sa va ajut,am auzit ca ramineti mai tot timpul impotmoliti si nu mai suport sa vad cum va chinuiti :ha::ha::ha: ! Acum ati vazut ca masinile tinere fac numai nazbiti ? ''Cine n-are masini batrine sa-si cumpere'' :ha::ha::ha: ! Ne zarim Duminica,dar unde si la ce ora ? :h5

luati cu voi perfuzii , un tub de oxigen si un aparat de resuscitat pentru astea batrane:ha::ha::ha::ha::ha:.......abia astept sa termin portocala sa vin si eu:banana

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

cam peste 2 saptamani voi putea veni si eu, atita timp cat ma ajutati cu o platforma :-) Sami e aproape gata, insa nu va fi inmatriculat!

@kamikz daca vrei sa vi duminica, te luam ca fotograf, prieten, copilot ...

duminica dimineata la 8.30 a.m. se pleaca de la Rompetrol-Dunca (Calea Lipovei, dupa Dumbravita, dupa giratia intersectie cu centura, pe dreapta)

invitam pe toti cei care au chef de joaca :ypu

XJL... 4L
Link spre comentariu

sc tractoru srl ne asteapta:ha::ha::ha::ha:

vine tony boy sa ne scoata din aratura:grin::grin::grin:

duminica vom fi mai multe masini si poate 3 troli:grin: macar mai folosim trolile sa nu rugineasca:ha::h5:ypu

Editat de Astral

Mercedes c220-pt sufletu meu

Vw touareg-de calare

Suzuki samurai-de rasturnare

Ford fiesta-de raliu

Link spre comentariu

Off-topic: Se doreste organizarea acestei sectiuni din forum, va rog sa va spuneti parerea:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60922-Propunere-ptr-organizarea-acestei-sectiuni

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Sambata,17 dec 2011 vom organiza o iesire cu caracter umanitar avand ca tinta satul Batrana din jud Timis urmand sa facem donatii familiilor nevoiase de acolo , insemnand alimente ,haine sau orice le-ar putea fi de folos.Pentru organizare ne vom intalni maine,13 dec . la pizzeria Kontiki din P-ta Sf. Gheorghe.Va steptam.

Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV)

Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta)

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Sambata,17 dec 2011 vom organiza o iesire cu caracter umanitar avand ca tinta satul Batrana din jud Timis urmand sa facem donatii familiilor nevoiase de acolo , insemnand alimente ,haine sau orice le-ar putea fi de folos.Pentru organizare ne vom intalni maine,13 dec . la pizzeria Kontiki din P-ta Sf. Gheorghe.Va steptam.

V-am facut un topic dedicat actiunii voastre !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68299-Umanitara-pe-linga-Timisoara-17.12.2011

Mult succes ! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare