krys4ro Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: inmatriculare auto pt persoane cu dizabilitati persoana cu dizabilitati trebuie neaparat sa fie majora? exista ceva limitari in ceea ce priveste capacitatea cilindrica a masinii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: inmatriculare auto pt persoane cu dizabilitati persoana cu dizabilitati trebuie neaparat sa fie majora? exista ceva limitari in ceea ce priveste capacitatea cilindrica a masinii? nu exista imitari a capacitatii cilindrice cu privire la varsta, sunt 2 variante: 1. poate sa fie minor si sa aiba un handicap locomotor, unde vei fi nevoit sa modifici masina pentru transportarea lui cu tot cu scaun, ceea ce este mai greu 2. sa fie major si sa aiba permis de conducere, adaptata masina cu dispozitiv si gata. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: inmatriculare auto pt persoane cu dizabilitati daca este major e absolut necesar sa detina permis? nu poate sa fie doar pasager? adica are masina dar are si sofer ca sa-l transporte. De ce cineva nu poate sa detina o masina fara sa aiba permis? nu vad legatura logica intre ele, detinerea masinii este conditionata de existenta permisului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator opelvectra Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: inmatriculare auto pt persoane cu dizabilitati NUMELE MEU ESTE FLORIN. AM UN HANDICAP LA PICIORUL STANG,SI AS DORI CINE MA POATE AJUTA CU INFORMATII UNDE POT SI EU SA FAC O MODOFICARE LA AMBREAJ. ORICE INFORMATIE ESTE BUNA VENITA. CONTACT PE NR DE TELEFON: 0785988194 SAU EMAIL: FLORIN.MIRICA@YAHOO.COM mULTUMESC MULT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 (editat) Re: inmatriculare auto pt persoane cu dizabilitati NUMELE MEU ESTE FLORIN. AM UN HANDICAP LA PICIORUL STANG,SI AS DORI CINE MA POATE AJUTA CU INFORMATII UNDE POT SI EU SA FAC O MODOFICARE LA AMBREAJ. ORICE INFORMATIE ESTE BUNA VENITA. CONTACT PE NR DE TELEFON: 0785988194 SAU EMAIL: FLORIN.MIRICA@YAHOO.COM mULTUMESC MULT Nu mai scrie cu majuscule ca o sa credem ca tipi la noi!:ha::ha: Da- mi un pm sa vad daca pot sa te ajut cu informatii referitoare la modificarea dorita. Editat Februarie 13, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 (editat) Re: inmatriculare auto pt persoane cu dizabilitati asa cum am promis am revenit cu link-urile utile : http://romadaptari.piczo.com/?g=36604833&cr=2 aici veti gasii si documentatia necesara in site :D http://romadaptari.piczo.com/CommentBoard?cr=2&linkvar=000044 http://www.autospot.ro/articole/advertorial/toi_avem_dreptul_la_mobilitate.html http://www.finzoom.ro/Info/art/QnA/Credit-Auto-pentru-P~1e66abe5e2af47f6a370b706241479ca/ Aici gasiti cam tot ceea ce stiu in materie de inmatriculari pe persoane cu dizabilitati bafta ps: ca bonus am postat si un link (ultimul) ...imprumut cu dobanda ZERO pentru aceleasi persoane. Editat Februarie 25, 2011 de BABONE In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzseposzu Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: inmatriculare auto pt persoane cu dizabilitati salut am si eu o intrebare....dupa cate ai zis tu dupa ce inmatriculezi masina pe persoana cu handicap..apoi dupa ce termini cu totu...poti da joc adaptare am inteles...cine te poate verifica pentru asta?si ce poate sa iti faca ....mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate