robert.enoiu Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 intalnire la peco la mool la ora 8.....traseu valiug,urcare semenic(imprejurimi).....va astept:2dr ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spyder Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Am semnat deja condica!!! Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Venim si noi. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita o sa fim destui.....timpul ne ajuta grozav:banana:banana:banana:banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prus Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita salut Roby!! Poate vin si eu cu sotia daca nu sunt ocupat. Problema este ca e cam devreme la 8 sa fiu la resita. Dar eu daca urc pe la slatina timis in sus ne intalnim pe undeva pe la garana sau pe langa.daca ajungeti pina acolo. la mai mult noroi,Paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita daca nu poti savi la Resita vino la Valiug ca acolo intram in padure si iesim sus pe Semenic...........te astept......:2dr ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spyder Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Mai vine un Land Cruiser, un Rocky si poate un Samurai!!! Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita sper sa ajung si eu, cu masina daca iesirea de sambata decurge "normal" ori ca si pozar la altii... de ajuns la Valiug am cu ce ajunge. multumesc anticipat pentru invitatii d va fi cazul...:hi XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Poate vine si un grand cherokee 5.2 v8 :)) ce ziceti ? :ca 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita nu cred .....vreau sa vad...... ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SERGIUMIL Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Ma mananca rau de tot...Cred ca apar si eu,nu stiu sigur ca nu depinde de mine.... Mercedes S400 cdi BMW X5 - de calareala Patrol Y60 - pentru rasturnat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Dupa atata timp nu a mai dat nimeni un telefon....asa ca pentru ce sa ies !!! :uameni 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
docmarius Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Hmmm, ora 8 e criminala :uameni. Dar daca nu intervine nimic fac sacrificiul suprem (adica hopa sus la 6) si ma alatur lui Geza:h5. "Doc" Marius, YO2LOJ Jeep Wrangler YJ 2.5 1995 Hyunday Accent 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Ma mananca rau de tot...Cred ca apar si eu,nu stiu sigur ca nu depinde de mine.... dar de cine depinde ?........hai ca o sa fie frumos.........mai sant cativa ca tine (dusi)..:ha: ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Hmmm, ora 8 e criminala :uameni. Dar daca nu intervine nimic fac sacrificiul suprem (adica hopa sus la 6) si ma alatur lui Geza:h5. hai nu fi LENOS ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prus Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 (editat) Re: iesire duminica pe langa resita Cred ca o sa ne distram minunat. Se stie un nr aproximativ de masini care vin? Sunt tare curios. Editat Octombrie 22, 2010 de prus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Mama... cate plansete...:ha:...mobilizativa si gata !...vedeti ca fiecare trebuie sa ia ceva de fript pe gratar si ceva:2dr...vom face undeva o pauza destinata acestei actiuni Maine vom reveni cu detali privind ora plecari din Timisoara ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
docmarius Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Hehe... Dat fiind ca am binecuvatarea nevestei cred ca nu mai am incotro.:y "Doc" Marius, YO2LOJ Jeep Wrangler YJ 2.5 1995 Hyunday Accent 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Pt. timisoreni !!! Ne intalnim la ora 7 la iesire pe calea Sagului ...(reprezentanta Mercedes) ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita ma alatur undeva inainte de Bocsa. E adevarat ca se schimba ora? XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
docmarius Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Dupa cate stiu se schimba pe 30/31 octombrie, adica ultima duminica din octombrie. "Doc" Marius, YO2LOJ Jeep Wrangler YJ 2.5 1995 Hyunday Accent 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spyder Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita La ora de iarna se trece in ultima duminica din luna octombrie, anul acesta fiind chiar data de 31 octombrie. Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cippy10 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita Astept pozelee....!! :ap >> WestBikeShop.ro vanzari MOTO -> Resita http://westbikeshop.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita ati venit. cum a fost. asteptam poze si o poveste:grin: http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spyder Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: iesire duminica pe langa resita A fost o iesire pe cinste ... vreme frumoasa, peisaje superbe, gratare si noroi cat cuprinde. Sa tot avem parte de asa iesiri... Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate