Forte Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Pe 11.11.2010 se spune ca va incepe razboiul: http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/2010-anul-inceperii-celui-de-al-treilea-razboi-mondial-1754.html Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Mamaaaa......mai putin de 1 luna de zile......:ha: Am belit-o !!! :ha: .....Alti ziaristi fara har si inspiratie.......mananca si gura lor o paine.....si o droaie de interpreti cretini cu imaginatie fecund-paranoid-schizoida a nu mai putin catrenelor semi-doct tembele ale lui Nostradamus, strabunul prin mezalianta de latrina a celebrei Vanga, verisoara de-a doua dupa sora vitrega cu Mama Omida...... PS - Si daca nu incepe, putem sa-i "onoram" in gura pe dobitocii care ne fac sa ne pierdem timpul cu excrementele lor mentale ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Treaba cu hidrogenul sulfurat din Marea Neagra e reala si foarte periculoasa. Chiar la un moment dat au existat propuneri pentru exploatarea acestor zacaminte, dar datorita adancimii mari si a instabilitatii chimice s-a renuntat. Restul ... nu stiu. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Eu sunt din Cta! Asa ca daca bubuie ... aleluia! In caz de razboi, se rezolva si problema masinilor cu numere de Bulgaria, probabil le vor intezice! Ce se intampla cu ratele la banci?! Un astfel de razboi ... ne va face sa emigram ... vom fi refugiati in Canada/Australia! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
docmarius Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Asta cu hidrogenul sulfurat care se aprinde singur e tare... Va dati seama cate mamifere ar trebui sa fi murit dupa ce ar fi tras un vant, care contine gaz metan si hidrogen sulfurat? N-am auzit sa fi explodat vre-o vaca :ha: FUGIITI!! IN CAUCAZ TOATA LUMEA!!! Acolo nu se beseste nimeni. "Doc" Marius, YO2LOJ Jeep Wrangler YJ 2.5 1995 Hyunday Accent 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Daca incepe la ora 11.11 e tare de tot........:grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Eu de ceva vreme am incetat sa mai urmaresc stirile, mai citesc pe net cateva news, asa am considerat eu ca ma protejez de mizeria romaneasca! Intrebare: cum se desfasoara viata pe timp de razboi? Firmele isi vor inceta activitatea? Va fi foamete? Banii nu vor mai exista si oricum isi pierd valoarea! Ratele la banca oricum nu vom mai putea sa le platim, ce se intampla cu ele? Ne putem refugia in Australia/Canada?! ---------------------- Rog un moderator sa stearga acest topic, ca face mai mult rau decat bine! Multumesc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Nu il stergeti! E topic bun de descarcat nervii si caterinca. Eu mi-am suspendat abonamentul la TV acum 7 ani jumate. De atunci, m-am mai uitat doar cand sunt in vizita la parinti. Daca inainte ma uitam la toate stirile si nestirile posibile, acum, cand ma uit in tubul magic, nu pot urmari decat emisiunile marca Discovery, Wild, Science, restul, mi se par teribil de plictisitoare, mai ales cele marca Realitatea... Consider ca nu am pierdut nimic, ba din contra, informarea din ziare si internet imi pare mult mai sanatoasa si mai apropiata de obiectivism. Cand am scris aproape, ma refer ca se poate oarecum intrevedea. Ca si cum ai merge pe un drum national noaptea, pe ceata, doar cu pozitiile aprinse. 11.11.2010 este ziua unui f bun prieten, iti multumesc ca mi-ai dat motiv sa-l tachinez, cum ca el e de vina si defapt el este adevaratul fondator al Noii Ordini Mondiale. Vine sau nu al 3-lea Razboi Mondial? Lasa-l sa vina, zic eu! Era la un moment dat un banc prost cu: "Veniti in Romania, noi suntem cu 100 de ani in urma". In afara de asta, eu il vad ca pe o oportunitate, dupa atatea bombe, voi va dati seama cate trasee de off-road vor fi? Deja am vise ude cu plimbatul cu un y60 cu Simex de 37 peste ruinele lui Turabo din Dorobanti. Nu ca ar fi obiectiv militar, dar cand se impune Legea Martiala, inaugurez acolo, poligon de tragere. Va dati seama ce trolieri se vor face acolo? Eu n-am gasit anvelope pentru dat pe botox, colagen si silicon. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! @Forte : Eu zic sa-l mai lasam pana pe 11.11.2010.....fix ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Sper sa nu inceapa ... o sa am senzatia ca eu am tras primul! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Ai si tu niste idei......vezi mai bine cum faci cu Toyoata aia ta sa o recuperezi....c-o sa-ti trebuiasca in caz de "feri Doamne" ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! ...si o sa ne rechizitioneze statul masinile de teren.....cum faceau cu caii pe timpul bunicilor....si o sa le dea inapoi dupa :y.. Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Sper sa nu inceapa ... o sa am senzatia ca eu am tras primul! se pare ca de la Dunarea cea Albastra pana la Marea cea Mare ...numai tu esti capul rautatilor ... imposibil sa ti-o ia altul inainte ..... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! ...si o sa ne rechizitioneze statul masinile de teren.....cum faceau cu caii pe timpul bunicilor....si o sa le dea inapoi dupa :y.. O sa inceapa cu Nissan......ca alea sunt "miezu` din dodoashca"......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Lipovene, tu ai iesit din shchema ca ti-ai tras perdelute, sapcalie si coviltir de camuflaj, ca altfel erai tu No. 1 vizat.:top Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Cu asta te-ai lins pe bot de spalatul ala gratis int+ext !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! ....trebuie sa ne si prinda .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Re: Al 3-lea razboi mondial! Eu nu cred ca sare in aer Marea Neagra. n-a sarit ea in aer ultimele 2 razboiae si sare acuma? :grin: offtopic: Lipovene, e adevarat ca ai spalatorie? Astia din Berceni nu mai vor niciunu sa-mi spele masina cu flori ca cica ei nu spala tractoare. Ei vor sa spele doar masini curate :grin: Pot veni la spalatoria ta? Revenind la topic. Oare in ce moneda ar fi mai bine sa ne pastram economiile in cazul unui razboi? Oare in USD? :grin: LE Au belit-o astia cu razboiul in 2012 ca vine superfurtuna aia solara, ca sa nu mai pomenesc si de cea mai grea iarna din ultimii 1000 de ani care va veni si ea chiar la inceputul razboilui... Editat Octombrie 15, 2010 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! ......... Revenind la topic. Oare in ce moneda ar fi mai bine sa ne pastram economiile in cazul unui razboi? Oare in USD? :grin: ... Doar in dinti de aur.........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! eu as zice ca in carburant si alimente trebuie tinuti banii ca alea nu o sa se mai gaseasca deloc plus o locatie izolata si sigura pentru ca sa scapi de mobilizarea generala... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Doar in dinti de aur.........:ha: e riscant ca se vad. cred ca mai bine ar fi in unghii de la picioare de aur :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! ................ FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Ce inseamna sa iesi la off-road, consumi toata energia distructiva in teren si apoi cand te intorci in civilizatie, ai doar ganduri pacifiste, unde sa speli masina, cum sa-ti tii economiile ... ce bine ar fi daca lumea ar fi condusa de astfel de oameni?! :cl :tk P.S. Vezi Dan ce-ai creat?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! .... pai noi ce facem ...iesirile outdoor ne antreneaza ptr asa ceva .... oricum voi trai ceva mai mult decat eia de se imbraca la costum ... @ omoroca ... poti veni sa speli masina desigur .... dar daca e foarte murdara numai la sfarsitul programului , se murdareste rau hala si baiatul care o spala ..., treb strans noroiul la lopata .... , o ridicam si o spalam si pe burta .... ( nu costa nimic in plus ...) ... nu pot spala o masina de noroi langa una cu tapiterie crem si negru lucios la exterior ... aveam si poze pe undeva pe aici cu astfel de operatiuni ... ... te astept ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Al 3-lea razboi mondial! Vine al treilea razboi mondial? Cine cumpara doua bilete la loja ...pardon donez doua bilete la joja ...pardon loja! ...ca eu am mai vazut filmul asta ...e de-a dreptul plictisitor! :y consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate