Vizitator C6Vette Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Salut, sper sa gasesc printre voi un expert binevoitor care a ma indrume un pic in vederea cumpararii unui buggy. Am avut ocazia sa conduc un ATV Kavasaki (nu retin exact modelul) si mi-a placut, dar cred ca mi se potriveste mai bine o masinarie de offroad cu volan. Ce mi-as dori de la buggy 1. 2 locuri 2. transmisie automata 3. sa se descurce in offroad ca si un atv mediu/bun 4. putere relativ mare, viteza maxima undeva pe la 100 km/h sau peste Apreciez orice sfat in domeniu. Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Incearca Polaris RZR este exact ce cauti.Numai bine. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert nu este afacerea mea, sa nu se supere moderatorii pe mine cauta luca-motorsport pe google daca iti plac ideile lor vorbim cu baietii mai sunt si altii dedicati pe latura strict offroad cum ar fi taifun/offroad @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator C6Vette Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Incearca Polaris RZR este exact ce cauti.Numai bine. Merci, e chiar ceea ce caut la prima vedere. Am mai explorat cateva variante, cum ar fi Kawasaki Teryx, insa imi place mai mult Polarisul din punct de vedere strict estetic. @robertz: Am gasit luca motorsport pe net insa mi-a dat antivirusul ceva warning cu pagina lor si n-am mai continuat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert salut. am fost fan polaris, mi-am adus unul nou inca dinainte de a avea reprezentanta la noi insa desi arata cel mai bine la fiabilitate sunt cam slabute. la ultima tura facuta prin iunie si care a durat cam 30 minute s-a stricat cam tot ce se putea strica si de atunci tot comand diverse piese din state poate poate ajung sa-l repar. mie unul mi-a fost de ajuns experienta asta, am trecut intre timp la japoneze :-) daca tot vrei buggy de ce nu cauti sa cumperi un proiect de la piranha, cauta pe net . platesti ceva maruntis pe schita si ai acolo toate cotele si cam ce piese se potrivesc si de la ce masini (sh) in primavara ma apuc si eu de un piranha, stiu ca sunt baieti pe aici care si-au facut asa ceva si merg f bine. bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Buna! Eu mi-am facut un Piranha cu 2 locuri i-ti recomand daca vrei ceva incredibil de rapid si stabil off road! problema e numai tractiunea spate.(am mai construit si un buggy 4x4 :) Bafta! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator C6Vette Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Problema e ca nu am nici cunostinte de mecanica si nici rabdarea necesara sa construiesc ceva de la zero. M-a descurajat putin sa aud ca nu e cel mai fiabil RZR-ul, dar mai astept sa aud si alte pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Buna! Eu mi-am facut un Piranha cu 2 locuri i-ti recomand daca vrei ceva incredibil de rapid si stabil off road! problema e numai tractiunea spate.(am mai construit si un buggy 4x4 :) Bafta! off topic" am vazut jucaria ta si nu pot sa spun decat ca balesc. mi-ar place s-o iau etapizat si sa am timpul necesar sa-mi fac unul la fel, desi am cu ce nu cred ca am timpul necesar ( asa e in viata l ainceput ai tiimp si n-ai cu ce iar cativa ani mai tarziu se inverseaza situatiunea...) just asking/: nu-l vinzi? :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Problema e ca nu am nici cunostinte de mecanica si nici rabdarea necesara sa construiesc ceva de la zero. M-a descurajat putin sa aud ca nu e cel mai fiabil RZR-ul, dar mai astept sa aud si alte pareri. Vrei neaparat ceva de la zero? Bine ar fii sa mergi pe un design deja in folos,cu defectele rezolvate. Singurul care stiu ca face buggy-uri de pe forum e Maurizio. Am cumparat unul de la el acum cativa ani si n-am regretat nici pana in ziua de azi. 250cc 4T 2 locuri,structura tip rollcage. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert off topic" am vazut jucaria ta si nu pot sa spun decat ca balesc. mi-ar place s-o iau etapizat si sa am timpul necesar sa-mi fac unul la fel, desi am cu ce nu cred ca am timpul necesar ( asa e in viata l ainceput ai tiimp si n-ai cu ce iar cativa ani mai tarziu se inverseaza situatiunea...) just asking/: nu-l vinzi? :2dr Care jucarie zici? Aia mica ? Pai e de vanzare ! Depinde cat de serios intrebi? "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Dane, Polaris RZR e una iar Polarisul pe care l-ai avut tu (ATV) e cu totul altceva ...Am vazut una live la Alex de la GTC ... crede-ma e cu totul altceva. Am inteles ca anul asta in decembrie scot un nou model ...alta turbaciune. Sigur si un buggy homemade dupa niste schite/modele reusite poate fi ceva. Dar intrebarea este ....in Romania, unde il poti face si cine ti-l poate face la un pret corect in asa fel incat sa nu fi motivat sa cumperi unul gata facut, probat si deja cu performate recunoscute cum ar fi RZR-ul ....:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Care jucarie zici? Aia mica ? Pai e de vanzare ! Depinde cat de serios intrebi? sa mor daca nu e marfa. zi-mi ceva detalii si un pret sa te scap de ea. sau un piranha gata facut pe-acilea pe forum iara vazusem... si ala imi place de mor. @yoane, polarisul ala pe care l=am avut sunt de fapt polarisurile pe care le-am avut. 3 la numar. plus unul care sta de vreo 4 luni prin service in asteptare de diverse piese.. de care as cam vrea sa scap. iar de rzr nu-mi spune ca l-am testat printre primii. am la mine in gasca un baiat care a dat vrei 17.000 pe un rzr si cu tot cu modificari ( a vrut sa-l faca rzr s) si reparatii l-a dus in 37.000 . si ghici cine se intoarce primul din drum pentru probleme tehnice. nu recomand, sunt facute cu partea dorsala - mai mult pentru look si mai putin fiabilitate. un fel de LR al atvurilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 (editat) Re: Buggy pt off-road - caut un expert Pai aia mica e piranha cu doua locuri! E cel cu care m-am prezentat pe forum http://www.club4x4.ro/forum/showthread.php?t=37908 sau aia mare cu care am fost pe la concursuri anul trecut! Piranha e facuta dupa schitele cumparate din australia, modificat pentru 2 locuri, are motor foarte fiabil de suzuki gsxr 750 110 cp. cu cutia lui de 6 trepte(schimbi vitezele secvential fara ambreiaj), am inceput sa-i fac o cutie reductor - inversor sa aiba si marsarier tot dupa planurile forumistilor din australia, care e aproape gata, nu are diferential, are suspensie independenta, spatele pe FoxAirshock de 16 coli, fata e pe telescoape coil ower home made dar bune dupa foarte multe experimentari,etc etc, asta in mare. ca si feelig de a conduce: e incredibil de rapid (110 cp/400 kg) , stabil-conduci practic intre roti, si toate astea off road datorita suspensiei cu FoxAir. se poate upgrada pana la infinit cu motor mai mare etc etc. Da-mi un PM daca vrei sa discutam pe tema asta . Editat Octombrie 19, 2010 de buggymaker "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZR Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Buggy pt off-road - caut un expert Salut, In acest domeniu cred ca ma pricep (cel putin asa zic unii).Eu cu asta ma ocup de cel putin 5 ani.Pot sa-ti dau sfaturi bune vis a vis de sideXside.RZR-ul care la-ti vazut la Alex GTC era al meu. aaaaa numele meu este Alex iar lumea ma cunoaste de alexpolaris si numarul meu 0722252100 Scuze moderatorilor ca nu m-am prezentat comform regulamentului.:pl :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate