Cristian1 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Sambata ne-am hotarat sa iesim duminica la o scurta iesire pe meleagurile din jurul orasului dar nu ne-am prea putut plimba pe unde am vrut noi deoarece a inceput sezonul de vanatoare si erau pline locurile de vanatori, asa ca ne-am dat pe unde am putut, cu putin noroi, am mai ocolit padurile, dar ne-am simtit bine. Am plecat duminica dimineata pe la ora 10 impreuna cu Dragos (dream_car) Radu Cristea, domn primar si invitatul nostru de la Mures...Bronco cu al lui Patrol. Plecasem initial 5 masini, 4 samuraie si un patrol si am ramas doar 4 .... 3 Suzuki si Nisanul. Masinuta domului primar a ramas pe dreapta din cauza unui arc rupt pe fata si el a venit cu Radu C. Am mers cam pe acelasi traseu pe unde a fost intalnirea din vara ( Agnita Free Spirits) apoi am luat-o pe unde ne-a taiat capul dar am incercat totusi sa ne tinem departe de vanatori. Ajunsi in oras, am mers la helesteu, locul unde a avut loc trialul din vara unde ne-am dat putin prin noroi si ravene, urcari si coborari, am mai si troliat, tras...infine ne-am simtit bine, apoi am mers de am mancat, ne-am luat la revedere si gata tura de duminica :wink:. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Agnita - Iesire de octombrie poze: http://picasaweb.google.com/cristianoffroadadventure/OffRoadInOctombrie# Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Agnita - Iesire de octombrie ne-am distrat foarte fain.abia astept sa se mai inmoaie asfaltul prin padure....:banana o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Agnita - Iesire de octombrie Sambata ne-am hotarat sa iesim duminica la o scurta iesire pe meleagurile din jurul orasului dar nu ne-am prea putut plimba pe unde am vrut noi deoarece a inceput sezonul de vanatoare si erau pline locurile de vanatori, asa ca ne-am dat pe unde am putut, cu putin noroi, am mai ocolit padurile, dar ne-am simtit bine. Am plecat duminica dimineata pe la ora 10 impreuna cu Dragos (dream_car) Radu Cristea, domn primar si invitatul nostru de la Mures...Bronco cu al lui Patrol. Plecasem initial 5 masini, 4 samuraie si un patrol si am ramas doar 4 .... 3 Suzuki si Nisanul. Masinuta domului primar a ramas pe dreapta din cauza unui arc rupt pe fata si el a venit cu Radu C. Am mers cam pe acelasi traseu pe unde a fost intalnirea din vara ( Agnita Free Spirits) apoi am luat-o pe unde ne-a taiat capul dar am incercat totusi sa ne tinem departe de vanatori. Ajunsi in oras, am mers la helesteu, locul unde a avut loc trialul din vara unde ne-am dat putin prin noroi si ravene, urcari si coborari, am mai si troliat, tras...infine ne-am simtit bine, apoi am mers de am mancat, ne-am luat la revedere si gata tura de duminica :wink:. Salutare, misto iesirea .Data viitoare poate anuntati intentiile voastre si ne alaturam si noi. Toate cele bune. tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Agnita - Iesire de octombrie Foarte tare faza cu ancoratul Nissan-ului de 3 Samuraie:ha::ha::ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Agnita - Iesire de octombrie Salutare, misto iesirea .Data viitoare poate anuntati intentiile voastre si ne alaturam si noi. Toate cele bune. daca vreti va anuntam cu mare placere.noi iesim de acum cam in fiecare week-end. numai bine, Dragos o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Agnita - Iesire de octombrie daca vreti va anuntam cu mare placere.noi iesim de acum cam in fiecare week-end. numai bine, Dragos Asteptam cu interes propuneri de la voi. Cu stima, Paul. 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Agnita - Iesire de octombrie multumim lui BRONCO ,se pare ca intradevar nr. 3 este numarul necesar de samuraie sa extraga un patrol din mocirla .........teo a fost singura fetita care a incercat sa dezbarlige ceva care a a fost imbarligat :briar dezamagirea nu s-a putut citi pe fetele noastre , totusi am dat de noroi,in cele din urma :banana. o sa incercam sa anuntam pe toata lumea de iesirile noastre ,inclusiv vanatori sa nu mai cadem in standurile de panda:ha: amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Krys-t Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Agnita - Iesire de octombrie frumoasa iesire ,ne-am dezbarligat cu 3 samuraye, sper ca data viitoare sa fim mai multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate