Yonutz Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: schite bara ARB sau AFN pls.. Nu am scris ce am scris ca sa contest ceva sau pe cineva ... Mi s-a parut putin jignitoare atitudinea domnului Tudor (foarte bun meserias si vechi in bransa deci cu experienta) la adresa celui care a afirmat ca in 3 zile poate face o bara fata ...mai novice ce-i drept... :wink: DACA ai schitele respective, DACA ai sculele necesare manufacturarii si DACA te mai si pricepi atunci cred ca este posibil sa faci o astfel de bara ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: schite bara ARB sau AFN pls.. Nu am scris ce am scris ca sa contest ceva sau pe cineva ... Mi s-a parut putin jignitoare atitudinea domnului Tudor (foarte bun meserias si vechi in bransa deci cu experienta) la adresa celui care a afirmat ca in 3 zile poate face o bara fata ...mai novice ce-i drept... :wink: DACA ai schitele respective, DACA ai sculele necesare manufacturarii si DACA te mai si pricepi atunci cred ca este posibil sa faci o astfel de bara ... atitudinea MEA ti s-a parut jignitoare???? fiindca mi-am cerut scuze, sau de ce?fiindca am explicat apoi , la cererea "imperativa" a celor care au postat ulterior ?sau fiindca nu am replicat celuilalt cu "3 saptamani"?? Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: schite bara ARB sau AFN pls.. Am facut pana acuma vreo 7 bare la diferite masini si nu am gasit una simetrica in sensul ca sablonul care il aveaam deja sa se potriveasca. Am plecat intodeauna de la poze facute in diferite unghiuri.O bara facuta ca la carte cu intarituri pe dedesupt.cu prinderi pe dedesupt sa nu se vada suruburile in fata dureaza mai mult de trei zile.Bara lui atar de la grand a durat cam 2 saptamani dar a iesit ceva deosebit.In trei zile se poate face ceva la repezeala gen 2 tevi cu niste coturi si un dispozitiv de prindere.La patrolul meu fata a fost accidentata si aveam o abatere de 3 cm fata de sablon. Deci nu ai nevoie decat de scule si de poze sau dc ai o masina ca a ta sa o poti masura live. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Re: schite bara ARB sau AFN pls.. 8-10...30 de ore per total la o bara , cu toate alea pe ea ? Cu siguranta , numai daca ai totul aproape , in sufragerie de preferat , chiar si usa de la baie foarte aproape . O ora la sudura ? + o ora la polizare ? + o ora la remanierea defectelor tehnologice ...??? Cu siguranta , de asemenea , daca sudeaza un robot si piesele le clampeaza pe dispozitivul de pozitionare alt robot , de preferinta in bucla directa cu cel care a debitat materialul .... Si masina e perfecta , simetrica , cu toleranta de executie de 1 mm ? E noua . absolut noua , sortata dimensional din lot ? Intreb si eu , ca un troglodit ce sint , ca stiu prea bine ca peste distanta asta 80% din oameni sesizeaza din prima o deosebire / denivelare / neregularitate de aspect plan / aliniere ...?Si toate cotele sint cunoscute ? nu masori nimic pe masina , nu demontezi nimic ? nu verifici nimic ? !!!...??? Hai sa fim lucizi , e o utopie . Cu atit mai mult daca e prototip , masina trecuta de prima tinerete , sau foarte noua - fabricata total de contabili care au biciuit inginerii de la spate ...E gata pentru bolt-on ? Nu modifici nimic ? Sper sa vad si eu in timpul vietii mele o bara prototip unicat tip cheson nervurat inchis, fabricata intr-o zi de lucru , finisata a doua zi si montata a treia zi pina la pauza de prinz . Doamne-ajuta . Respectele mele , eu lucrez mult mai lent de o zi , sint mai greu cu capul ...Cred .... Editat Octombrie 23, 2010 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Re: schite bara ARB sau AFN pls.. asta este o bara facuta intr-o dupa masa este facuta din doua corniere sudate intre ele pe mijloc ( pe lungime)din care sa taiat cu flexul diverse parti astfel incit sa rezulte ce se vede in poza nu sa facut nici un sablon,doar masurare cu o ruleta sasiul are 120 mm si atunci am folosit cornier de 60 mm in asa fel incit bara sa intre pe sasiu http://img696.imageshack.us/img696/2345/p1100027k.jpg Uploaded with ImageShack.us *** Foarte reusita bara, dar te rog redimensioneaza poza la 1024 x 768 inainte de a o urca pe imageshack si apoi pune link-ul aici pentru ca altfe iese din ecran !!! Editat Octombrie 24, 2010 de flaviu micsorare poza Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: schite bara ARB sau AFN pls.. Bineinteles ca se poate executa o bara in 3 zile, depinde doar de tehnologia si forta de munca disponibila. Dar asa cum spune si titlul topicului, se solicita aici, schite sau dimensiuni de bari si nu timpi de executie.Asa ca ar fi mai de folos autorului sa lasam polemica despre durata de executie si sa vedem cum (ne) putem ajuta la facutul barilor. Incep eu cu bara facuta de mine: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=42760 Nu e nici ARB, nici AFN, si nici nu am schite cotate dar poate pozele vor ajuta pe cineva. Mai ales ca si eu sint in cautare de idei pt. ca in curind ma apuc de o bara pt. noul meu GR. :tk Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: schite bara ARB sau AFN pls.. Noi am confectionat modelul ,,tanc,, :grin: dupa cum a fost dorinta noului proprietar al masinii! http://img641.imageshack.us/img641/4465/omega056.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img153.imageshack.us/img153/1905/omega057.jpg Uploaded with ImageShack.us NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate