Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki Vitara versus Suzuki Samurai

Gabi4x4

Postări Recomandate

Re: Suzuki Vitara versus Suzuki Samurai

Multumesc pentru lamuriri. Pentru viitor ma intereseaza Vitara, dar eram curios cum merge in oras. Nu consumul ma intereseaza foarte tare (in prezent utilajul ce il detin consuma cat vrea el). Ma opresc aici sa nu poluez topicul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru lamuriri. Pentru viitor ma intereseaza Vitara, dar eram curios cum merge in oras. Nu consumul ma intereseaza foarte tare (in prezent utilajul ce il detin consuma cat vrea el). Ma opresc aici sa nu poluez topicul.

Salut Cristi si bine ai venit!

Este un topic unde se cere informatii despre diferenta Vitara/Samurai, deci orice intrebare competenta legata de acest topic este bine venita, chiar daca s-a mai intrebat/raspuns, e posibil ca pe moment sa nu gasesti imediat raspuns, si poate mai usor iti raspunde cineva care cunoaste. Trebuie sa iti fie destul de clar motivul pentru care vrei o/un vitara/samurai, ca balanta poate inclina in favoarea uneia sau alteia, depinde de necesitate.

Din ce am citit la prezentarea ta, cred ca cel mai sigur ti s-ar potrivi o Vitara, cred ca mai bine lunga decat scurta (sa incapa sculele de pescuit), spatiu mai mare, ceva, ceva mai confortabila, si poate si cu un AC.

Spor la achizitie si documentare!

Editat de symy139

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Acum o intrebare pt Vitara: am de ales intre doua modele. Primul este adus din Anglia (volan pe dreapta), e din 1998, inmatriculat in Romania de 10 luni. Are motor de 115 cai. Pret 3000 euro (cu 2 randuri de cauciuri, cacuciuri crampoane noi si de strada)

Am si eu o intrebare :tk:

Ce motor de 115 cp spuneti ca s-a pus pe Vitara?... ca eu pana acuma stiu ca sint urmatoarele:

Benzina:

75 cp carburator

80 cp injectie monopunct

97 cp injectie multipunct

136 cp 2.0, 24v, v6

127 hp care s-a pus pe 'Vitara Rugby'

Diesel:

69 cp 1.9 D

75 cp 1.9 TD

90 cp 1.9 TD cu intercooler

90 cp 2.0 HDI

Si pe Suzuki Santana 300/350 s-a pus si cel de 90 cp 1.6 HDI

Daca exista acel motor de 115 cp, s-a pus numai pe Sidekick?

@Cristian: pe samurai s-a pus si motor turbo-diesel de origine Peugeot, nu numai de Renault :h5.

Cu respect,

Teodor.

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare