Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Al 3-lea razboi mondial!

Forte

Postări Recomandate

Re: Al 3-lea razboi mondial!

ZI-ne si noua cuvintele magice spuse de Dan03 si care te-au mobilizat sa incepi sa iei masuri.........

"The world is fine. We`re fucked ! " :ha::ha::ha:

Oricum, ma bucura gandul ca odata ce m-i sa bulit chiulasa la motor, am continuat sa cumpar "economie" pana ce am trecut de cifra fantastica de 200 l, voi avea moneda de schimb pentru AKM-uri. Apropo, era un coleg forumist pe aici care-si vindea echipamentul din Iraq, armamentul il mai are ? :dr3

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Io va propun sa continuam sa ne traim viata si sa nu ne mai gandim la asemenea scenarii ... Cand e sa se intample ... asta e! :y Nu te intreaba nimeni inainte sa dea cu bombardeaua daca esti cu taxele si impozitele la zi ...sau daca ai beciul plin de zacusca ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

eu zic ca razboiul asta a inceput deja......numai ca se poarta cu altfel de arme....

de ex: china vrea sa puna piciorul in europa; nu mai e nevoie de bombardele si alte fantezii de genul asta; inceape sa imprumute grecia si in viitor poate si romania; daca vrea putina actiune, se mai joaca cu linia definantare etc

sau

faptul ca 'niste unii' in anii 2003-2009 ne-au scumpit casele (de obicei aceleasi nenorocite de apartamente construite cu 30-40 deani in urma si pe care, pina in 2003-2008 le obtineam fara a ne inrobi ) si ne-au robit financiar pe cel putin 30 de ani

eu m-as pregati pentru razboiul asta prin incercarea de a ma indeparta de toate mecanismele moderne, care creeaza dependenta si control: consumerism, credite, carti de credit (si alte instrumente de profile-ing), masini sofisticate, joburi sofisticate dar atit de departe de viata normala si simpla, inflatie, deflatie, vacante exotice, scheme sofisticate de pensie, pensie de la stat

as incerca sa invat de exemplu ceva agricultura, sa am o casa si o gradina/ferma care sa imi permita sa traiesc fara cele mentionate mai inainte (card/internet/job corporate/credit) sau o meserie utila si necesara societatii in orice conditii, care sa imi permita sa fac troc cu de ale gurii...oricum sa gasesc un fel de a fi independent de armele de distrugere in masa din secolul xxi

Link spre comentariu

Pretul la case a luat-o razna in 2003 pt ca in anul ala bancile au inceput sa dea credite de case pentru prima oara in tara asta......pana atunci nu se mai pomenise asa ceva si daca a crescut cererea de case pt ca avea cine sa finanteze cumpararea lor, proprietarii au profitat ai au tot umflat preturile.......

Link spre comentariu

Pretul la case a luat-o razna in 2003 pt ca in anul ala bancile au inceput sa dea credite de case pentru prima oara in tara asta......pana atunci nu se mai pomenise asa ceva si daca a crescut cererea de case pt ca avea cine sa finanteze cumpararea lor, proprietarii au profitat ai au tot umflat preturile.......

creditul bancar, cu dob 8-10%, pe 30 de ani=arma de distrugere in masa a sec xx, iar in romania in sec xxi; una dintre cele mai perfide si cu cea mai mare putere de distrugere, mai ales in cazul unui organism social care nu avea 'anticorpi' pentru virusul asta

'niste unii' in cazul asta au utilizat-o din plin in perioada 2003-2008

Link spre comentariu

Da, sunt de acord cu faptul ca un credit nu e fericire, dar mi se pare exagerat sa consideram asta ceva malefic, premeditat, arma de distrugere in masa.....

Aaaaaaaaaaa...............ca toate chestiile care afara functioneaza, la noi se fac la japca, la hotie pe fata, si nici o autoritate nu protejeaza in nici un fel consumatorul, asta e altceva !!!

Link spre comentariu

ideea poate fi buna, la 2-3% dar la.... 8%-10%

nici eu nu sunt adeptul teoriei conspiratiei si 'nu aud voci';

am exagerat doar ca sa arat ca 'al treilea razboi mondial' poate fi altfel, iar armele lui pot fi mult mai perfide decit o 'banala' bomba nucleara sau 'arma bio', iar metodele de aparare trebuiesc reconsiderate de asemenea

Link spre comentariu

Buna seara !

Nu e nevoie de razboi ca sa distrugi o natiune... Saboteaza-i economia, si se va autodistruge...

Poate notiunea de "asasin economic" va spune ceva. E baza diferentei intre cei care au mult si ieftin, si cei care au putin si scump...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Buna seara !

Nu e nevoie de razboi ca sa distrugi o natiune... Saboteaza-i economia, si se va autodistruge...

Poate notiunea de "asasin economic" va spune ceva. E baza diferentei intre cei care au mult si ieftin, si cei care au putin si scump...

Stima,

Dragos

:g asa, asa...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

in localitatea Cincu la baza militara , se pregateste ceva....trec toata ziua elicoptere, avioane camioane prin oras si se aud bubuituri de la tunuri si tancuri.....

Ceva ceva se pregateste ........:uameni

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

La Cincu este cel mai mare poligon al armatei Romane (ce a mai ramas din ea:hl).

Pe vremuri (cand era armata obligatorie) se faceau aplicatii/manevre de 2 ori pe an. Asa ca nu te alarma.

Am vazut ca si pe langa padurile din Ploiesti se tot rotesc elicoptere, e drept "civile"! :y

Apropo! Stiati ca soldatii statului evreu se antreneaza in muntii Romaniei? In Bucegi! :wink:

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Apropo! Stiati ca soldatii statului evreu se antreneaza in muntii Romaniei? In Bucegi! :wink:

pai au si cazut cu un elicopter acumciteva luni; la cincu 'se investesc' banii contribuabilului roman, citi or mai fi ramas sau poate tot ai israelienilor, ca ei au mau multi si isi permit

Link spre comentariu

Acu 2 sapt cand am fost in "Nemtia", am depasit cu greu o coloana a armatei germane, formata din camioane acoperite (probabil armament), camioane cu platforma in spate pe care stateau calm niste tanculete, asigurate cu lanturi grase cat mana :D, inca vreo 3 camioane care aveau cam 5-6 pontoane pe remorca(pt poduri provizorii,plutitoare), ceva G-uri, in total, coloana masura cam 3 km lungime si se deplasa cam cu 90-120 kmh dinspre Nurnberg spre Aalen. M-a impresionat viteza cu care mergea (pe banda de urgente), masinile din capul coloanei (G-uri) si inca cateva civile pierdute pe benzile 1 si 2 in care se aflau omuleti imbracati in verde si altii la costum de 15 ace...

Nu am dat importanta, acuma mi-am adus aminte :grin: Nu zic ca semnificau ceva anume, doar ca fata de Saviemurile si Rab(l)ele noastre, alea chiar mergeau...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Daca primesc "Ordine de prezentare la oficiile de recrutare" o sa ma tavalesc pe jos de ras! :ha::ha::ha:

Sper sa-mi fi pierdut urma...:banana:banana:banana daca nu...bine ca m-am uitat la Bear Grylls:cort asa ca poate trecem si de asta! :y

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Pe mine nu cred ca o sa ma cheme la vreo recrutare, pentru ca la incorporare (imi spusese si unitatea unde ma repartizase) dupa rezultatul de la psihologic, m-au trimis acasa fara nici o explicatie! :ha: Restul, ori au primit ordinul de drum ori amanare!

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Mai, hai sa rationalizam un pic. La ce razboi visati voi?

1. Nu sunt expert in drept constitutional dar sunt convins ca intrarea romaniei intr-un razboi extern nu poate fi hotarata doar de presedinte.

2. Atata timp cat granitele nu sunt amenintate nu vad motivul mobilizarii generale? Pentru ce? Pentru a merge cu totii in Iran? Mi se pare utopic avand in vedere faptul ca ne lipseste tehnica necesara. Ce-o sa facem, o sa ne incolonam toti cu kalasnicoavele la brau si o sa facem mars pana in Iran?

3. Care rezervisti sa duca razboiul asta ca tara e plina de manelisti si tigani. Come on guys, be reasonable.:ha::ha::ha:

4. A avut macar cineva curiozitatea sa se uite pe Legea nr. 446/2006? Eu am studiat-o si pe asta si pe aia dinainte de 2006 ca ma tot chemau la comisariat, ba chiar o data m-au si concentrat. In lege sunt lasate niste portite libere pentru baieti cu un pic de creier in cap cum imi place sa cred ca suntem mai toti de pe aici :wink: Uitati-va un pic pe sanctiuni si veti intelege.

Va salut !

Link spre comentariu

Azi o cam misunat elicopeterele pe aici :

http://img177.imageshack.us/img177/4643/dscf3137q.jpg[/img]%20%20Uploaded%20with%20"]http://img177.imageshack.us/img177/4643/dscf3137q.jpg[/img] Uploaded with [/url]ImageShack.us

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare