davema Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Vreau sa propun o iesire pe Valea doftanei incepand de vineri 15 octombrie pana duminica 17 octombrie! Deci cazare 2 nopti la pensiunea Valea Negrasului . Azi dimineata am vb cu propietarul care mi-a spus ca are 14 camere dispuse astfel: 4 apartamente in care pot dormi 4 pers (matrimonial + canapea extensibila) 10 camere duble ,toate cu bai si tv. aici descrierea http://www.turistinfo.ro/valea_doftanei/cazare-valea_doftanei/pensiunea_valea_negrasului-c62643.html Am negociat cu omul de la 1200pe noapte toata vila la 2000 pe 2nopti! Ca si capacitate este de 36 persoane deci pe doua nopti daca vin sa zicem 30 persoane este de 66 de lei/persoana cazarea DOUA nopti! Ne poate pregati si mic dejun si ciorba si bulz si ce mai vrea muschiul nostru! Ideea este in felul urmator : DACA in doua zile incepand de azi ne strangem destui atunci o pot rezerva si da un avans de 50% eu personal. Deci daca cazarea va costa 70lei/persoana atunci cu mancare si bautura poate fi la 150 lei/persoana , adica 2 mic dejun(sambata +duminica) +2 cine (vineri+ sambata) Dca nu vreti cu mancare cred ca se poate rezolva si fiecare aducem la gramada ce are! Ca si traseu va fi practic reeditarea traseului din valea doftanei cu urcare prin Orjogoaia spre sorica cu cobarare prin Prislop sau daca nu invers! Lungimea traseului este de cca 50 km cu noroaie si urcari sau coborari printre brazi destul de solicitante! Am vb si cu propietarul si ne da o calauza ,vb si cu padurarii din zona sa nu deranjam un eventual vanat sa altceva! Daca sunteti interesat atunci va rog sa postati si sa stiu ce vorbesc! Invitati speciali baietii din BUZAU! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56147 Dca aveti alte propuneri de traseu din vale atunci e ok si asa! Editat Octombrie 8, 2010 de Yonutz la cererea initiatorului p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei Dane afiseaza tot meniul:2dr , mancare bautura (vin , bere, tuica...):tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei pai meniul il facem noi impreuna! pastrama muschiulet ,bulz , ciorba burta ,tuica ......burti sa fie..... depinde cum vreti ! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei stai sa vad cum fugim de la servici!!!!!!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Re: iesire 2 zile valea doftanei suna tentant si arata si bine asadar ,in principiu cred ca onoram invitatia.este cam devreme sa va spunem in mod sigur cite echipaje se inscriu de la buzau. am vorbit cu baietii si ramine sa se gindeasca si sa raspunda invitatiei eu si sandu cred ca o sa mergem.marian cel cu nisan terano albastru a vindut masina si nu cred ca o sa cumpere alta asa de repede, dar a spus ca o sa vina cu noi sa-i gasim un loc intr-o masina. cred ca ar fi bine sa fie in regim all inclusive, este mai practic si mai comod.:2dr.cateva echipaje s-au inscris la orr, si au intrat in pregatiri cu masinile.....ramine sa vedem citi ne stringem Editat Octombrie 6, 2010 de georgem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei salutare! Gata domnul dani ma bag si eu:x Poti sa ma treci pe lista de prezenta.:wink: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei si eu si eu :P Prezent:banana. Ma gandeam ca in caz de nu se ocupa toate locurile poate optam pt o alta cabana. Eu sper sa nu mai Ploua ca traseele alea se transforma in extrem:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 (editat) sa vb cu buzoieni si cred ca aterizam si noi:2dr vineri sau sambata schimb distributia si filtrele si cred ca merg si eu ..... nasol ca a vandut marius autobuzul Editat Octombrie 7, 2010 de Astral Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei Super, ma inscriu si eu cu 2 echipaje ( 4 oameni , 2 masini ) Pt cei ce cunosc traseul pe vremea asta, cam ce cerinte minime ar avea ? Nu de alta dar o sa vin cu un disco2 care nu cred ca va fi inaltat pina atunci , dar va avea +2'' pe spate din suspensia reglabila, MT/R si troliu. Nu am cum sa pun pina atunci blocantii , voi avea doar TC stock . So ? Trec pe acolo ? Cine stie ? LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei Super, ma inscriu si eu cu 2 echipaje ( 4 oameni , 2 masini ) Pt cei ce cunosc traseul pe vremea asta, cam ce cerinte minime ar avea ? Nu de alta dar o sa vin cu un disco2 care nu cred ca va fi inaltat pina atunci , dar va avea +2'' pe spate din suspensia reglabila, MT/R si troliu. Nu am cum sa pun pina atunci blocantii , voi avea doar TC stock . So ? Trec pe acolo ? Cine stie ? cu putin curaj se poate razbate traseul fara sa folosesti ,,troliul,,:2dr totusi mare atentie cu cei ,,incepatori,, traseul devine destul de ,,periculos,, in conditiile actuale de vreme, ar fii indicat sa aveti pe cineva cu experienta cu voi. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei domnilor pare f tentant dar din pacate eu am vandut autobuzul meu . dar daca nu plec in Anglia sa mi iau altul m as baga si eu dar k o sa fiu pasager :( chestia e k nu stiu exact cand o sa plec ,care e data la care trebuie sa dau un rasp concret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei @cobra are dreptate! Dar conditiile meteo le vom sti clar cu 2-3 zile inainte si vedem si in decurs de o saptamana ce ploaie se mai aduna! asa cum a fost de FIECARE data plecam toti ne intoarcem toti! si cu masini ! Traseul cum a fost el pe 19 09 nu apus nici o problema! singurul lucru care ma ingrijoreaza este urcarea din prislop in sorica ! daca urcam prin orjogoaia nu este nici o problema ca sunt si variante ocolitoare la noroiul de 1 m! @eko stie f bine traseul si eu zic ca o masina puternica nu trebuie sa aiba probleme cu cauciucuri mai soft decat simex! Pana acum ,ca sa recapitulez sunt: @davema @tibone @lor'eko @georgem @sandu @itland @itland deci cam 14 persoane! Daca nu ne strangem cati trebuie pana maine seara atunci poate gasim alta varianta de cazare si mergem cei care tin sa mearga! Ganditi-va pana maine seara sa stiu cat iese pretul cu all inclusive! BAFTA!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei Vin si eu sambata si poate duminica dar fara cazare. O sa fac naveta catre Ploiesti seara. :ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 (editat) @brutaru Sa va spun un pic despre meniu? bine! Ar fi in felul urmator: Sosire tuica de pruna de Valeni! Branza de oaie Piept ardelenesc fiert in zeama de varza Kaizer de porc Salam de vara Davema Carnati uscati Icre de crap Zacusca de gogonele Ceapa rosie ,alba ,castraveti, rosie, ardei gras! Variante de seara Ciolan de porc(500gr) import germania cu cartofi cu chimen Pulpa de rata(200gr) import germania cu varza pastrama muschiulet interior de oaie(250gr) cu c-ti plescoi(100gr) ,mamaliga si piuree S-au scarita de porc(600-700gr) cu sos bbq cu cartofi la cuptor si salata Coleslaw(varza ,ceapa ,maioneza) ASTA daca se vrea ceva altfel decat un gratar! daca nu mergem clasic cu gratar de ceafa , c-ti de casa etc! voi le puteti alege pe astea si daca ne strangem destui pot vorbi si cu omu sa ne faca ceva din zona mai special sa vedem la preturi! Pacat ca nu pot pune poze ptr exemplificare!!!!! http://img440.imageshack.us/img440/3194/056lp.th.jpg' alt='056lp.th.jpg'> http://img214.imageshack.us/img214/2315/064hs.th.jpg http://img195.imageshack.us/img195/4610/062dk.th.jpg[/img] Editat Octombrie 7, 2010 de Astral p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei Da, bun meniul ! stai sa vedem cu liberul !:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 hai Davema mai spunene ceva........:2drcind este intilnirea ,unde,cum,de la ce ora pina la ce ora...etc......uimestene cu prezentarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 hai Dane cu detalii; citi km de off road , rupem masinile......:ha::ha::ha: apropo invoiri de la munca ne dai?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 Salutare de la Macinicu, .... ma anunt si eu pe lista, aproximativ la fel ca Nessum. Mai concret.... cu masa dar fara cazare..... Toate cele bune de la Macinicu. :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 As veni si eu! Nu de alta, dar initiativele colegului @Davema se dovedesc a iesi foarte bine! ;) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 Imi pare rau dar mai mult nu spun pana nu ne strangem sa putem face aceasta intalnire! daca pana diseara la 22-22,30 nu suntem 30 o reprogramez cu cei inscrisi in alta locatie si daca mai raman locuri .... apoi detalii cat cuprinde! Nu vreau sa va suparati pe mine dar eu mi-am dat cuvantul ca maine la ora 8 00 am il sun sa confirm si nu vreau sa ma fac de cacao! daca gasesc alta cazare cu o singura noapte anunt! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 (editat) Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 OK. atunci dau si eu detaliile despre traseu dupa ora 22:ha: Editat Octombrie 7, 2010 de LorD'eko Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 Eu nu mai am masina, Terrano Verde, am vandut-o. Dar sa vedem.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 Daca permiteti o gluma, pentru ca am inteles ideea... dar suna fain titlul vostru: iesire 2 zile... 15,16,17 :wink: . Distractie! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 Daca permiteti o gluma, pentru ca am inteles ideea... dar suna fain titlul vostru: iesire 2 zile... 15,16,17 :wink: . Distractie! iesirea este de 2 zile ca distractia tine 3 asta e ideea cu gasca :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: iesire 2 zile valea doftanei - 15, 16, 17.10.2010 Ptr tine andrei chiar ca as reprograma ! ideea este ca sapt cu 29 este orr-ul si cred ca ma inscriu si eu la standard! oricum poate o facem sapt asta de sambata pana duminica!Am c autat si gasit cazare dar nu auu toate bai! si nu stiu cum sa va impart! plata la fel dar dormitul altfel? merge ? eu zic ca nu! vedemce iese pana diseara si poate o facem mai scurta daca pot gasi cazare convenabila! acum mai sun la o pensiune! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate