Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

telefonie mobila ... abonamente , operatori ...

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: telefonie mobila ... abonamente , operatori ...

Acum10 ani am facut un abonament la connex.Toate bune pana cand,dupa vreo 2 ani imi vine o factura mai grasa cu vreo 200 de ron decat in mod obisnuit..M-am certat cu ei si vazand ca nu o dau la pace nu le-am mai platit nimic.ei mi-au oprit nr respectiv si am tot primit acasa somatii de plata care de care mai aberante,pt ca ei calculau si dobanda.De vreo 4 ani nu am mai primit nimic...S-o fi rezolvat de la sine?Sau ma voi trezi cu vreun proces pe cap?

Datoriile astea vechi ei le cesioneaza unor firme de recuperatori legali......la un moment dat vei mai fi intrebat de acele datorii.....dar in Ro, mai dureaza.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am abonament de 24 Euro la Cosmote cu 280 min nationale si nelimitat in retea si la fel nelimitat SMS-uri si tot depasesc factura(ma refer la minutele nationale:grin:)

Mi-a expirat perioada contractuala de cateva luni si refuz sa imi prelungesc contractul pt ca au fost niste magari.Am avut acumulate puncte valoare de aprox 130 Euro si vroiam sa imi iau un telefon pe acele puncte si sa mai pun o diferenta, dar mi-au taiat din ele la 90 si ceva.:dr3

De atunci la fiecare citeva zile imi trimit sms-uri cu ofertele lor de telefoane cele mai avantajoase si doar DACA vin la ei sa prelungesc contractul.

Au cea mai buna oferta deocamdata dar ma bate gandul si de un abonament sau o cartela macar pe orange.

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Acum10 ani am facut un abonament la connex.Toate bune pana cand,dupa vreo 2 ani imi vine o factura mai grasa cu vreo 200 de ron decat in mod obisnuit..M-am certat cu ei si vazand ca nu o dau la pace nu le-am mai platit nimic.ei mi-au oprit nr respectiv si am tot primit acasa somatii de plata care de care mai aberante,pt ca ei calculau si dobanda.De vreo 4 ani nu am mai primit nimic...S-o fi rezolvat de la sine?Sau ma voi trezi cu vreun proces pe cap?

...cu un plic .... CERVENI&CERVENI .... ca esti chemat in instanta ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare