drag Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Intentionez sa imi achizitionez un L200 cu volan dreapta., de preferat dupa 2003. La ce ar trebui sa fiu atent? In primul rand la seria de sasiu ca am vazut ca se sterge foarte usor, pe urma nu stiu... sunt fiabile? au anumite probleme specifice? Ma gandesc sa il iau pentru vanatoare, offroad usor, doar drumuri forestiere, fara al chinui pe variante de drum grele. Ideia e ca va merge doar pe drmuri forestiere, nu pe asfalt. Asa ca daca ma puteti ajuta cu ceva... va multumesc anticipat! mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narosdaniel Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: sfat achizitie L200 dupa 2003, volan dreapta mai dragos cam multe masini vrei.G-ul nu te mai multumeste? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: sfat achizitie L200 dupa 2003, volan dreapta G-ul ma multumeste din foarte multe puncte de vedere, consider ca e cea mai reusita masina de teren din lume, la fel ma multumesc si celelalte masini pe care le am, fiecare in felul ei, numai ca acum ma intereseaza o masina strict pentru vanatoare, sa poti cara hrana, sare, unelte pt amenajari vanatoresti, cainii, etc. mai mult decat atat, va fi o masina pe care nu o voi conduce eu foarte mult, deci sa fie cat mai fiabila ca stii tu cand lasi masina pe alte maini... mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate