Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce ulei folositi pt y61,3.0 DI,2001

nooop

Postări Recomandate

Re: ce ulei folositi pt y61,3.0 DI,2001

Noop

De obicei punem Bunica iar cand nu gasim Bunica merge si cu Floriol ... Esti destul de vechi pe forum ... Chiar nu stii sa folosesti functia de cautare? S-a discutat de cel putin 5-6 ori, inclusiv despre cantitati ...:uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noop

De obicei punem Bunica iar cand nu gasim Bunica merge si cu Floriol ... Esti destul de vechi pe forum ... Chiar nu stii sa folosesti functia de cautare? S-a discutat de cel putin 5-6 ori, inclusiv despre cantitati ...:uameni

Ce iti place caterinca:y

Link spre comentariu

Mie imi place caterinca da' tie de ce nu-ti place sa cauti inainte sa intrebi? Huh? Am auzit ca azi e inventar la raspunsurile personalizate (aceleasi) pe user ...Dar daca te grabesti s-ar putea acolosea pe la rubrica Nissan sa mai gasesti un sfat, doua ...

Cica in cartea de bucate "Sa gatim cu Nea San" retete gustoase ptr motoare sanatoase zice asea:

La motor: Bunica 10w40 sau Floriol 15w40 (dupa gust) 6.4 litri ...cand nu gasesti si nu gasesti ...pui Valvoline, n-ai incotro ... :ha:

Link spre comentariu

Mie imi place caterinca da' tie de ce nu-ti place sa cauti inainte sa intrebi? Huh? Am auzit ca azi e inventar la raspunsurile personalizate (aceleasi) pe user ...Dar daca te grabesti s-ar putea acolosea pe la rubrica Nissan sa mai gasesti un sfat, doua ...

Cica in cartea de bucate "Sa gatim cu Nea San" retete gustoase ptr motoare sanatoase zice asea:

La motor: Bunica 10w40 sau Floriol 15w40 (dupa gust) 6.4 litri ...cand nu gasesti si nu gasesti ...pui Valvoline, n-ai incotro ... :ha:

Inventar nu este azi ca nu am mai pus intrebarea asta si pina la urma este un forum unde putem intreba orice in legatura cu nelamuriri la anumite capitole sau tipuri de motorizari,mi-au trecut ceva masini prin mina si nu sint asa incepator cum ma crezi tu poate si doar vreau parerea citorva posesori de motoare 3.0 di la capitolul ulei,chiar nu vad rostul replicilor tale

Link spre comentariu

Daca insisti iti pot arata ca functia de cautare chiar functioneaza! Ca banuiesc ca stii cum poti da o cautare pe forum! :grin: Pe de alta parte ti-am raspuns si intrebarii tale ...Deja daca afirmi ca nu esti incepator inclin sa cred ca e reavointa sau poate lene ... :y

Fi atent ce am descoperit ca scrie in regulamentul acestui forum:

"Pentru o buna functionare a acestui forum, este necesar sa respectati si urmatoarele prevederi:

- Cautati cu atentie (folosind functia “CAUTARE”) inainte de a deschide un subiect nou."

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Dar cifrele de la sfirsitul indicativului ce reprezinta de ex,30,40,50

Vezi aici :

http://www.incepator.ro/tehnice/ulei_auto.asp

si aici :

http://www.uleimotor.ro/generalitati.html

Link spre comentariu

Cinste tie , @Astral , cel care aduci lumina in capatina .

Personal nu recomand utilizarea uleiurilor 0W... Nu-mi inspira incredere m mai ales la motoare mai putin noi .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare