stoica aurelian Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Pe linga Timisoara. cat noroi?ca daca e iar dinalea mari nu vin sa incurc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Pe linga Timisoara. eu sambata nu pot! dar duminica ma inscriu sigur! PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Pe linga Timisoara. am vorbit cu cineva .....din zona si cica :ha: ati format o echipa care face off.. pe astfalt :ha::ha::ha: (ei asa stiu ca se face offroad :ha:) daca santeti mai seriosi poate vin si eu duminica .....dar sa nu consum motorina degeaba.......(voi mati invatat la prosti si acum ce faceti? am pretenti la uni dintre voi )...stiti voi care....:uameni ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Pe linga Timisoara. am vorbit cu cineva .....din zona si cica :ha: ati format o echipa care face off.. pe astfalt :ha::ha::ha: (ei asa stiu ca se face offroad :ha:) daca santeti mai seriosi poate vin si eu duminica .....dar sa nu consum motorina degeaba.......(voi mati invatat la prosti si acum ce faceti? am pretenti la uni dintre voi )...stiti voi care....:uameni ..adevarul este ca nu toti suntem mai seriosi,dar ce sa-i faci,daca ar fi toti ca si tine am fi fost demult cel putin campioni mondiali daca nu si interplanetari sau spatiali! :grin:.....:ha:. Oricum esti binevenit :y,chiar daca nu-ti promitem ca vom ara coclaurile sau sa sapam santuri prin paduri!!:ha::ha::ha: ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Pe linga Timisoara. asa e la incepatori,inceputul e greu:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Pe linga Timisoara. eu sambata nu pot! dar duminica ma inscriu sigur! fa, te rog, o propunere concreta pe duminica. sambata, ramane cum am vorbit. Robert, hai si tu ca faci poze faine! :h5 XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Pe linga Timisoara. maine, duminica, la ora 9.00, plecare la o tura soft de la Baron Oil (Calea Lugojului) XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Pe linga Timisoara. va salut .duminica facem o tura pe linga Timisoara 12 .12 .2010.Intilnirea este la baraj la Ianova,la ora 9 fix.Cine vrea sa vina este bine venit. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Pe linga Timisoara. voi fi acolo:ypu XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Pe linga Timisoara. I-mi cer scuze dar in urma unor consultari cu prietenii am mutat locatia turei care se va desfasura in zona Pestera Romiesti-Valea lui Liman.Asadar plecarea din Timisoara va fii la ora 7,00. Duminica 12 -12- 2010 Va multumesc.Tel informatii 0723698360. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Pe linga Timisoara. se stie ca sant prezent :banana:banana:banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SERGIUMIL Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Pe linga Timisoara. Vine si Sergiu........ Mercedes S400 cdi BMW X5 - de calareala Patrol Y60 - pentru rasturnat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Pe linga Timisoara. :grin::grin::grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Pe linga Timisoara. Maine 11 dec. purcedem la o tura de incalzire de la benzinaria Danifa (Calea Lugojului pe dreapta) la ora 8.30. Cine are chef, sa pofteasca. Daca nu reusesc sa vin duminica la Romanesti, va urez distractie maxima! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Pe linga Timisoara. Felicitari,chiar savurati distractia,am urmarit tot topicul si mi-am dat seama ca multi sunteti cam ''plecati'' de acasa,bravo si la cat mai multe iesiri. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Pe linga Timisoara. Maine 11 dec. purcedem la o tura de incalzire de la benzinaria Danifa (Calea Lugojului pe dreapta) la ora 8.30. Cine are chef, sa pofteasca. Daca nu reusesc sa vin duminica la Romanesti, va urez distractie maxima! care este traseul???? aprox??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Pe linga Timisoara. ... stim ca iesim in teren la Stanciova apoi exploram zona Cosari, Cuvesdia, Sistarovat si revenim la Stanciova. Hai cu platforma... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Pe linga Timisoara. ... stim ca iesim in teren la Stanciova apoi exploram zona Cosari, Cuvesdia, Sistarovat si revenim la Stanciova. Hai cu platforma... ce faci? nu vi cu noi? :uameni ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Pe linga Timisoara. 12-12-2010 iplecare la 7 dimineata de la baron oil,calea lugojului, iar cu restul la ana lugojana pe la 8,30.noapte buna GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Pe linga Timisoara. ce faci? nu vi cu noi? :uameni acum un ceas ne-am intors. totul a fost inghetat bocna, sleauri de piatra, masaj la organe, soare superb, zapada taiata doar de salbaciuni, gheata pe baltoace, toba smulsa, apoi un pic de intuneric, ceea ce va doresc si voua maine! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Pe linga Timisoara. cateva poze de sambata: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Pe linga Timisoara. Ma uit la poze dar nu vad antena... A cazut?! lWeekendul care vine (18-19) se pregateste ceva? 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Pe linga Timisoara. Ma uit la poze dar nu vad antena... A cazut?! lWeekendul care vine (18-19) se pregateste ceva? i-am gasit o pozitie foarte convenabila: cat a stat libera batea prin padure ca un clopot in caroserie. cred ca-i intorc si suportul pe intreior ca de mers merge impecabil. vom iesi cu siguranta in weekend. postez maine seara o propunere concreta XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Pe linga Timisoara. a ramas pe miercuri 23 dec. sa mergem cu ceva de-ale gurii si cu ce se mai gaseste, in satul Cosari sa le ducem de Craciun celor de acolo. In rest, zapada, noroi, paduri ...:banana XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marcovici4x4 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Pe linga Timisoara. Clar ca merge........:banana deabea astept sa mergem:h5 Mercedes c220-pt sufletu meu Vw touareg-de calare Suzuki samurai-de rasturnare Ford fiesta-de raliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate