Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Al 3-lea razboi mondial!

Forte

Postări Recomandate

Re: Al 3-lea razboi mondial!

Eu m-am trezit si-am dat fuga pe forum sa vad daca a inceput ca sa stiu ce sa fac.........:ha:

:g

Uite asa avem si ceva avantaje !!! :ha:

@nessum :

Cum domne, doar l-ai admirat si l-ai lasat acasa cand ne paste ce ne paste ?!? :ha:

L-am luat cu mine. E sub scaunul soferului! :h5

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum am citit si eu topicul asta ... Ce ma faceam daca trecea prima zi de razboi fara sa stiu ca a inceput ?? :ha:

La noi la Ct cred ca a inceput razboiul deja , oamenii au plecat de la servici pe plaja si se bucura de ultima zi ... de soare :ha:

Hai ca plec si eu dupa ei :ooo:as

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

na, nu e

e bine, dar vedem ce se mai intampla mai incolo

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Astazi la scoala am intrat pe forum sa le arat la colegi si profu care era in clasa, siteul ala de pe primul post, si au stat toti cuminti si se mirau de ce o sa se intample :ooo

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Hmmm.. ma pus pe ganduri nitel... Citat din primul paragraf din acel text (din primul link): ""Clarvăzătoarea din Bulgaria spunea că al Treilea Război Mondial va fi declanşat în 2010, în momentul în care se va atenta la viaţa unor conducători guvernamentali şi după un conflict în zona Hindustan, India.""

Din cate am auzit pe la radio, in ultimele zile cica mai multi ministri sau presedinti au primit nust ce pachete cu bombe prin posta. Sa inteleg ca urmeaza acel conflict in India, apoi va incepe ??? Ce aiurea...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Pai India si Pakistan sunt in conflict mocnit de multa vreme, deci nimic nou sub soare, iar pe Boc il apostara inamicii anul trecut cu oua si cu bulgari, asa ca ar fi trebuit sa fie deja razboiul in toi :D Sau trebuia sa-l si nimereasca ca sa il juleasca? Aici e mai greu, ca e mic si oamenii uitasera lupele acasa.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Hmmm.. ma pus pe ganduri nitel... Citat din primul paragraf din acel text (din primul link): ""Clarvăzătoarea din Bulgaria spunea că al Treilea Război Mondial va fi declanşat în 2010, în momentul în care se va atenta la viaţa unor conducători guvernamentali şi după un conflict în zona Hindustan, India.""

Din cate am auzit pe la radio, in ultimele zile cica mai multi ministri sau presedinti au primit nust ce pachete cu bombe prin posta. Sa inteleg ca urmeaza acel conflict in India, apoi va incepe ??? Ce aiurea...

Clarvazatoarea aia zice de razboi, da poate a mancat ceva stricat sau a baut prea mult si a visat urat si acu ne baga in sperieti.

Daca o fi adevarat si cumva ne bombardeaza mai bine ne inbatam :2dr sa fim amortiti si sa nu simtim durere:grin:

fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr
Link spre comentariu

.... un indemn plin de curaj zice "Nu va temeni!"

Din toate punctele de vedere frica ne face mult rau.

.... cum o vrea Dumnezeu, asa sa fie.

Cu prietenie,

Macinicu

:cl

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

Ne-am bucurat ca nu s-a indeplinit profetia taranci bulgare dar ... NASA anunta ceva pt. azi http://www.zf.ro/zf-24/nasa-a-descoperit-un-obiect-exceptional-in-apropierea-terrei-detalii-luni-seara-intr-o-conferinta-de-presa-7716498

Poate sa fie asta "marul discordiei"? :dr3

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Cam tarziu......era vorba ca pe 11.11.......nu se pune asta..........:ha:

Link spre comentariu

Mi se pare mie sau jocul de-a soarecele si pisica intre coreeni are ceva decenii in vechime? In plus baba oarba a prezis Hindustan, nu Coreastan. Daca iei evenimentele individual, fara dezvoltarea istorica, orice chestie pare sa sublinieze sfarsitul lumii. Apoi, cand nu se intampla nimic se descopera o mica eroare de calcul sau de sistem de masurare a timpului care amana deznodamantul exact cat sa nu iti relaxezi sfincterul in jurul morcovului.

Problemele noastre de zi cu zi sunt mult mai reale si mai dureroase ca asteptarea lui "kingdom come"! Daca esti constipat pana si un scaun sanatos poate fi mai important ca bomba care nu mai vine.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Cam tarziu......era vorba ca pe 11.11.......nu se pune asta..........:ha:

ortodocsii bulgari nu merg dupa calendarul vechi? si Craciunul si anul nou sunt dupa 2 saptamani la ei

deci 11 noiembrie la ei este 24 la noi ... maine pica :grin:

Link spre comentariu

ortodocsii bulgari nu merg dupa calendarul vechi? si Craciunul si anul nou sunt dupa 2 saptamani la ei

deci 11 noiembrie la ei este 24 la noi ... maine pica :grin:

din cite stiu eu ortodocsii bulgari au acelasi calendar ca si cei romani si greci:grin:

pe celalalt calendar sunt ortodocsii sarbi/rusi/ucrainieni/bielorusi/moldoveni

Link spre comentariu

Vanga avea o bunica rusoaica iar bunicul era sarb :grin:

din cite stiu eu ortodocsii bulgari au acelasi calendar ca si cei romani si greci:grin:

pe celalalt calendar sunt ortodocsii sarbi/rusi/ucrainieni/bielorusi/moldoveni

Link spre comentariu

Vanga avea o bunica rusoaica iar bunicul era sarb :grin:

imi pare rau ca se glumeste cu asa ceva

bunicasa era intradevar rusoiaca, dar bunicul era sarb numai dupa mama..si aia vitrega :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare