IulianMelinteanu Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 am un Wrangler din 89 2.5 benzina si doresc al echita cu cauciucuri de off road . Ma intereseaza ce dimensiuni pot avea viitoarele mele cauciucuri pe masina standard . Daca as inaltao pentru cauciucuri mai mari ce implica aceasta inaltare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: anvelope Wrangler YJ standard 245/75 R16 cu inaltare incape si 35" 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
docmarius Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: anvelope Wrangler YJ 235/75R15 incap la mustata (cel putin la mine) pe YJ nemodificat. "Doc" Marius, YO2LOJ Jeep Wrangler YJ 2.5 1995 Hyunday Accent 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: anvelope Wrangler YJ Daca-i pui 35uri pe stock la primul span mai serios ramai ori fara cardan ori fara planetare.Max.33uri,depinde ce vrei sa faci cu masina Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: anvelope Wrangler YJ Daca-i pui 35uri pe stock la primul span mai serios ramai ori fara cardan ori fara planetare.Max.33uri,depinde ce vrei sa faci cu masina abia am cumparat o si deocamdata plimbarile prin padire sunt tinta mea . Dar parca nu mi ar displace nici niste namoale si trasee mai grele .cam asta e scopul meu . Am gasit de cumparat 235/75/15 la un pret bun (sh Binenteles) dar mi ar parea rau pentru o mica investitie in plus sa nu iau ceva mai mare . :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate