Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

telefonie mobila ... abonamente , operatori ...

Lipoveanu

Postări Recomandate

am abonament vodafone de ani buni si in ultimul timp parca platesc prea mult si vb f putin ... incercand sa studiez ofertele altori operatori m-am ratacit intre multele oferte si cifre .... ideea a plecat de la un amic care a plecat la Cosmote...cu nr de tel cu tot .... plateste cam juma si vb dublu decat mine ....

.... stie cineva care ar fi cea mai buna oferta ..????

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: telefonie mobila ... abonamente , operatori ...

LA orange platesc 100 lei/ luna pentru cateva convorbiri si ceva net pe tel.

La cosmote, am cartela si cu 5 euro/ luna vorbesc de 10 ori mai mult.

Cat de curand voi trece numarul de orage la cosmote.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

cum se transfera numarul, care este procedura???

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Procedura se numeste PORTARE.

Cred ca reducerea costurilor prin trecerea de la un operator la altul este relativa. Incercati inainte de apleca din retea, sa negociati.

http://www.portabilitate.ro/index.aspx?lang=ro&where=Home

Editat de bogthebat
Completare

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Cea mai buna oferta este cea pe care o negociezi.

Am abonament la Orange de multi ani, am avut in paralel si la Vodafone si la Zapp ...dar am renuntat la ei.

Ce-i drept am un abonament "premium" si o oferta destul de buna ... adica platesc cateva sute de euro si vorbesc mai multe mii de minute pe luna.

O observatie cu operatorii de telefonie mobila: atata timp cat nu-i strangi cu usa nu iti dau nimic. Va spun din proprie experienta ...Odata ce incepi sa-i strangi cu usa incepe sa-ti placa si de la an la an ... mai inchizi usa cate putin ... Ce sa va zic? 200 euro = 6000 de minute nationale + alte facilitati? Dupa 7 ani ...suna binisor ... La anul se termina contractul si o sa le dau mail ca vreau sa ma mut la Vodafone ca oferta lor actuala a devenit neinteresanta...:grin:

Cuvantul magic ptr Orange ...e Vodafone sau Cosmote :ha: si viceversa ... De cate ori zici "de maine ma mut la concurenta, ca voi nu-mi oferiti nimic" ...se schimba kalimera ...Conditia e sa fi un bun client, factura consistenta samd ... NU negociaza cu cei care platesc cateva zeci de lei telefonul pe luna ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am avut abonament la Vodafone 2 (doua) m-au ars cu punctele m-au ars cu 3 euro pentru ca mi s-a conectat telefonul la gps.M-am certat cu ei si m-am portat la orange unde in 8 euro am net, minute nationale, minute in retea, sms, mms.....Cand au vazut ca m-am portat ma suna sa-mi faca o oferta '' buna '' pe celalat numar.Am zis ok da net i-mi dati in banii astia?la care ei aah nu va dam alt abonament separat.Ok pa.

Acum astept sa ma portez si cu numarul ala si voi avea 3 abonamente la orange.:grin:.Astia la orange au oferta la portare iti dubleaza tot vreo 6 luni.

Pentru Lipoveanu suna-i si spunele ca vrei sa renunti ca nu mai esti multumit de oferta si sa-i vei cum vor sari cu ceva mai bun.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Buna ziua !

Dupa aproape 11 ani in Orange, acum trei saptamani m-am portat cu tot cu numar la Vodafone. La Orange era totul in ordine legat de balanta vorbit/platit (client Platinum), in schimb mi-au cazut patru sim-uri in doi ani.

Si, binenteles, fiind mai tot timpul plecat afara din tara, treaba cu cazutul sim-ului se intampla cand nu sunt acasa, deci nu pot face nimic pana nu ma intorc...

Cum eu sunt circa 80% din timp in roaming, cu Cosmote nu am ce face.

Treaba cu sim-ul s-a intamplat ultima data prin august, si timp de cinci saptamani nu am avut telefon. Aveam sim de rezerva neactivat la mine, dat de un dealer Orange la insistentele mele, dar a fost gresit ales de catre acesta, si nu a putut fi activat pe numarul meu. Noroc cu net-ul pe care-l am la masina...

Odata sosit acasa, dupa vizita de rigoare la dealer pentru a rezolva problema cu sim-ul, am asteptat doua ore asa-zisa activare. Insistand la dealer sa aflu ce se intampla, mi s-a comunicat, dupa o discutie (la care am fost de fata) intre dealer si aia de la Portocaliu, ca "se fac niste verificari" si ca "va mai dura putin" pana la activare.

Deci, fac ceva pe portocala lor. La Vodafone am venit cu tot cu numar, dupa cum ziceam. Am primit un telefon destept la pret super-bun, mi s-a luat in considerare vechimea din Orange (culmea telefoniei mobile, se pare...), si am primit roaming fara plata in avans, desi au vrut la inceput 800RON, si le-am spus ca pot sa uite...

Deci, sa vedem de ce-s in stare astia...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Are dreptate ionut. Eu am un prieten, e si avocat ce-i drep si are papagal, dar in fiecare an cand e ziua lui si se trotileaza un pic suna la Vodafone si negociaza cu ei pana cand primeste... ceva... orice, nu conteaza, important e ca nu-i lasa :grin:

O alta treaba care ar fi de interes la alegerea operatorului ar fi acoperirea ca vorba aia ne invartim pe tot felu de coclauri si poate vrem sa sunam la un moment dat sau sa ne localizam pe Google Earth de pe mobil.

Pot sa va spun ca cea mai buna acoperire o are Orange si Cosmote. Anu trecut si anu asta cand am fost in expeditiile de o saptamana in munti, de cele mai multe ori eu o sugeam pe Vodafone in timp ce ceilalti vorbeau linistiti pe Orange si Cosmote. Reclama aia de la Vodafone cu nunta pe munte e cea mai mare basina care s-a tras vreo data. Mergeti nu mai departe de Comandau, care este vorba aceea localitate si vedeti, exista semnal Vodafone acolo? Canci!

Va salut !

Link spre comentariu

Buna ziua !

...in schimb mi-au cazut patru sim-uri in doi ani.

Si, binenteles, fiind mai tot timpul plecat afara din tara, treaba cu cazutul sim-ului se intampla cand nu sunt acasa, deci nu pot face nimic pana nu ma intorc...

Exact asa si la mine. Imi "cadeau" Sim-urile intotdeauna cind nu eram acasa. Si atunci pastram Sim-ul in portofel.

Daca imi mai spui ca in acel timp (cind nu erai acasa) le tineai in portofel, e totul clar.

Cindva (acum vreo 3-4 ani), am aflat ca se strica daca le pastrezi in portofel, din cauza magnetismului bancnotelor.

Pontul il am de la un angajat Vodafone care s-a saturat de mine si de cartelele mele defecte. De atunci nu le mai pastrez linga bancnote si nici treaba nu am mai avut.

:h5

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Corect cu semnalul.Cand ma duc la tara comuna Prundu judetul Giurgiu am ..... semnal si releul este la 2 comune mai incolo la Hotarele trebuia sa ma cocot pe casa sa vorbesc.Cu orange am semnal in casa.Fiecare are si puncte tari si slabe.Ca oferta de net pe telefon Orange este peste Vodafone iar cand conectez gps-ul de pe telefon ma gaseste imediat si se misca destul de bine.Totul este sa-i suni si sa te ''certi'' cu ei.Mie mi-au spus asa dupa ce m-am portat:''daca a-ti fost nemultumit de ce nu a-ti spus ca va faceam alta oferta''

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

nu poti porta nr. decat dupa ce achiti obligatiile contractuale, adica nr. lunilor pana la expirarea contractului x cuantumul lunar... cititi contractele...

ma hotarasem si eu sa ma mut, trebuia sa mai las vreo 3 numere (din 9) pe orange inca vreo 18 luni, apoi le mutam si pe acelea, insa cand am vorbit FOARTE HOTARAT despre asta (mai amenintasem eu pana atunci, dar s-au facut ca nu aud, acum le-am zis ca ma mut indiferent cat trebuie sa platesc:ha:) au venit la fileu cu o oferta buna. si m-au agatat iar pt. doi ani.... 700 RON/luna, vorbim moca intre noi, vorbesc de ametesc in toate retelele si se reporteaza si credit in fiecare luna...ma tem ca nu o sa termin niciodata creditul:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

La Orange cu aproximativ 50 lei, am 500 minute nationale, 60 sms nationale, 200 mb trafic internet. M-au sunat, ca au vazut ca fac cost suplimentar pe minute internationale, si sa ma duc la sediu sa imi faca o oferta in functie de utilizarea pana in prezent a minutelor. Trebuie sa ma duc sa vad ce-mi ofera.

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Primul pas e renegocierea. Asta o faci la steluta doi doi doi, dai cu un operator, si zici domle nu sunt multumit de ceea cemi oferiti, si vreau sa reziliez contractu'.

O sa sara imediat cu o oferta speciala pt tine, doar ca sa ramai, si daca iti convine ai rezolvat problema.

Oricum studiezi comparativ intre oferta lor speciala, si ce mai e pe piata, si vezi daca e avantajos.

Link spre comentariu

Cea mai buna oferta este cea pe care o negociezi.

Am abonament la Orange de multi ani, am avut in paralel si la Vodafone si la Zapp ...dar am renuntat la ei.

Ce-i drept am un abonament "premium" si o oferta destul de buna ... adica platesc cateva sute de euro si vorbesc mai multe mii de minute pe luna.

O observatie cu operatorii de telefonie mobila: atata timp cat nu-i strangi cu usa nu iti dau nimic. Va spun din proprie experienta ...Odata ce incepi sa-i strangi cu usa incepe sa-ti placa si de la an la an ... mai inchizi usa cate putin ... Ce sa va zic? 200 euro = 6000 de minute nationale + alte facilitati? Dupa 7 ani ...suna binisor ... La anul se termina contractul si o sa le dau mail ca vreau sa ma mut la Vodafone ca oferta lor actuala a devenit neinteresanta...:grin:

Cuvantul magic ptr Orange ...e Vodafone sau Cosmote :ha: si viceversa ... De cate ori zici "de maine ma mut la concurenta, ca voi nu-mi oferiti nimic" ...se schimba kalimera ...Conditia e sa fi un bun client, factura consistenta samd ... NU negociaza cu cei care platesc cateva zeci de lei telefonul pe luna ... :wink:

Sunt de acord cu ce spui aici, dar pana la ultima fraza. Exemplul cel mai bun: telefonul Vodafone al nevesti-mii. Avea un abonament de 5 eur/luna din 1998. Nimic inclus in banii astia, recte ce vorbeai plateai. Acu ceva timp, ne-am facut abonamente si la Cosmote (2000 minute in retea, 200 minute nationale, 2000 de...sms-uri, totul la vreo 10 eur/luna), si ce s-a gandit ea: ia sa-i presez pe astia de la Vodafone, poate obtin ceva. Si, dupa fraza magica: "nu-mi pasa de abonamentul vostru, eu oricum am si alt abonament la Cosmote, cu 'jde mii de minute incluse, renunt pe loc la voi, bla-bla-bla", iata cum in cei 5 eur pe luna au "incaput" niste minute, fix cat cele de la Cosmote...

Se pare ca, oricum, in anul trecut, si poate si in continuare, Voda a pierdut si pierde o sumedenie de clienti in favoarea celorlalti doi operatori, asa ca disponibilitatea lor de negociere e mult crescuta fata de trecut. Chiar si cu utilizatorii casnici. Dar sa nu uitam ca orice victorie se obtine dupa multa lupta...

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Nu uitati si de varianta cartelelor reincarcabile.

S-a ajuns la niste oferte care, cu cativa ani in urma, ar fi parut incredibile, de genul 1.000 de minute/luna in retea pentru 5 euro.

Daca nu esti prea comod, porti la tine doua telefoane, unul pe Orange si unul pe Vodafone si de 10 euro vorbesti pana iti putrezeste creierul fara grija vreunei facturi de achitat.

Link spre comentariu

Eu am abonament la Orange. Acum un an m-au sunat ei din proprie initiativa , mi-au redus abonamentul aproape la jumatate , mi-au mai dat vre-o 200 de minute si doua modemuri pentru net cu cate 5G de trafic. Acum platesc vre-o 360 de lei la 4 telefoane si am cam 2400 min nu conteaza unde si moca in grup + internet.

Link spre comentariu

Cartela prepaid Vodafone :grin:

6euro

500min retea

500sms/mms retea

50min/alte retele (inclusiv afara tarii)

500MB internet (cand imi pica netu leg telefonu la pc si am net :ha: )

+ bonus 60min retea/luna

+ bonus prieteni 60min retea/luna

+ de ziua mea primesc 4euro

Sunt foarte multumit,nici nu-mi trebuie mai mult.

Singura buba e cu semnalu. Cam slabut pe la munte.

Link spre comentariu

Cartela prepaid Vodafone :grin:

6euro

500min retea

500sms/mms retea

50min/alte retele (inclusiv afara tarii)

500MB internet (cand imi pica netu leg telefonu la pc si am net :ha: )

+ bonus 60min retea/luna

+ bonus prieteni 60min retea/luna

+ de ziua mea primesc 4euro

Sunt foarte multumit,nici nu-mi trebuie mai mult.

Singura buba e cu semnalu. Cam slabut pe la munte.

si-ti ajung 50 minute in alte retele?

Ofertele sunt majoritatea OK, la capitolul minute in retea. Dar daca iti trebuie si minute nationale, indiferent de retea creste pretul

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Vodafone telefon de serviciu. Nelimitat voce si trafic de date. Semnal f.prost in PH. Se intrerupe permanent in oras si afara dar e moka.:y

Orange (de suflet) este excelent pentru trafic de date iar pentru voce Cosmote rules! :old

Cosmote vine puternic din urma si cu internetul:banana. Cu siguranta anul acesta va ajunge pe locul 2! :old

Vodafon pierde intro veselie teren! :ha: :ha: :ha:

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

nu trebuie decat sa rostesti formula magica: "vreau sa ma mut la alt operator ... cum fac sa imi pastrez numarul" :grin:

imediat apare o oferta magica ... "numai pentru tine"

nu te grabi ... urmatoarele sunt mai bune

Link spre comentariu

OK, sa le spun si eu pe ale mele.

In vara am fost in concediu in afara tarii si am inchis telefonul, cand mi-a venit factura surpriza era 150ron fata de 50 cat era obisnuit (Orange, 250 min in retea, 160 nationale si internet) dupa 9 ani de orange. Am cerut explicatii iar ei mi-au spus ca apelurile catre mine nepreluate tre sa le platesc pt ca sunt in rooming, desi am dezactivata mesageria vocala. Mai am cateva luni de contract si apoi negocieri.

In schimb am telefon de servici abonament cosmote 5 telefoane 6000 minute nationale si nelimitat in retea si romtelecom cu 250ron

TODAY IS A GIFT
Link spre comentariu

am sunat la ei .... mai am 11 luni de contract ... :sc

Sa te invat o ghidusie ... Faci o cerere intai verbala la ei (daca nu te iau in serios o faci si scrisa) prin care spui ca nu iti permiti sa mai platesti telefonul in conditiile actuale, sa-l reduca la cel mai mic posibil, ceri un cont sa platesti restul de luni contractuale in avans(la 11 luni ...cred ca platesti cam 44 euro), spui sa restrictioneze cartela ca acces si spui ca nu o vei mai folosi pe motiv ca ai o oferta de la alt operator, alt numar de telefon si implicit o oferta mult mai buna ...

Ei oricum sunt unsi cu toate alifiile, stiu toate smecheriile astea ...dar te asigur ca vor incerca sa negocieze cu tine cat de putin... caci daca zic pas cineva ii va intreba ...de ce s-a renuntat la acel abonament, de ce nu i s-au facut contraoferta respectivului samd ... Iar cand faci prelungire ai grija caci te vor prosti cu un telefon si iti vor prelungi contractul 24 de luni ... :y

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Acum10 ani am facut un abonament la connex.Toate bune pana cand,dupa vreo 2 ani imi vine o factura mai grasa cu vreo 200 de ron decat in mod obisnuit..M-am certat cu ei si vazand ca nu o dau la pace nu le-am mai platit nimic.ei mi-au oprit nr respectiv si am tot primit acasa somatii de plata care de care mai aberante,pt ca ei calculau si dobanda.De vreo 4 ani nu am mai primit nimic...S-o fi rezolvat de la sine?Sau ma voi trezi cu vreun proces pe cap?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare