Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Al 3-lea razboi mondial!

Forte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Al 3-lea razboi mondial!

Va rog frumos ... il amanam o saptamana ... vreau si eu sa ajung in weekend la munte! Multumesc!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cite stiu eu ortodocsii bulgari au acelasi calendar ca si cei romani si greci:grin:

pe celalalt calendar sunt ortodocsii sarbi/rusi/ucrainieni/bielorusi/moldoveni

este vorba despre calendarul vechi numil calendarul iulian si cel nou dupa care mergm noi calendarul gregorian... intre cel ele este diferentade 13 zile si chiar dupa calendarul iulian a inceput intre corei pe 11.11.2010 deoarece eram in 24.11 -13 cat vine daca se adv ce spune vanga ma apuc de off-roaqd extrem

Link spre comentariu

Mama-mama ce mai iubesc eu prezicatorii astia! Baba Vanga sau mosu' Marmureanu, nea Nostradamus sau dom' Hancu, prezic astia tot de la razboaie pana la cutremure si indigestii. Daca nu le iese, gasesc ei ceva explicatii (cei vii din enumerare). De fapt cred ca am si eu un dram de talent, daca consum lapte si bere deodata, pot prezice diareea cu o precizie supraomeneasca.

Marmureanu ieri dadea in judecata pe aia care preziceau cutremure de peste 5 grade Richter, acum a dat si el o predictie de 6. Probabil a dormit zbuciumat noaptea trecuta. Nu stiu ce mai zic cercetatorii polonezi in ultima saptamana, ba nici adevarata fata a adevaratei mama Omida nu a zis nimic notabil. Incep sa ma simt lipsit de directie in fata negurii viitorului... Nu stiu cum voi supravietui noptii care a inceput.

Samurai incepator
Link spre comentariu

E doar vina handicapatilor (unii) din media care sunt cu foamea-n gat dupa rating si senzational cu orice pret.....la urma-urmei sunt si ei tot un produs al societatii in degringolada, fara repere morale, in care ne aflam de douaj`de ani......

Link spre comentariu

intradevar media nu face altceva decat sa infloreasca tot ... si sa dea numai ceea ce i se dicteaza...in loc sa spuna adevarul, unii il m-ai discuta ascuns in spate dar nu realizeaza ca vor avea copii si nepotii care vor trai in minciuna pe care ei o difuzeaza ... cat despre vanga este adevarat ... cercetati nu aruncati vb asa ca sa fie spuse doar .... or fi multi care abereaza dar cate unu/una mai spune si adevarul

Link spre comentariu

Sunt milioane de prezicatori si predictii fara numar. Chiar daca ar exista prezicatori adevarati si predictii exacte, se pierd in marea de minciuna si escrocherie, asa ca eventual descoperi dupa eveniment ca e unul care a avut dreptate. Ceea ce poate fi si statistica, nu neaparat clarviziune. In ce ma priveste nici nu vreau sa cunosc viitorul. Daca e de bine, devine plictisitor, daca e de rau imi stric si zilele bune ce poate mi-au ramas. Carpe diem!

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator ius

Sunt milioane de prezicatori si predictii fara numar. Chiar daca ar exista prezicatori adevarati si predictii exacte, se pierd in marea de minciuna si escrocherie, asa ca eventual descoperi dupa eveniment ca e unul care a avut dreptate. Ceea ce poate fi si statistica, nu neaparat clarviziune. In ce ma priveste nici nu vreau sa cunosc viitorul. Daca e de bine, devine plictisitor, daca e de rau imi stric si zilele bune ce poate mi-au ramas. Carpe diem!

corect ... nici mie nu mi-ar placea sa stiu viitor

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare