alin-jeep Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Salutare.As dori sa stiu parerile voastre in privinta unor posibile modificari la CJ-ul meu,gen ercuri elicoidale fata si spate (eventual solutii) montare troliu (foarte greu )in fata sau in interior sau sa merg pe partea de restaurare cu pastrare a originalului.Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heavy D. Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Re: Pro sau contra modificari CJ 7 Buna ziua ! Cand ai atins subiectul "troliu" si ai scris "foarte greu", la ce te-ai referit ? Ca e greu de montat sau ca troliul are greutate mare ? Un troliu de 35 de kilograme si 4000 kg forta de tractiune se considera normal, iar unul de 50-55 de kilograme si 6000kg forta de tractiune la fel. Si ambele au nevoie pentru o prindere stabila de o placa fixata bine de lonjeroane, eventual si de prima traversa. Pe de alta parte, cand e vorba de greutate, notiunea de "foarte greu" e extrem de relativa. Mie, de exemplu, Warn CE-M8000 mi s-a parut chiar usor. Probabil senzatia difera de la om la om, in functie de sarcinile cu care esti obisnuit zi de zi... In rest, lasa masina asa cum e, devin tot mai rare in stare originala CJ-urile, si ar fi pacat s-o modifici. Stima, Dragos Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamaha Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Buna seara, Lasa-l nemodificat. Nu prea vezi multe CJ 7 pe strada. Jeep Wrangler YJ 1995 2,5 L - 4 " lift Toyota Land Cruiser D4D 2007 0726375667 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 eu zic sa il restaurezi, si eventual de fun sa-i pui un troliu pe el... daca vrei sa-l modifici mai bine ia-ti un YJ ca iti cumpar eu CJ-ul :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Buna seara .IN primul rand as dori sa va multumesc ptr.sfaturi tuturor.Se pare ca masina are ceva valoare si sunt mari sanse sa incep restaurarea.Dupa ce o sa invat sa postez si poze am sa va tin la curent cu etapele lucrarilor.Pe curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaE Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Restaureaza-l ca are formele "prea sexy" fata de un Yj si iti dau eu YJ-ul meu de 4.0 ptr modificat la super pret de sub 4000 de euro . Parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 baga si tu niste poze cu el. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Buna dimineata .Imi pare rau dar nu stiu sa bag poze asa ca va rog sa ma ajutati ,daca se poate cu instructiuni mai putin stiintifice (BABESTE).Va multumesc.WORLDSCAPE - ti-am trimis MAIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest giuno28 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Alin parerea mea e (stii tu care)33 si blana doar de aia l-ai luat :) :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampopa Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Subscriu la parerea ca trebuie restaurat si pastrat cat mai aproape de de cum a iesit el din fabrica. Este vehicul istoric (si poate fi omologat in sensul asta). Pentru modifcari si "dat", recomand un YJ. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 As fi recunoscator celui care imi poate da detalii in privinta vehiculelor istorice . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampopa Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Re: pro sau contra modificari CJ 7 As fi recunoscator celui care imi poate da detalii in privinta vehiculelor istorice . Personal, n-am studiat foarte mult problema, insa arunca-ti un ochi aici: http://www.retromobil.ro/ De asemeni, colegii cu M-uri omologate te-ar putea lamuri mai bine (vezi la sectiune de Aro). Intre timp, baga si matale niste poze, sa ne clatim si noi ochii, ca nu ploua cu CJ-uri pe la noi prin tara. Seara buna Edited October 18, 2010 by ampopa “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Se pare ca nu o sa reusesc sa-l restaurez din motive destul de serioase.Am luat in calcul mai multe aspecte cel mai important fiind partea de radiere de pe fostul proprietar de care nu pot sa dau.Imi pare foarte rau ptr. ca partea de reparatii este foarte usoara ptr mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 povestea e cam asa, se poate rezolva si daca nu dai de fostul proprietar... "gasesti" o imputernicire .. si il inmatriculezi pe Bulgaria.... dupa care te reintorci cu el in Romania fara sa mai platesti taxa de prima inmatriculare, ca de' a mai fost inmatriculat in romanaia..... si asa ii scoti actele curate.... cu retromobilul mai trebuie sa astepti vreo 5 ani ca sa il treci. PS sapt asta o sa ma decid la ce am vb la tel. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Multumesc ptr. informatie ,dar nu stiu daca merita efortul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimbrul Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 daca ai nevoie te ajut sa il inmatriculezi in BG pe firma mea dan Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Buna.Ai putea sa-mi faci in pret la toata treaba,asta in varianta in care te descurci cu imputernicirea si finantele de aici . Ne auzim la tel. 0744394934. MULTUMESC . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Poze se pot pune doar cu scrie aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56551 Instructiunile pt pus poze sunt chiar pt cei care vor BABESTE..... Te rog nu deturna topicul asta dintr-unul pentru modificari intr-unul de aspecte legale privind inmatricularea etc !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 Buna.Scuze ptr.eventuala ,,DETURNARE ,,-se pare ca m-a luat ,,valul,,.Oricum eu am lasat nr de tel. ,nu intentionam sa continui discutia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Re: pro sau contra modificari CJ 7 ...si am inceput azi sa bag bani.650 euro 4 anvelope SILVERSTONE EXTREME 33X10,5X15 de la RADU .Maine sper sa reusesc sa intorc jantele si sa pun ceva poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Re: pro sau contra modificari CJ 7 .............pana una alta CJ-ul meu este pus la pastrare.Nu am mai facut nimic la el dar cred ca totusi candva o sa aiba mai mare valoare. ALIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipampu Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 (edited) Re: pro sau contra modificari CJ 7 Curaj Aline! Aici un loc unde poti gasi sprijin, idei si recomandari de la multi impatimiti de CJ--uri http://www.jeep-cj.com/ Este o masina de toata isprava. Eu m-am subscris acestui post!!!!!! De abia astept sa vad pozele si poate ne-o arati live ??? Sa o stapanesti sanatos iar modificarile sa fie cat mai inspirate si curate! Ionut Edited January 25, 2012 by ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Re: pro sau contra modificari CJ 7 :ha:..........ar fi interesant sa pun poze actuale.Momentan masina este imprastiata prin toata curtea si prin garaj.Nu prea mai are suruburi cu piulite la locul lor :h5 ALIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heavy D. Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 (edited) Re: pro sau contra modificari CJ 7 Buna ziua ! Stiu doua CJ-uri, mi se pare un CJ5 si un CJ7, unul in Franta si unul in Germania, modificate mai dubios. Francezu' avea pe el un motor V6 de Renault 25, 2.5 turbo si vreo 200CP, cu punti de Patrol sub el, dar cu suspensia stock, aia cu lamelare, iar neamțul avea tot punti de Nissan, dar motor de Audi de 4.2V8. Benzinare ambele... Deci, se poate, dar e cam pacat... Stima, Dragos Edited January 26, 2012 by Heavy D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipampu Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Re: pro sau contra modificari CJ 7 :ha:..........ar fi interesant sa pun poze actuale.Momentan masina este imprastiata prin toata curtea si prin garaj.Nu prea mai are suruburi cu piulite la locul lor :h5 ALIN e vreun bai ca-s imprastiate?????:grin: mobilizarea si mult spor! :-) :h5 ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts