JorJ Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Subiectul: Nissan Patrol Y61, ZD30 Echipament standard: Jante: aliaj de 16"; Anvelope: Yokohama Geolander vara/iarna 275/70/R16, cca 32" (fara foarte putin) Echipament dorit: Jante: tabla de 16" ET - 45; Anvelope: Indecis asupra marcii si profilului, dar de 35"/12.5/R16 (de preferat 35" pe masuratelea) Acum: - De ce fel de kit de suspensie am nevoie: +5, +7, +10, etc? - Ce modificari majore atrage kitul de suspensie? - Alternative la kitul de suspensie? - Considerati ca se impune si un bodylift? (nu prea agreez aceasta solutie, dar as aceepta maxim 2-3 cm)? - Considerati ca trebuiesc remodelate aripile masinii? Cat? Cum? - Masina o folosesc exculsiv pentru drumetii si offroad, ce profil de anvelopa imi recomandati? Mud vs Extrem? PS: am montat pe masina Yokohama Geolander M/T 35"/12.5/R15 ET-45, doar pentru a-mi forma o parere. Este efectiv alta masina. :grin: W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Eu am OME +5 pe masina, HD pe fata , medium pe spate. In acest conditii a trebuit sa decupez din aripi ca sa incapa 33urile Ziarelli. (33 pe masurate). Problema nu e cand stai pe loc sau cand mergi ci cand flexezi. Am dat jos si flansele ca sa incapa. Din aceasta experienta am tras concluzia ca e foarte greu sa bagi 35uri pe masurate pe Y61 LWB. In spate ai destul de putin de taiat... Asta te-ar conduce si la un bodylift. Pe de alta parte, imi permit sa exprim si parerea ca nu ai nevoie de 35uri. Nu vor face decat sa te incurce: te baga la cheltuieli si modificari gramada, iar diferenta de 1 inch garda la sol este greu sa o simti in practica la plimbare :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. am 35 si nu am probleme de care se tot aude..(taiat etc)...+7...pot pune poze cate vrei.........:2dr 1 ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. am 35 si nu am probleme de care se tot aude..(taiat etc)...+7...pot pune poze cate vrei.........:2dr Name: 07032010752.jpg Size: 1452Kb ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Y61 SWB, OME+5, bara stabilizatoare spate out definitiv anvelope 265/75R16 (aproape 32") jante ET-20 + flanse 30 sau 35 mm (nu stiu exact) atinge grav in spate in fata nu nu vreau sa renunt la acest ET, pt. ca este inalta si grea, deci o voi taia. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. am 35 si nu am probleme de care se tot aude..(taiat etc)...+7...pot pune poze cate vrei.........:2dr Se pare ca esti printre putinii care au reusit lucrul asta :wink: Ai dreptate... niste poze nu ar strica, mai ales una cu o flexare maxima. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. nu reusesc sa pun poze.....0766625458....:2dr ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Y61 SWB, OME+5, bara stabilizatoare spate out definitiv anvelope 265/75R16 (aproape 32") jante ET-20 + flanse 30 sau 35 mm (nu stiu exact) atinge grav in spate in fata nu :sc cum asa?!? Pai aceleasi roti le am si eu (aproape), dar pe jantele originale fara niciun ET si fara niciun OME pe masina si nu mi s-a intamplat sa atinga vreodata. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Se pare ca este vorba despre prezenta barei stabilizitoare. Nici giorgel, nici koala si nici eu nu avem :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Se pare ca este vorba despre prezenta barei stabilizitoare. Nici giorgel, nici koala si nici eu nu avem :-) + ET negativ :-) Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Eu am 285/75parcasau 85 /R16 Silverstone MT(echivalentul a la 33'') , m-am dat cu ea dar nu grav si nu a atins de loc . Ba pot sa cred ca mai e loc berechet , daca mai bag si un ome +5 la revedere tabara draga ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Ome +4 cm,taiat din aripi si facut alte overfandere. Roti 35x12.5x15 pe jante de 15J10 et-5 si flanse de 30 mm. (e foarte lata,nu-mi incape pe platforma :grin: ) Bara stabilizatoare spate extirpata. La incrucisari maxime pe spate atinge un pic in overfandere dar foarte putin,nu mi le-a deranjat niciodata de la locul lor. Am pus motor de 4.2,consumul a scazut la 10 si trage foarte bine rotile de 35. Chiar daca spun unii ca nu ai nevoie de 35 eu intentionez sa-i pun 38X14 :wink: http://www.postimage.org/image.php?v=TsJhOZJ Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. @CFantana... o poza din lateral, ai, te rog? Eventual si una spate. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. @CFantana... o poza din lateral, ai, te rog? Eventual si una spate. Daca nu se supara @cfantana atasez eu o poza :wink:( scuze de calitatea pozei ) http://s3.postimage.org/5272S.jpg' alt='5272S.jpg'> :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. nu reusesc sa pun poze.....0766625458....:2dr http://img839.imageshack.us/i/p1150714i.jpg/ http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Nu prea am poze,ii fac si pun :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. Pai pana la urma concluzia care e? Intra roti de 35 la SL de 5 inch? sau ba? OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Roti pentru Patrol Y61 ZD30 - Scurt si la obiect. masina a fost vanduta si ...a ajuns la mine la service, a "suferit" cosmetica la greu si ............. cura de slabire. Revin cu poze ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate