Marcovici4x4 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. eu sigur:h5 Mercedes c220-pt sufletu meu Vw touareg-de calare Suzuki samurai-de rasturnare Ford fiesta-de raliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. Si eu !:h5 ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. cam peste 2 saptamani voi putea veni si eu, atita timp cat ma ajutati cu o platforma :-) Sami e aproape gata, insa nu va fi inmatriculat! SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marcovici4x4 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. ne asteapta aratura:ha: Mercedes c220-pt sufletu meu Vw touareg-de calare Suzuki samurai-de rasturnare Ford fiesta-de raliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marcovici4x4 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. cine se mai inscrie pt duminica? deabea astept sa mergem:ypu:ypu:ypu Mercedes c220-pt sufletu meu Vw touareg-de calare Suzuki samurai-de rasturnare Ford fiesta-de raliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. MOA si moi Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. Trebuie sa vin neaparat sa va ajut,am auzit ca ramineti mai tot timpul impotmoliti si nu mai suport sa vad cum va chinuiti :ha::ha::ha: ! Acum ati vazut ca masinile tinere fac numai nazbiti ? ''Cine n-are masini batrine sa-si cumpere'' :ha::ha::ha: ! Ne zarim Duminica,dar unde si la ce ora ? :h5 ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. Trebuie sa vin neaparat sa va ajut,am auzit ca ramineti mai tot timpul impotmoliti si nu mai suport sa vad cum va chinuiti :ha::ha::ha: ! Acum ati vazut ca masinile tinere fac numai nazbiti ? ''Cine n-are masini batrine sa-si cumpere'' :ha::ha::ha: ! Ne zarim Duminica,dar unde si la ce ora ? :h5 luati cu voi perfuzii , un tub de oxigen si un aparat de resuscitat pentru astea batrane:ha::ha::ha::ha::ha:.......abia astept sa termin portocala sa vin si eu:banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Pe linga Timisoara. cam peste 2 saptamani voi putea veni si eu, atita timp cat ma ajutati cu o platforma :-) Sami e aproape gata, insa nu va fi inmatriculat! @kamikz daca vrei sa vi duminica, te luam ca fotograf, prieten, copilot ... duminica dimineata la 8.30 a.m. se pleaca de la Rompetrol-Dunca (Calea Lipovei, dupa Dumbravita, dupa giratia intersectie cu centura, pe dreapta) invitam pe toti cei care au chef de joaca :ypu XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marcovici4x4 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) sc tractoru srl ne asteapta:ha::ha::ha::ha: vine tony boy sa ne scoata din aratura:grin::grin::grin: duminica vom fi mai multe masini si poate 3 troli:grin: macar mai folosim trolile sa nu rugineasca:ha::h5:ypu Editat Ianuarie 28, 2011 de Astral Mercedes c220-pt sufletu meu Vw touareg-de calare Suzuki samurai-de rasturnare Ford fiesta-de raliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Pe linga Timisoara. -Ceva poze de la ultima iesire?:grin: :h5 ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 (editat) Re: Pe linga Timisoara. cateva faze de duminica trecuta. multumim MOA. Editat Februarie 6, 2011 de Astral XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Pe linga Timisoara. Off-topic: Se doreste organizarea acestei sectiuni din forum, va rog sa va spuneti parerea: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60922-Propunere-ptr-organizarea-acestei-sectiuni Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Pe linga Timisoara. are cineva maine 19.03.2011 chef de-o iesire in zona? XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Pe linga Timisoara. are cineva sa ma ajute cu mutarea unui 4x4 de la tm la lipova in acest weekend? De preferat duminica, ca sambata lucrez... Imi trebuie platforma sau camion mic sau elicopter :-) Ieftin! Telefon 0723290033, Szabi SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: Pe linga Timisoara. problema s-a rezolvat! mersi colegu'! SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Pe linga Timisoara. nu se mai fac iesiri pe langa timisoara? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Pe linga Timisoara. Sambata,17 dec 2011 vom organiza o iesire cu caracter umanitar avand ca tinta satul Batrana din jud Timis urmand sa facem donatii familiilor nevoiase de acolo , insemnand alimente ,haine sau orice le-ar putea fi de folos.Pentru organizare ne vom intalni maine,13 dec . la pizzeria Kontiki din P-ta Sf. Gheorghe.Va steptam. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Pe linga Timisoara. Sambata,17 dec 2011 vom organiza o iesire cu caracter umanitar avand ca tinta satul Batrana din jud Timis urmand sa facem donatii familiilor nevoiase de acolo , insemnand alimente ,haine sau orice le-ar putea fi de folos.Pentru organizare ne vom intalni maine,13 dec . la pizzeria Kontiki din P-ta Sf. Gheorghe.Va steptam. V-am facut un topic dedicat actiunii voastre ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68299-Umanitara-pe-linga-Timisoara-17.12.2011 Mult succes ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate